Hayırlı geceler hanımlar size biraz içimi dökmek istiyorum 12 yıllık evliyim ve yıllardı bir cocum olsun istedim çok tedaviler gördüm olmadı sorna hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende stresten olmuyor anladım çünkü kafam dagıldı zaman hamile kaldım 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum onun üzerine seneler geçti kalamadım tedaviler gördüm olmadı sonrası Rabbimin mucizesi geçen kış tam bu zamanlar hamile oldumu ögrendim şükür dedim kendilinden tedavi olmadan hamile kaldım çok zor bir hamilelik geçirdim kanamam oldu hep yattım tam rahatladım artık hersey norlamale döndü yıllardı bekledim an geldi dedim herseyi aldım aklınıza gelebilecek tam 7 aylık yavrumu kaybettim kalbi durdu normal dogumla doğurdum kuzumu hayel ettim hersey olmuştu ne kadar evladım ölü dogumda yapsam Rabbim bana hamileligi
yaşattı dogumu yaşattı ve sütüm geldi en kötüsüdür oydu sütüm var ama yavrum yok yanımda neyse kızlar ben birsey şekilde kendimi toplamaya çalıyorum tekrar hamile kalmak için dogum yapalı 7 ay oldu 7 aydır deniyoruz henüz hamile kalmadım bu mübarek günlerde bana dualarınız yer verin benim gibi tüplü tüm kardeşlerime Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın ve birde sizede daha beklemeliyim yoksa doktora gittip tedavi başlamalıyım mı şuan onun yapcak bir piskolijmde yok gerçi oglumun kardeşi hayırlısıyla olsun istiyorum çünkü bu acı geçmiyor kardeşini saglık dünya getirirsem biraz olsun onun yaralarımızı sararız diye düşünüyorum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
yaşattı dogumu yaşattı ve sütüm geldi en kötüsüdür oydu sütüm var ama yavrum yok yanımda neyse kızlar ben birsey şekilde kendimi toplamaya çalıyorum tekrar hamile kalmak için dogum yapalı 7 ay oldu 7 aydır deniyoruz henüz hamile kalmadım bu mübarek günlerde bana dualarınız yer verin benim gibi tüplü tüm kardeşlerime Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın ve birde sizede daha beklemeliyim yoksa doktora gittip tedavi başlamalıyım mı şuan onun yapcak bir piskolijmde yok gerçi oglumun kardeşi hayırlısıyla olsun istiyorum çünkü bu acı geçmiyor kardeşini saglık dünya getirirsem biraz olsun onun yaralarımızı sararız diye düşünüyorum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin