Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Likit eyeliner sürmenin yöntemden ziyade tebrübeyle ilgisi var yaklaşık 4 yıldır eyeliner sürüyorum. ilk eyelinerimi ise 6 yıl önce aldım süremeyince öylece bıraktım tam iki yıl öylece beni bekledi zavallım :) sonra birgün yeniden denedim oldu sonra yeniden yeniden derken artık çok nadir bulaştırıp sildiğim olur. Genelde 10 saniyede hallederim. Demem o ki uğraş dene vazgeçme canın sıkıldığında sür elin alışsın yaparsın bunca insan nasıl yapıyorsa. hadi kolay gelsin :)
Eylulu
Daha önce ki bir konuda da paylaşmıştım bu videoyu, çok yararlı bir tutorial olmuş.
İzlemenizi tavsiye ederim, hem krem hem de likit eyelinerın nasıl çekildiği gösteriliyor.
Birde eyeliner yerine dipliner kullanın, onun ucu daha sert olduğu için sürmesi daha kolaydır.
Hesionka - Eyeliner tutorial on Vimeo
ya kızlar bende bikaç ay önce aldım eye liner.. gözüme sürerken kirpiklerime değiyor ve hiç hoşuma gitmiyor silemiyorum da kirpiğimden.. kirpiklerim uzun oldğu için die düşünüyorum ama sizde de öle oluodur belki sorayım dedim.. nasıl engelleyebilirim fikri olan varmı.. yukarıdan sürmeye gayret ediyorum zaten nasıl engellicem bilmiyorum..
Benimde öyle kirpiklerim kıvrık olduğu için sürerken sürtüp çizgiyi bozuyor.Ayna tam karşında değil aşağıda kalacak şekilde bak.Gözlerin yarı kapalı olduğu için sürerken bulaşmıyor.Bide eyeliner ı yine karşıdan değil yandan doğru tutmak gerek.Kirpiklerine değmeyecektir.