Kolay doum iin Hatim yapalm!!

bence bi tarih koyalım..mesela temmuz sonundayız..ağustos ortası yada sonu neyse çoğunlukne isterse..ama şimdiden bi tarih konsa ii olur,hızlandırmış oluruz...

bence bi tarih koyalım..mesela temmuz sonundayız..ağustos ortası yada sonu neyse çoğunlukne isterse..ama şimdiden bi tarih konsa ii olur,hızlandırmış oluruz...

o zaman bu aldıgımız cüzlere 15 agustos desek.bakarız hatim tamamlanmazsa birer cüz yada ne kadar kalırsa onları da alırız.yuine hatim etmiş oluruz agustos sonuna kadar.uyar mı size kızlar?hihoyyyt

grup tamamlanınca mı başlasak yoksa hemen mi??:emir_bebek:

Bilmiyorumki canım nasıl yapalım. 10 cüzu bir gün koyup okuyalım sonra ikinci 10 cüzu tamamlayalım ve devam edelim. yoksa 30 cüzu birden tamamlamak zaman alacak haberleşemeyeceğiz gibi geliyor. Böyle bir ayda hatim ederiz herhalde.

ayın 15ine kadar herkes bitirse suan alan arkadslardan kalanları yeniden dagıtsak die düşünmüştüm ben.olur mu ki öle?bu arada edirnedesin galiba??şimdi farkettim

Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin ,inşallah sağlıkla ,anlamadan alın bebeklerinizi

kucağınıza..Allah kabul etsin...

MERVISCIM oncelikle bu fikrin icin seni kutluyorum, ALLAH hepimizin dualarini ve hatimlerini kabul etsin.

ben 22 ve 23. cuzu almak istiyorum, listeye eklermisin?

X