Gebeliğe Hazırlık Kolay dogum icin zeytinyag

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
55
Puanlar
298
Kizlar dogumuma 1 hafta kaldi normal yapicam hakiki zeytinyag rahmi yumsatiyo diyolar ama ne sekilde uygulaniyo yani surup durucakmi veya surdukten snra yikanicakmi veya icinemi disinami suruluyo yardimci olirsaniz sevinirim normal dogumu nasil kolaylikla atlatabilirim tecrubeli annelerden yorum bekliyorum

Normal doğum yaptım. Oğlum bir yaşında şuan. Hiç böyle bir şey duymadım açıkçası. Ben bol bol yürüyüş yaptım merdiven inip çıktım. Nefes egzersizleri yaptım. Ruhen motive ettim kendimi rahat olacak başaracağım diye. Doğum vakti de doktorum ne diyorsa yapmaya çalıştım. Çok şükür ağır bir doğum olmadı. Çabuk da toparlandım. Böyle şeylere çok güvenmeyin derim. Tek avazda olsun inşallah siz inanın doktorunuza da güvenin allah yardım ediyor. Hayırlı doğumlar dilerim.

hurma ye bol bol ve yürüyüş yap canım. ben de mormal doğum yaptım zeytinyağ olayını hiç duymadım.

masallah ne kadr surede normal hayata dondunz yani veya soyle diyim normal dogum sureciniz ne kadr surdu dayanilmicak bi acimi

Eskiden ebeler evde doğumlara saf zeytinyağı kullanırmş bnde duydum bunu ve bayaa da rahat doğumlar yapılırmış şuan modern tıpta yağlı kremler sürülüyormuş yurtdışında doğum yapan bir arkadaşım anlattı doktor parmağını sürekli kremle gezdiritormuş ki çocuk rahat çıksın ..Şu dönemde zeytinyağını deneyen pek nadirdir sanırım burda

benm duyduguma gore zeytinyag yumsatiomus dogumdan once suruyomus ama nasil tam bilgi bulamadim

Dışına süreceksiniz vajinanın rahat esnemesine yardımcı oluyor. Ayrıca bol bol hurma yiyin, yürüyüş yapın bu da açılmasına yardımcı olur.

masallah ne kadr surede normal hayata dondunz yani veya soyle diyim normal dogum sureciniz ne kadr surdu dayanilmicak bi acimi
Benim sancımın başlamasından hastaneye gidişim yatışım doğuma gidişim oğlumu kucağıma alana kadar ki süre 9 saat. Ama ilk beş altı saat rahattım. Adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Dayanılmayacak bir acı mı konusu kişiye göre değişir bence. Acı eşiği ile ilgili bir durum. Ve de epidural normal doğum yapabilirsin çok korkuyorsan. Benim dikişlerim de vardı. Bir haftada toparlandım eğilip kalkıp oğlumu yıkıyordum bile her gün. Korkmazsan daha rahat atlatırsın bu süreci. Hem mucize gibi bir şey bu zaten. Kırkınız çıkınca da bişeyciğin kalmaz.

İnsalllah bizimkinin cikmaya niyeti yok 2 cm aciklikla hala bekliorum dahda acilmadi hic agrim sancimda yok xs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…