Kolay doğum için ne yenilmeli?

flowergrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
5
2
1
36
25 haftalık hamileyim herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum.Normal doğumu kolaylaştıracak yiyecekler var mı? günde 1-2 tane hurma yemenin faydası olduğunu duydum uygulayıp iyi sonuç alan ya da başka önerileri olan arkadaşlar varsa yazabilir mi?

Evet hurma ise yarıyor, doğuma yakın merdiven çıkıp inmek açılmasına yardımcı oluyor. Aktif olun, bebeği riske sokacak hareketlerden kaçınarak sürekli aktif olun...

Evet hurma ise yarıyor, doğuma yakın merdiven çıkıp inmek açılmasına yardımcı oluyor. Aktif olun, bebeği riske sokacak hareketlerden kaçınarak sürekli aktif olun...
Tavsiyemiz için teşekkürler.Kendimi fazla yormayacak şekilde sürekli yürüyorum ve ev işleri vs derken gün içinde hareket ediyorum.Aynı şekilde devam edeyim öyleyse ve hurma yemeye başlayayım.

Tavsiyemiz için teşekkürler.Kendimi fazla yormayacak şekilde sürekli yürüyorum ve ev işleri vs derken gün içinde hareket ediyorum.Aynı şekilde devam edeyim öyleyse ve hurma yemeye başlayayım.
Doğuma az kala bol bol merdiven çıkıp inerseniz sizin için faydalı olur. Afiyet olsun. :)

25 haftalık hamileyim herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum.Normal doğumu kolaylaştıracak yiyecekler var mı? günde 1-2 tane hurma yemenin faydası olduğunu duydum uygulayıp iyi sonuç alan ya da başka önerileri olan arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Tek sayi hurma diyolar 3-5-7 tane gunluk. Bi de emekleyerek yer silmek deniuo

Evet hurma iyi geliyor ama siz çok yüklenmeyin daha 25. haftadasınız son aya bırakın o zaman bol bol hurma yiyerek merdiven çıkın ama arkadaşların dediği gibi aktif olun yürüyüş yapın . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bebeğinizi ☺️

Hurmayı ben de duydum hatta üzerine yasin okuyup vermişti anneannem =)

Birde bunlara ek olarak bu forumda bir arkadaş konu açmıştı çok faydası olduğunu falan anlatıyordu.
Yatarken ped takıp doğuma yakın zeytin yağı döküyorum pedin üzerine diye açıklık sağladını anlatıyodu. Ne kadar doğru bilemiyorum....
Yeniden araştıralım bakalım o konuyu.:KK76:birde meryem ana otu diye feçiyo sanırım. Fatma anamıydı yaa hatırlayamadım şuan ama bnde sanki işe yaramıştı böyle birbirne geçmiş.bi ottu. Umreden getrmişlerdi. Sancı başladığında içilen açılmayı kolaylaştıran bir ottu. Doktora gttğmde 7 cm di açılmam bilmem onun mu faydası olmuştu acaba
Araştırın kızlar belki kullananlar vardır:oops:

Bende şurda alayım yerimi 27+1 deyim bende bu konuyu çok merak ediyorum. Yalnız ben hurmanın daha çok doğuma yakın tüketilmesi gerektiğini yoksa rahimi gevşeterek erken doğum gibi bi sıkıntıya yol açtığnı duymuştum ne kadarı doğru bilmiyorum tabi

Back
X