- Konu Sahibi zeynepblbl
Evet kızlar tecrübelerinden faydalanmak gerek rutbeli annelerin kolay doğum veya sancınin daha az hissedilmesi acilmanin kolay olması için yapmamız gerekenler neler bilgisi olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar tecrübelerinden faydalanmak gerek rutbeli annelerin kolay doğum veya sancınin daha az hissedilmesi acilmanin kolay olması için yapmamız gerekenler neler bilgisi olan var mi
Süper bi konu açmışsın canım beni stresi şimdiden sardı sürekli okuyorm araştırıyorm normal doğumdan korkmaya başladm epidural iyi diyolar ama ben o iğneyi yaptıramam belime iğne fobim var yenemedm o kesme dikme beni çok korkutuyo bakalım tecrübeli anneler yol göstersin :)
güzel bi konu olmuş henüz evli bile değilim ama çok korkuyorum
adette ağrısı çok olanların doğumu daha kolay olur diye bişi duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi
hiç böyle bi şeyle karşılaşan biri oldu mu acaba?
Valla hiç duymadım canım ama acisi agrisi sancısı hepsi o meleklerin kokusunu alinca geçiyor hiç olmamış gibi
ayy evet ya ben de öyle düşünüyorum çocukları çok seviyorum o yüzden ne ağrı ne sızı hepsi unutulur![]()
Benim dogumuma cok az kaldi normal doğum istiyorum herseyde normal basta yaparm diyordum korkmuyordum gun yaklaştıkça korkum çoğaldı 38haftalik hamileyim ne zaman sanci gelecek ne zaman su gelecek diye dusunup duruyorum inşallah yapabilirim kendime guvenimi kaybettim![]()
Ben de 37. Haftaya giriyorum korku var çok fena. Rüyalarıma giriyor artık hep doğum yaptığımı görüyorum. Tecrübeli annelerden fikir alsak çok iyi olur. Ben yürüme ve merdiven çıkmanın doğumu hızlandırdığını duymuştum ama ne zaman ve ne kadar orasını bilemiyorum.
arkadaşlar 2 doğum yaptım ikiside normal....ikisindede deneyimler edindim.....bu dediklerimi mutlaka uygulayın....
hamilelik sürecinde mutlaka aktif olun..6 aydan s sonra düzenli yürüyüş
doğumda hiçbir sancıyı es geçmeyin her sancı geldiğinde nefesinizi tutun ve ıkının
en kısa zamanda ve en az sancıyla doğum yaparsınız....,
sancı geldiğinde ıkınmazsanız hem daha fazla acı ekersiniz hemde doğum süresini uzatırsınız....
doğumumda sancı yok tu leke üzerine gittim....benim hastane yatışım 12.00 yatış işlemi pijamalar giyildi dolaba yerleştim suni sancı takıldı doğum saati14.30
ilkinde cahildim ıkın diyen olmadı tam 18 saat çektim...ve kaç kat fazla acı.... umarım yardımcı olmuşumdur.
En iyisi sezaryen :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım ya doğalı varken bi çıkış yolu varken neden kestirecen oranı buranı![]()
Normaldede kesiyorlar :)ben cok rahattim ya epidural belden aşağı oldum..11:30 da girdim 10 dk da bebisim cikti yarım saate kadarda ben çıktım ..2. Gun ayaktaydim ..hic sancı falanda çekmedim göbekte kalmadı..şimdide görünmeyecek kadar bir iz kaldı..:))
En iyisi sezaryen :)
Cnm ben sezeryan oldum cok rahat walla suan sor dogurur musun bi daha die dogururum hic korkmadan sadece sezeryan aninda bebek cikmadan bi 5 dk icinde bi ögürme gelio tansiyonun dusuyo o kadar bebek cikinca inanilmaz bi rahatlik zaten bebegini yanina getirdiklerinde hersey ucup gidio normal dogumdan kucuklugumden beri korkarim ki istesemde doguramazmisim benim oglanin 2 kere boynuna 1 kere vucuduna kordon dolanmis
Normaldede kesiyorlar :)ben cok rahattim ya epidural belden aşağı oldum..11:30 da girdim 10 dk da bebisim cikti yarım saate kadarda ben çıktım ..2. Gun ayaktaydim ..hic sancı falanda çekmedim göbekte kalmadı..şimdide görünmeyecek kadar bir iz kaldı..:))