- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 572
- 178
- 36
- Konu Sahibi zeynepblbl
-
Ayy sezeryan da bana korkutucu geliyor normal doğumda ki o bir cm kesi bile düşündürücü ya düzgün olmazsa ya tekrar acilirsa ne zor işimiz ya keşke babalar doğursa olmaz mi
Niye sence sezeryan bu kadar cogaldi? Cunku kolaylik acisiz daha az aci sen normali kafaya takmissin arkadasin normal olda gor ahahaha :)) benimle birlikte 4 arkdsm daha hamileydi hepsi normal dogrcam dedi hawa attilar basta ben cesaretliyim bilmem ne hepsi son anda aglaya aglaya o kadar normal dogum sancisini ceke ceke sezeryan istediler cok guldum onlara sende aynisini yapma:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım birinci normal benim ama
3 haftam kaldi benimde ... korkum oldugunu soyledim ebeye neden dedi bu hamilelikde hic yuruyus yapamadim zor olacak dogum dedim 4. Aydan beri yurumekte zorlaniyorum zaten dedim .... oda yurumekle alakasi yok dedi korkmana gerek yok dedi insallah oyledir yoksa zorlanacam gibime geliyor 😑 rabbim kolaylikla dogurmayi nasip etsin saglikla insallah....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende keşke sancım tutsa suyum gelse diye dua ediyorum yoruldum artık sırtım belim kopuyor benim ilk doğumum sancı yönünden zor oldu da doğum hiç birşey değil önemli olan sancı
Ayy sezeryan da bana korkutucu geliyor normal doğumda ki o bir cm kesi bile düşündürücü ya düzgün olmazsa ya tekrar acilirsa ne zor işimiz ya keşke babalar doğursa olmaz mi
Bende yurumedm tehlikem vardi 4.aydan 6.aya kadar ondan sonrada az hareket et dedi yavas yavas yurudm evin icinde aktiftim ama isimi gucumu hep yaptm sonra 8.ayda yine tehlikye girdim 1ayda oyle yattim smdi yuru diyor ama bu sicakta yurunmuyor ki evin icinde is yapiyorm inşallah bende normal dogurabilirim bide cok kilo aldim ilaclardan yatmaktanallah hepimizi bebeklerimizle birlikte sagsalim kurtarsin
Bayanlar bir arkadaş yazmış ama sakın sakın Dr veya ebe size artık ıkın demeden ıkınmayın.Bebeğin kafası doğum kanalında bazı hareketler yapar bu hareketler tamamlanmadan ıkınırsanız bebeğin kafası tam çıkış pozisyonunda olmadığından sadece çatı kemiğine çarpıp durur ve boşuna doğum zorlaşır,bebeğin kafası şişer.
Uu zaten cati problemim var umarim oyle bisey olmaz .. bide zaten ikinma hissi kendiliginden gelmiyomuydu 😕
Benim ikinci bu az bi zamanım kaldı 16 gün birinci normaldi acilma yok diye suni sancı verdiler çok yoğun bi agri oluyor 10 saat 1cm acilma oldu en son birinden duydum ki sıcak suda oturmak açılmayı artirirmis 15 20 dk oturdum ve bi anda 8 cm oldu
Ayy ciddimisin ya okadar uzunmu sürüyo bu açılma of çok zor bi süreç korkuyorm sıcak su işe yaramış bında öle yapalım ozaman
Evet canım ise yarıyor Allah hepimize yardım etsin kolaylik versin
Ayy aminnn ya ben çok korkuyormm of bünyemde zayıf zaten bide iğneden çok korkıyorm o an ruhum çekiliyo sanki napacaksam doğumda bu arada kaçıncı haftadasın
19 gunum kaldi ve bugun hani adet olmadan once bel agrin olur ya otururken oyle bi agrim var normalmi ki arkadaslar ?
Benim de ışte öyle ama daha yoğun bazen kasık bazen karinda oluyor Nst ye girdim 60 lar da sancı çıkıyor canım doktor bir hafta 10 günü bulur dedi benimde 15 gün var di o zaman acilma da yoktu bekliyorum ışte
Hayirlisiyla gelsinler insallah bebisler kahvaltidada karnimda agri oldu ter icinde kaldim resmen... ilk hamileligimde suyum gelmemisti kendi bundada olurmu ki acaba oyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?