Kolay Çıkmayan Ojeler

flormar bende de uzun süre dayanmıyor. golden rose kalıcılık konusunda flormardan daha iyi.

Alix Avien diyorum başka birşey demiyorum... Gerçekten günlerce bozulmuyor ve çok güzel renkleri var fiyatları da çok uygun. Mutlaka denemelisiniz. Alix Avien'in kalıcılığını keşfettiğimden beri başka oje bakmıyorum... :KK76:

gecen gun kardeşimin nişanlısı bır oje almış okadar begendımkı dunde bana almış aynısını begenınce kalıcı 2 hafta dayanıklı demışler kaç gundur aynı çıkmadı dıyor adıda orlena bana her rengını almış serısı çok tatlı sevdım renklerı bende dun ayaklarıma fume ellerıme grı surdu gayet tatlı renklerı resım ekleyebılırsem atarım

asktutkunu merak ettım ojenı bıras bılgı verebılırmısın nerde bulabılırım ılk defa duydum ıkı hafta boyunca soyulma cıkma olmuyomu gercekten

Kesinlikle Sally Hansen. Çatlamıyor, dökülmüyor, soyulmuyor, sen çıkarana kadar tırnağında kalıyor hiç abartmıyorum, yaz günü günde 2 kes duşa girmeme rağmen ojem hiç bir bozulmaya uğramadı. Ben bile şaşırıyorum ama gerçek:KK16:

Shellac uygulamasiniş tavsiye ederim kizlar tam 2 hafta hicbir sey olmuyor en ufak. biraz fiyatli ama ozel bir yere gidecekseniz ve de uzun sure. kesinlikle denemelisiniz

geçenlerde golden rose'nin 27 numarasını sürdüm. neredeyse 1 hafta dayandı. üzerine koruyucu kat sürsem herhalde daha da dayanırdı :KK52:

sally hansen insta dri muhtesem..xtreme wear cok tutmadim belkide renginden hayal kirikligi oldu.ben 4-10 lira arasi aliyorum.hem guzel hemde uyguun fiyati.

Son düzenleme:
ya böyle cam gibi ışıl ışıl parlayan oje markası yokmu arkadaşlar yada üstüne ila olarak sürebileceğimiz bir ürün...

Sally Hansen'ın ojeleri ( biraz pahalı ama ) çok kalıcı ve parlak duruyo. Ayrıca bir ürünü daha var oje üstüne kullanılan o da parlak görünmesini sağlıyor.

Demek ki herkeste farklı etkiler gösteriyor markalar..Sally Hansen e sinir oldum sitesine de yazacağım.Top Coat şokundan sonra bir ürünü daha aldım Hards as wraps diye tırnak güçlendirici vız geldi tırıs gitti..Yani neiş hem pahalı hem sonuç yok.Bir tek bacak için sprey bir kapatıcısı var bronz renkleri de var onu başarılı buluyorum gerisi hikaye çok kızgınım seli hansen e....:KK4:

X