Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecen gun kardeşimin nişanlısı bır oje almış okadar begendımkı dunde bana almış aynısını begenınce kalıcı 2 hafta dayanıklı demışler kaç gundur aynı çıkmadı dıyor adıda orlena bana her rengını almış serısı çok tatlı sevdım renklerı bende dun ayaklarıma fume ellerıme grı surdu gayet tatlı renklerı resım ekleyebılırsem atarım
flormar ucuz amaa gayet kalıcı..sally hansen in top coat isimli cilasını aldım sürdüm bayramdı,pasparlaktı bi baktım komple çıkmış uçları da değil:yani tüm ojeyi beraberinde sürüklemiş cıla 18:bilemiyorum yani yani ne iş?
flormar miracle serisinin ojeleri çok kalıcı bence.. simli yapısından ötürü sanırım. ben bi ojeyi 2 günden fazla tutamıyorum tırnağımda feci sıkılıyorum, ama miracle ojeleri sürünce bulaşık da yıkadım, banyo da yaptım, bana mısın demiyor valla =D
ya böyle cam gibi ışıl ışıl parlayan oje markası yokmu arkadaşlar yada üstüne ila olarak sürebileceğimiz bir ürün...
Geçen ay bu seriden 5 tane almıştım bu gün hoşuma gidenlerden 12 tane daha aldım etti 17 ama hala hiç birini deneyemedim, kalıcı olması iyi tez zamanda deneyeceğim...
neler aldin? =) almadıysan mutlaka u33'ü al bence serideki ennnnnnnnn güzel en eşsiz oje. cosmic fx'te olmalıymış o bence P
8-11-12-14-15-17-18-23-24-25-26-32-33-34
33- 12-34 çift :) Sanırım az sonra 33 ü deneyeceğim
Ya ben bugün Flyinn'de Flormr standında hiçbirini bulamadımmm Miracle'ların yenileri daha gelmemiş. (
Ben daha eski seriyi tamamlamamışken birde yenileri mi çıkmış? Bu arada flormar kendini iyice aştı, son derece güzel, soft maviler ve yeşiller çıkartmış inşallah denk gelirsin...
Hayatım yenileri dediğim U29 sonrası zaten... U29'a kadar olan ojelerin hepsini almıştım, standlarda bulamadıklarımı e-flormar'dan alıp tamamlamıştım ama e-flormarda da şu anda U29 sonrası yok. Ben U33 istiyorum özellikle... İlk baktığım yerde bulamadım belki başka yerlerde bulurum. Flormar'dan güzel bir pastel yeşille mavi aldım bugün, sanırım onları diyorsun, özellikle yeşil olağanüstü güzel. Flyinn'de Golden Rose ve Flormar standları yan yana, birkaç da Golden aldım ama asıl aradığım Miracle'ların yenileriydi tabii...
Tatlım emin misin 29 dan sonrasının yeni olduğuna, ben 33 ve 34 ü geçen ay aldım, iki gün evvel Ataşehir Paladium Alışveriş merkezindeki standda ojeleri görünce aralardan yine beğendiklerimi aldım ve bir 33 ve bir 34 daha almışım mesela...Mavi ve yeşilin 4 er tonunu çıkartmışlar...