Kolay bisküvi topları (kısıtlı malzemem var yardım)

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Elimde bir adet yulaflı bisküvi, sütlü çikolata, süt, iki yemek kaşıklık kakao var bundan çikolatalı top çıkar mı? Çıkarsa nasıl? Tarifleri okudum hepsinde pudra şekeri, margarin var. Elimdekilerle yapmam lazım.

Evde başka bir şey yok mu kesinlikle mesela yumurta da mı yok?
Ben olsam bir yumurta akı bisküvi ve kakaoyu rındodan geçirir 150 derecede 7 dk pişirir
Sonra çikolatayı benmari eritip üzerine çizgi çizgi süs yapardım

Yumurta var, dediğiniz nasıl oluyor acaba? Bir de mikserim yok çırpıcı var ek bilgi. Ek soru patatesli yufka böreği yaptım dolaba koydum dondurucuya değil yarın fırına atacağım bir şey olur mu?

Bir paket yulaflı bisküviden çok az şey olur değil mi? Ha birkaç tane de havuç var. İşe yarar mı? Elimdekileri değerlendireyim istiyorum.

Yumurta var, dediğiniz nasıl oluyor acaba? Bir de mikserim yok çırpıcı var ek bilgi. Ek soru patatesli yufka böreği yaptım dolaba koydum dondurucuya değil yarın fırına atacağım bir şey olur mu?
Börek için konuşuyorum olmaz . Fırına atmadan önce yumurta sür ve direk at

Bisküvili top için elma varsa rendeleyip yogurursun uzerinede çikolatayı eritip.gezdirirsin cok güzel olur

Elma var bir adet olur mu? Yulafli biskuviyi kircsm elmayi rendeliycem karistircam ustune cikolata gezdirecegim oyle mi?

Back
X