Kolan hastanesi fuat karatepeye giden varmı?

Gitmedim aslında gidemedim boğazım sisti ve ateşim vardı yattım hep ama gidince ve konuşunca yazarım
Gittim ilk görüş iyiydi uzun protokol uygulayacakmış bana geçmiş tedavilerimi sordu neler yapıcağını söyledi ayrıntılı açıklama yaptı yani genel olarak iyi inşallah son tedavi olur maddi yönden sıkılıcam gibi ama hadi hayırlısı...

Bende yarın adet olacağım inşallah,bittiğinde gideceğim bakalım.En geç cumaya kadar.İnşallah benimde kistim küçülmüştürde bende artık tedavinin bir tarafından başlarım...

Memnun kalacağını biliyordum,çok ilgili bir doktor,soruları cevapsız bırakmıyor,acele ettirmiyor,yapacakları hakkında her yönüyle düşünüp ona göre bilgilendiriyor...

Ne kadar ücret dediler?
İnşallah güzel haberler verirsiniz...

Ücret konusuna girmedik hiç sormadim da 1ay doğum kontrol hapı kullanıcam adet olunca da iğnelere başlayacağım. amin inşallah sizden de güzel haber gelir Allah yardımcımız olsun

Ücret konusuna girmedik hiç sormadim da 1ay doğum kontrol hapı kullanıcam adet olunca da iğnelere başlayacağım. amin inşallah sizden de güzel haber gelir Allah yardımcımız olsun

Doğum kontrol hapı ne için?

Bana da 3 kutu demişti,2 kutusunu ara vermeden kullan,adet olup bitince gel dedi.İnşallah 3. Kutuya başlamama gerek kalmaz.Beklemek istemiyorum artık

Doğum kontrol hapı ne için?

Bana da 3 kutu demişti,2 kutusunu ara vermeden kullan,adet olup bitince gel dedi.İnşallah 3. Kutuya başlamama gerek kalmaz.Beklemek istemiyorum artık
Ben de polikistik over var doğum kontrol hapini o yüzden kullanıcam bide rahim kalınlığı var... inşallah gerek kalmaz bir an önce başlarsınız tedaviye

Benim tedavim iptal oldu ilaclari alamadık paramız yetmedi raporunda günü geçince iptal ettik tedaviyi birazda eşimle tartıştık bu konuda o yüzden böyle oldu. su an tedaviye başlamak için para biriktiriyorum. Umarım sizin tedaviniz iyi gidiyordur. Bu arada ben doğum kontrol ilacını almıştım ama kullanmadim

İnş hayırlısı olur en kısa zamanda tedavınıze baslar ıyı sonuclar alırsınız.
Ucreti nedir acabaa paylasırmısınız

Yaaa,çok üzüldüm eso27eso
İlacını kullansaydı keşke bu sürede...
Ben yarın gideceğim,bakalım ya ameliyat ya tedavi diyecek.Çoookk korkuyorum bende...

Umarım sizde en kısa sürede toparlanırsınız

Eşime sinirlenince kullanmadim. inşallah tedavi der. Çok iyi bi doktor ama bana kısmet olmadı korkmayın ameliyatta dese sonunda alacağınız güzel haberi dusunun. beni de haberdar edin arada

İnş hayırlısı olur en kısa zamanda tedavınıze baslar ıyı sonuclar alırsınız.
Ucreti nedir acabaa paylasırmısınız
Benim ilaçlar raporlu 800 lira falandı para başka şeye gidince alamamistim. İnşallah tek duam bu tüm isteyen uğraşan herkesin Allah kucağını boş birakmasin

Eşime sinirlenince kullanmadim. inşallah tedavi der. Çok iyi bi doktor ama bana kısmet olmadı korkmayın ameliyatta dese sonunda alacağınız güzel haberi dusunun. beni de haberdar edin arada

Sizde benim gibisiniz anlaşılan.Mesela şu an bende çok sinirliyim ve gitmeyeceğim yarın da

Sizde benim gibisiniz anlaşılan.Mesela şu an bende çok sinirliyim ve gitmeyeceğim yarın da
Öyle biseyki ben kendim için söylüyorum. Tek başına olmuyor hiçbirşey daha önceki tedavilerimde hep ben ugrastim gelmesi gerektiği yerlerde geldi esim sadece. Ve Fuat hocaya başladığımda yine sadece ben istemiştim tedaviyi. Yani şu anda iyiyiz ama ama işte kırıldım bi kere çünkü 30 yaşına geldim beklemek istemiyorum tedavi olurken cabalamis oluyordum en azindan tutmasada ugrastim diyordum. Şimdi sadece dua edebiliyorum. Sizi anlayabiliyorum inşallah ama inşallah tedavinize devam edersiniz

Arkadaslar merhaba Ben yazmayali cook oldu en son human lie konusmustum dogumuma 1 ay vardi dogumumu fuat bey yaptirdi ben bazi yazilari gordum inanamadim arkadaslar fuat bey gorup gorebiliceginiz en iyi Kadin dogum doktorlarindandir asla dedigini unutucak bir doktor degildir hicbirdeyi atlamaz ve goz Ardi etmez ben cook doktor dolastim ama fuat beyin ustune Yok tamam ilk baslarda biraz ciddiidir bikers kesinlikle tuccar degildir inanki gerekli olan ne varsa kesinlikle atlamadan yerine getirir asla prosodur icin olmiycak biseye kalkismaz kisacasi insandir...kizimi gunesimi o dunyaya getirdi allah ondan razi olsun oyle bir sezeryan yaptiki aksam ayaktaydim yuruyodum hic aci cekmedim hiccc dogum sirasinda bir dermatit tumor goruyor ve Hemen alip temizledi yani anliycagniz Ike operas yon gecirdim ve aksam ayaktaydim be be bebegim 7 Aylik dikislerimde by zamana kadar ne bir agri uyusukluk kizariklik hicbirsey yasamadim izi kalmadi nerdeyse beni goren normal dogum yaptim sandi ve kendisi son derece normal dogum yanlisidir yani uzun lafin kisasi arkadaslar ben yasadiklarimi paylasmak istedim bilmiyorum Burda yazilanlari kendisi veya asistani okuyomu eger okuyolarsa Ben gunesin annesi ayse ikisinede cok ama cok tesekkur ederim giden arkadaslar sonuna kadar devam edin ve nolur sabirli olun inaninki Ben cok doktor dolastim sabirli olun mutlaka sonuc alicaksinizdir insallah Allah isteyen herkeze en dogru zamandaa nasip etsinn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…