- 11 Ekim 2009
- 1.474
- 1.299
- 333
[QUOTE="_eftelya_, post: 46187663, member:kendisindennde Fuat beyin hastasıyım.1 yıl olacak,kistimle başım dertte.visanne kullandım,küçüldü,biraz ara verdim,bu arada denedik ve olmadı tabii.Tekrar gittim,testler tahliller,kist yine büyümüş,ameliyat dedi.Yurtdışına gidip geldi,ameliyat günü için gittim,ultrasonla baktı,yarım santim küçülmüş dedi,bayağı düşündü.Tam sınırda,ameliyat yerine aspirasyon yapalım dedi,tamam dedik.İçini bosalttı,15 gün sonra adet oldum,sözde klomene başlayacaktık,ama bi baktı 4,5 santim olmuş.Doğum kontrol hapı verdi.
Çok gereksiz gibi geldi bana,boşyere vakit kaybediyorum.Fuat bey aslında samimi gibi geliyordu,ama bende başka doktor arayışına gireceğim galiba
[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun.. genel olarak soğumuşuz kendisinden, gerekçelerimiz farklı olsa da.. o lokasyonda iyi bir hekim bulursanız yazın lütfen, çünkü ben bulamadım. Forumda da baaşlık açtım ama çıt çıkmadı kimseden.. çatalcadan fulyaya gidiyorum hala.... ne zormuş bu iş..
salı günü medilife da filiz hanıa gideceğim ama sadece bebişi görmek için ultrasonda, kendi doktorum bir ay sonra çağırmıştı ama ben dayanamıyorum. Bayan doktorlardan pek hazetmiyorum. Çok kaprisli oluyorlar.. sadece bunun günü boştu.
Çok gereksiz gibi geldi bana,boşyere vakit kaybediyorum.Fuat bey aslında samimi gibi geliyordu,ama bende başka doktor arayışına gireceğim galiba
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Çok geçmiş olsun.. genel olarak soğumuşuz kendisinden, gerekçelerimiz farklı olsa da.. o lokasyonda iyi bir hekim bulursanız yazın lütfen, çünkü ben bulamadım. Forumda da baaşlık açtım ama çıt çıkmadı kimseden.. çatalcadan fulyaya gidiyorum hala.... ne zormuş bu iş..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)