Kolan hastanesi fuat karatepeye giden varmı?

[QUOTE="_eftelya_, post: 46187663, member:kendisindennde Fuat beyin hastasıyım.1 yıl olacak,kistimle başım dertte.visanne kullandım,küçüldü,biraz ara verdim,bu arada denedik ve olmadı tabii.Tekrar gittim,testler tahliller,kist yine büyümüş,ameliyat dedi.Yurtdışına gidip geldi,ameliyat günü için gittim,ultrasonla baktı,yarım santim küçülmüş dedi,bayağı düşündü.Tam sınırda,ameliyat yerine aspirasyon yapalım dedi,tamam dedik.İçini bosalttı,15 gün sonra adet oldum,sözde klomene başlayacaktık,ama bi baktı 4,5 santim olmuş.Doğum kontrol hapı verdi.

Çok gereksiz gibi geldi bana,boşyere vakit kaybediyorum.Fuat bey aslında samimi gibi geliyordu,ama bende başka doktor arayışına gireceğim galiba
[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun.. genel olarak soğumuşuz kendisinden, gerekçelerimiz farklı olsa da.. o lokasyonda iyi bir hekim bulursanız yazın lütfen, çünkü ben bulamadım. Forumda da baaşlık açtım ama çıt çıkmadı kimseden.. çatalcadan fulyaya gidiyorum hala.... ne zormuş bu iş.. salı günü medilife da filiz hanıa gideceğim ama sadece bebişi görmek için ultrasonda, kendi doktorum bir ay sonra çağırmıştı ama ben dayanamıyorum. Bayan doktorlardan pek hazetmiyorum. Çok kaprisli oluyorlar.. sadece bunun günü boştu.

Çok geçmiş olsun.. genel olarak soğumuşuz kendisinden, gerekçelerimiz farklı olsa da.. o lokasyonda iyi bir hekim bulursanız yazın lütfen, çünkü ben bulamadım. Forumda da baaşlık açtım ama çıt çıkmadı kimseden.. çatalcadan fulyaya gidiyorum hala.... ne zormuş bu iş.. salı günü medilife da filiz hanıa gideceğim ama sadece bebişi görmek için ultrasonda, kendi doktorum bir ay sonra çağırmıştı ama ben dayanamıyorum. Bayan doktorlardan pek hazetmiyorum. Çok kaprisli oluyorlar.. sadece bunun günü boştu.[/QUOTE]

Ben medilife ta burcu betül kazdala gittim.Tavsiye üzerine gittim,fuat beyin istediği amh testini orda yaptırıp burcu hanıma gösterdim,o da tüp bebek merkezine gitmelisin dedi,fuat beye devam ettim bende...

Fulya bahçeciye mi gidiyorsunuz? Orada da bir doktor tavsiye edildi,büyük ihtimalle onunla görüşüp oraya da gideceğim.Ama fiyatlar çok yüksektir diye düşündürüyor beni...

Ben medilife ta burcu betül kazdala gittim.Tavsiye üzerine gittim,fuat beyin istediği amh testini orda yaptırıp burcu hanıma gösterdim,o da tüp bebek merkezine gitmelisin dedi,fuat beye devam ettim bende...

Fulya bahçeciye mi gidiyorsunuz? Orada da bir doktor tavsiye edildi,büyük ihtimalle onunla görüşüp oraya da gideceğim.Ama fiyatlar çok yüksektir diye düşündürüyor beni...
[/QUOTE]
Burcu hanımı gördüm ben ııh o da benim tarzım değil. Zaten medilife ana baba günü olmuş artık..
fulya bahçeci evet .. doktorum da Güvenç bey, ben çok memnunum. Sonuç odaklı çalışıyorlar. Tüp bebek deneyecekseniz zaten ist.da iki merkez var. Biri bahçeci birş memorial.. ikisini araştırıp ikisinden birine gidin.. gerisi zaman kaybı. Zaten fiyatlar da atla deve farketmiyor başka merkezlerle.. kolanda iki kere denedim. Zebil ettiler embriyoları.. en azından biliyorum ki artık makinaları ve teknolojileri son sistem. Mevcutu bozmuyorlar. Kesinlikle başka merkez önermem.

Burcu hanımı gördüm ben ııh o da benim tarzım değil. Zaten medilife ana baba günü olmuş artık..
fulya bahçeci evet .. doktorum da Güvenç bey, ben çok memnunum. Sonuç odaklı çalışıyorlar. Tüp bebek deneyecekseniz zaten ist.da iki merkez var. Biri bahçeci birş memorial.. ikisini araştırıp ikisinden birine gidin.. gerisi zaman kaybı. Zaten fiyatlar da atla deve farketmiyor başka merkezlerle.. kolanda iki kere denedim. Zebil ettiler embriyoları.. en azından biliyorum ki artık makinaları ve teknolojileri son sistem. Mevcutu bozmuyorlar. Kesinlikle başka merkez önermem.[/QUOTE]

Burcu benimde hoşuma gitmemişti,kadın olarak neden daha kibar davranmazlar acaba.Fuat beye muayene olurken o kadar canım yanmamıştı...

Bana önerilen doktor Müstecep Kavrut.Baktım bahçeci fulya da.Birkac doktor daha söylendi ama bana o daha yakın geldi.Numarasını verdiler bana direkt ara diye ama bende telefonda konuşma özürlüyüm biraz.Bugün face de sayfasından yazdım,cevap gelmesede randevu alıp gideyim diyorum.Acaba ilk görüşme ücretsiz mi? Ve muayene ücreti ne kadar acaba?

Burcu benimde hoşuma gitmemişti,kadın olarak neden daha kibar davranmazlar acaba.Fuat beye muayene olurken o kadar canım yanmamıştı...

Bana önerilen doktor Müstecep Kavrut.Baktım bahçeci fulya da.Birkac doktor daha söylendi ama bana o daha yakın geldi.Numarasını verdiler bana direkt ara diye ama bende telefonda konuşma özürlüyüm biraz.Bugün face de sayfasından yazdım,cevap gelmesede randevu alıp gideyim diyorum.Acaba ilk görüşme ücretsiz mi? Ve muayene ücreti ne kadar acaba?
[/QUOTE]
Onu da duydum. Hatta burdan bi arkadaş var mersinden geldi onum hastası. O da hamile şimdi. İlk muayene elbette ücretli. 325 tl oldu . Ve bu fix tüp fiyatına dahil değil. Yanı dewam etsrniz de etmeseniz de bunu ödüyorsunuz. Ederseniz de fiyattan tüp düşmüyor.
Hiçbir ek tahlil olmadan standart tüp paketi 6300 oldu galiba. Doktoru değil de merkezi hasta ilişkileti anlatır detaylarını. Bizim sebepsizdi. Elimizde kan tahlilleti dışında bi hsg vardı ve başka da hiçbişe istemediler. Huylandım başta söyledim de bunu ama şu anda gerrk yok dedi. Şükürler olsun... laf olsundiye tetkik istemexler yani..

Benim zaten tüpten önce şu kiste çare bulmam lazım.Doktorun uyguladıkları da boş yere zaman kaybı gibi geldi.Boş yerede 950 tl ödedik.Yani başka doktor olsa anında şikayet ederdim ama Fuata karşı garip bir güvenim vardı...

Kistten kurtulunca da aşılama olur heralde...

Eşinde sorun yoksa aşılamayla zaman kaybetme hiç.. sadece sperm yavaşlığı gibi durumlarda işe yarıyor o.. tüp bebek uzmanları kistini de en kestirme yoldan halledebilirler bence çünkü çok vaka görüyorlar.. kaç yaşındasın?

Eşimede neofortil diye bitkisel bi ilac verdi,çokta gerekli değilmiş gibi bir havası vardı söylerken,biraz yavaşlık var ama çokta kötü değil dedi.Eşim kullanmak istedi...

Ya birde benim geçmeyen bir kaşıntım var,acaba aspirasyon sonrası enfeksiyon dedikleri şeyi mi yaşıyorum.Şimdi gitsem bi dert,tahlil vs... orada yaptıramam,çok pahalı,gitmesem doktira kızıyorum kendi kendime.Arasam mı bilemedim...

Başka bi doktora git, hem başka bi göz de görmüş olur. Arasan da gel diyecek. Enfeksiyonun da kırk türü var.. ben yaşamadığım için bişe diyemiyorum sana.. bütün bunlar geçer ama aşılamada da hormon ilaçları kullanacaksın boşuna.. bir iki yıldır düzenli ilişkiye rağmen olmuyorsa zorlamaya gerek yok, psikolojik olarak çok yoruyor insanı.. direk tüp bebek denemek lazım.

Valla bizim doğru düzgün düzenli ilişkimizde olamadı malesef.Yani düşünürsek böyle... Evlwnmedwn önce başladım doğum kontrol hapınaaa,evlendikten sonra 2 yıl desek,sonra anti depresan kullanıyorum diye korunduk,hep böyleydi yani.Belki 3-4 ay denemişizdir,şimdi yine doğum kontrol.Düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum

Aynı durumdayız 5 cm kiist oluştu bendede. Yasmın kullanıyorum. 20 gundur sıyaha bnzer kanamam vr ck ck az leke gıbı.
Aspırasyon tekrarlama yapıyormuş ben memorıal gıdecegım . Fuat bey boşa zaman kaybı

Saat 4'te randevum var.Şu kaşıntı geçmek bilmiyor bir türlü.Kist yüzünden sormak istediğim hic birseyi soramamıştım.En son kist eski boyutuna gelmis deyince ben koptum zaten,neler söyledi ne yapacağız dedi duymadım bile.Bari şimdi sorabıleceğim herseyi sorayımda,sonra da başka doktorlara bakayım...

Bende Fuat beye basliycaktim rapor çıkarttım cuma günü gidip konusucaktim doktorla. Ama yazılanları okuyunca bi soğudum. arkadaşım tavsiye etmişti şimdi fena halde kararsizim ikinci tüp bebek denemem olacaktı. Devlette yaptirmistim ilkini fazla imkanımda yok zamanımda ne yapicagimi bilmiyorum inşallah hayırlısı olur

Bence gidip görüşmekte bir sakınca yok.Her ne olursa olsun ben seviyorum Fuat beyi yaa :)

Evet başka bir yerle de görüştüm,boşa bekliyorsun dedi,ilaç kullanmana gerek yok dedi vs... Düşünüyorum,sonrasında fuat beye tekrar gittim üstte belirttigim gibi,o zaman konuştuk baya,ben rezervin ameliyatla daha fazla düşmesin diye uğraşıyorum,bekletiyorum dedi.Düşününce mantıklı geliyor.Diğer yer maddi olarak sarsacak durumda gibi.O yüzden ben yine Fuat beyin dediğini yapıp,1 ay daha ilac kullanıp sonuca göre karar verecegim.

Siz de vazgeçmeyin bence...

Rapor çıkarttım artık vazgeçmicem olursa burada da olur mantığıyla gidicem teşekkürler cevabınız için

Ben hiç o aşamaya gelemediğim için net bir bilgim yok...

Raporu nerden Nasıl çıkarıyorsunuz,bende onu merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…