Kolan hastanesi fuat karatepeye giden varmı?

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Arkadaslar;
Kadın dogum dr fuat karatepeye tedavı olan var mı ? Yorumlarınızı rıca edıyorum..

Ben kendisiyle yeni tanıstım canım. referansla, kulağıma gelen duyumlarla hareket ettiğim birdurum değildi kendisiyle tanışmam. bebek için dr arayışındaydım ve internetten dr resimlerine bakarak seçtim kendisini.Pozitif enerji benim için ilk sırada geliyor çünkü.Resminden enerji aldım ve gittim. bu ay sonu hsg cekimi yapacak ve daha sonrası histeroskopiyle polipimi alacakmış. Mesleki açıdan değerlendirme yapabilmem için çok çok erken çünkü bir mudahale uygulanmadı fakat şunu söyleyebilirimki (genel bakış) kendimi anlaşılır bir şekilde ifade etme isteğim ,hikayemi anlatırsam daha anlaşılır olurum inancım beni yanılttı.Çok erken olduğu için kati cümleler kurmaktan yana değilim sadece iletişim kurma konusunda sıkıntı yaşayacağım inancım var. sebepsiz bir güven duyuyorum kendisine. sizde giderseniz tecrübenizi öğrenmek isterim. geçmişler olsunnnnn

Ben kendisiyle yeni tanıstım canım. referansla, kulağıma gelen duyumlarla hareket ettiğim birdurum değildi kendisiyle tanışmam. bebek için dr arayışındaydım ve internetten dr resimlerine bakarak seçtim kendisini.Pozitif enerji benim için ilk sırada geliyor çünkü.Resminden enerji aldım ve gittim. bu ay sonu hsg cekimi yapacak ve daha sonrası histeroskopiyle polipimi alacakmış. Mesleki açıdan değerlendirme yapabilmem için çok çok erken çünkü bir mudahale uygulanmadı fakat şunu söyleyebilirimki (genel bakış) kendimi anlaşılır bir şekilde ifade etme isteğim ,hikayemi anlatırsam daha anlaşılır olurum inancım beni yanılttı.Çok erken olduğu için kati cümleler kurmaktan yana değilim sadece iletişim kurma konusunda sıkıntı yaşayacağım inancım var. sebepsiz bir güven duyuyorum kendisine. sizde giderseniz tecrübenizi öğrenmek isterim. geçmişler olsunnnnn
Cuma için randevu alacagım .. Benım 1 yıldr cocugum olmuyor. Hsg hormon testlerı vs hepsı hazır bende. Mesleki ilgi alanı ınfertılıte bırde cerrahpasa tup benek kliniği deneyımı var . Bunlar cazıp geldı. Aksı hlde hastaneyı hıc sevmıyorum . Lütfen sende fıkırlerını belirt cok yorum yok hakkınd

Cuma için randevu alacagım .. Benım 1 yıldr cocugum olmuyor. Hsg hormon testlerı vs hepsı hazır bende. Mesleki ilgi alanı ınfertılıte bırde cerrahpasa tup benek kliniği deneyımı var . Bunlar cazıp geldı. Aksı hlde hastaneyı hıc sevmıyorum . Lütfen sende fıkırlerını belirt cok yorum yok hakkınd
Hubannncim benimde 1 yildir cocugum olmuyor.dedigim gibi dr u sectikten sonra inceledigimde tupbebek uzerine bilgili oldugunu okudum. Bundada bi hayir vardir diye dusundum o an. Ins olumlu bir muayene gecer.cm gunu muayene sonrasi yasadiklarini bilmek isterim. Hakkinda hayirlisi canin

Ben kendisiyle yeni tanıstım canım. referansla, kulağıma gelen canım bduyumlarla hareket ettiğim birdurum değildi kendisiyle tanışmam. bebek için dr arayışındaydım ve internetten dr resimlerine bakarak seçtim kendisini.Pozitif enerji benim için ilk sırada geliyor çünkü.Resminden enerji aldım ve gittim. bu ay sonu hsg cekimi yapacak ve daha sonrası histeroskopiyle polipimi alacakmış. Mesleki açıdan değerlendirme yapabilmem için çok çok erken çünkü bir mudahale uygulanmadı fakat şunu söyleyebilirimki (genel bakış) kendimi anlaşılır bir şekilde ifade etme isteğim ,hikayemi anlatırsam daha anlaşılır olurum inancım beni yanılttı.Çok erken olduğu için kati cümleler kurmaktan yana değilim sadece iletişim kurma konusunda sıkıntı yaşayacağım inancım var. sebepsiz bir güven duyuyorum kendisine. sizde giderseniz tecrübenizi öğrenmek isterim. geçmişler olsunnnnn
Arkadaslar;
Kadın dogum dr fuat karatepeye tedavı olan var mı ? Yorumlarınızı rıca edıyorum..
canım benimde cuma randevüm var inanki memnun kalıcaksın fuat bey çok güvenilir bi doktor şunu söylim öyle sıcak kanlı samimi bir insan bekleme tarzı değil ama zaman geçtikçe açılıyo çok efendi düzgün bi adam asistanı arkadaşım oldu artık diyoki hiçbir hastayı öylesine muayne etmiyor hiçbişeyi atlamıyor zamanla bende baktım ve gerçekten atlamıyor ben çok tatlı dilli doktora gittim hiçbiri derdime derman olmadı dedğim gibi sıcak kanlı değil ama bir kaç muayneden sonra sende ne demek istediğimi anlıcaksın

canım benimde cuma randevüm var inanki memnun kalıcaksın fuat bey çok güvenilir bi doktor şunu söylim öyle sıcak kanlı samimi bir insan bekleme tarzı değil ama zaman geçtikçe açılıyo çok efendi düzgün bi adam asistanı arkadaşım oldu artık diyoki hiçbir hastayı öylesine muayne etmiyor hiçbişeyi atlamıyor zamanla bende baktım ve gerçekten atlamıyor ben çok tatlı dilli doktora gittim hiçbiri derdime derman olmadı dedğim gibi sıcak kanlı değil ama bir kaç muayneden sonra sende ne demek istediğimi anlıcaksın
Eslemcim benimde hissettigim sey oydu zaten. Cok sicak pozitif goremedim kendisini ama nedenini bilmediğim bir guven duygusu olustu kendisine.yoksa normal sartlarda enerjisi dusuk kimselerle iletisim kurma taraftari degilimdir. Bir iki gorusme sonrasini değerlendireceğim

Eslemcim benimde hissettigim sey oydu zaten. Cok sicak pozitif goremedim kendisini ama nedenini bilmediğim bir guven duygusu olustu kendisine.yoksa normal sartlarda enerjisi dusuk kimselerle iletisim kurma taraftari degilimdir. Bir iki gorusme sonrasini değerlendireceğim
canım
aynen öyle canım inan bana zaman geçtikçe açılıyo daha sıcak yaklaşıyo ama işte bendede bi güven duygusu oluşturdu ve zamanla anlıcaksın hatta ilk başta ben bırakıcam diyodum gülmüyor konuşmuyor ama sonra baktım sorduğun herşeyi cevaplıyo ilk günden numarasını veriyo her aradığımda açıyo sadece ağır başlı ve sakin bi insan ve otoriter devam et inan verim alıcaksın inşallah sorunun biran önce hallolur allah yardımcın olsun

Canım ınan dogru yonlendırdın pratık bırı olsun ıstıyorum. Cana yskın yada cok sohbet etsın istemıyorum. Henuz hıcbır tedavı gormedım . Sızdemı ınfertılıte teshısı ile gıttınız

Canım fuat beyle gorustum. Cok cok memnun kaldım. Tum detayları ile bılgılendırdı. Tedavı asamaları öngorduklerı vs.. Benım bekledıgımde bu. İlk gorusmede ne demek istedıgını anladım . Kolan hastanesi için ne dusunuyorsun. Gereksz pahalı yada makul mu?

Canım fuat beyle gorustum. Cok cok memnun kaldım. Tum detayları ile bılgılendırdı. Tedavı asamaları öngorduklerı vs.. Benım bekledıgımde bu. İlk gorusmede ne demek istedıgını anladım . Kolan hastanesi için ne dusunuyorsun. Gereksz pahalı yada makul mu?
hubancım öncelikle merhaba kusura bakma geç cvp yazdığım için çok sevindim fuat beyden memnun kalmana öncelikle ben infertilite için gitmedim hamile kaldım gittim ama benim hep düşük oluyordu düşükten sonra 2 sene çocuğum olmadı beklemediğim bi anda oldu allah isteyen herkeze hayırlı zamanda nasip etsin benim doğumuma şu anda sayılı günler kaldı ama hepinize dua ediyorum isteyen herkeze hayırlı bi evlat nasip etsin allah benim düşük oluyodu fuat bey hemen hiç beklemeden kanda gebeliği görünce kan sulandırıcı iğne ve ağızdan aspirin ve daha 2 ilaç daha verdi bütün tedbirleri aldı gerçekten çok tedbirli dikkatli ve çok insancıl bi doktor kolana gelince aslında bence genel olarak makul doğum fiyatları falan ama bazı testler biraz pahalı ben çoğu testi sağlık ocağında ve devlet hastanesinde hatta tıp merkesinde bile yaptırdım fuat bey zaten asla gereksiz bir şey istemez sende pahalı gelenleri dışarıda araştırabilirsin ama hsg falan isterse fuat beye yaptır mutlaka canım allah yardımcın olsun inş en yakın zamanda sonuç alırsın cANIM

Ne yaptınız merak ettim.. dewam ettiniz mi Fuat beyde? Ben kendisinin eski bir hastasıyım. Hubannn Hubannn

Ne yaptınız merak ettim.. dewam ettiniz mi Fuat beyde? Ben kendisinin eski bir hastasıyım. Hubannn Hubannn
Evet. Devsm edıyorum fakat tereddutlerım var. İçimebirseyler sinmiyor uygulamaları mesleki tavrı ıleılgılı oturmadı sanki bırseyler arastırıyorum sanırım baska bır dr gececegım.
Sizin fuat bey ile ılgılı dusuncelerınız nelerdr? Gordugunyz tedavı vs bahsedermısınız?

Evet. Devsm edıyorum fakat tereddutlerım var. İçimebirseyler sinmiyor uygulamaları mesleki tavrı ıleılgılı oturmadı sanki bırseyler arastırıyorum sanırım baska bır dr gececegım.
Sizin fuat bey ile ılgılı dusuncelerınız nelerdr? Gordugunyz tedavı vs bahsedermısınız?

ben kendisiyle ağustos 2014 te medilife ta tanıştım. İnternetten araştırıp denemeye karar verdim. Bebek istiyorduk. Kasım 2015 e kadar onun hastasıydım. İnsan olarak çok memnundum, hekimliğinden de öyle.. bu süreçte onlarca tahlil, iki klomen, bir aşılama, bir taze siklusta tüp bebek ve bir dondurulmuş embriyodan tüp bebek denedik. Tüp bebekleregeçtiğimizde o da kolana geçti. O hastaneyi hiç sevmiyorum. Tüm çalışanlar mutsuz, nemrut tipler.. ve hiçbiri olmadı ki tüp bebekte kolanı asla tavsiye eetmem, labaratuar çok yetersiZ, bizim son embriyomuzu çözrrken hiç ettiler. İlgisizler.. sonra başka bir merkeze gittik v çok şükür.. şimdi gebelik takibi için tekrar ona gitsem mi, gitmesem mi ikilem yaşıyorum. Sonuçta onun hatası yok ama biz hasta doktor ilişkisini aşmıştık artık. Transferin sonucunu bildrmedim onlara, öfkeliydim çünkü.. onlar da aramadılar, merkez de aramadı, asistanı da.. içim kırıklarla dolu, sanırım gitmeyeceğim ;)
Siz ne aşamadasınız?

ben kendisiyle ağustos 2014 te medilife ta tanıştım. İnternetten araştırıp denemeye karar verdim. Bebek istiyorduk. Kasım 2015 e kadar onun hastasıydım. İnsan olarak çok memnundum, hekimliğinden de öyle.. bu süreçte onlarca tahlil, iki klomen, bir aşılama, bir taze siklusta tüp bebek ve bir dondurulmuş embriyodan tüp bebek denedik. Tüp bebekleregeçtiğimizde o da kolana geçti. O hastaneyi hiç sevmiyorum. Tüm çalışanlar mutsuz, nemrut tipler.. ve hiçbiri olmadı ki tüp bebekte kolanı asla tavsiye eetmem, labaratuar çok yetersiZ, bizim son embriyomuzu çözrrken hiç ettiler. İlgisizler.. sonra başka bir merkeze gittik v çok şükür.. şimdi gebelik takibi için tekrar ona gitsem mi, gitmesem mi ikilem yaşıyorum. Sonuçta onun hatası yok ama biz hasta doktor ilişkisini aşmıştık artık. Transferin sonucunu bildrmedim onlara, öfkeliydim çünkü.. onlar da aramadılar, merkez de aramadı, asistanı da.. içim kırıklarla dolu, sanırım gitmeyeceğim :KK66:
Siz ne aşamadasınız?
Tavsıye etmedıgımı gonul rahatlığı ile soyleyebilirim.. Hastaneyı bende hıc sevmıyorum herkes cok mutsuz. Tup bebek musterısı olmadıgından yakındıkları bır konuşmaya sahıt olduk esımle buzz gıbı soguduk. Fuat beyın kafası hayli karısık bır dedıgını hatırlamıyor:) ve herkes bunu soyluyor. Mesela bende kist yaptı klomen ve klomenın baslıca yan etkısı bu zaten. Bana dedıkı bınde bır gordugumuz bır durum:) beni tatmın etmedi hekimliği arastırdıklarım dısında bana hıcbırsey katmadı :( oysakı cok ısınarak gıtmıştım

Tavsıye etmedıgımı gonul rahatlığı ile soyleyebilirim.. Hastaneyı bende hıc sevmıyorum herkes cok mutsuz. Tup bebek musterısı olmadıgından yakındıkları bır konuşmaya sahıt olduk esımle buzz gıbı soguduk. Fuat beyın kafası hayli karısık bır dedıgını hatırlamıyor:) ve herkes bunu soyluyor. Mesela bende kist yaptı klomen ve klomenın baslıca yan etkısı bu zaten. Bana dedıkı bınde bır gordugumuz bır durum:) beni tatmın etmedi hekimliği arastırdıklarım dısında bana hıcbırsey katmadı :KK43: oysakı cok ısınarak gıtmıştım
Heryerde mutlaka bir pürüz oluyor ama nacizane tavsiyem. Hiç onlarla zaman kaybetmeyin. Klomen aşılama bunlar gerçekten anlamsız.. prosedürü uygulatıyor hastaneler ama erkekte sperm yavaşlığıan yoksa hiçbir işe yaramıyor mesela aşılama. Bir iki yıldır yumurtlama takibinizi yaparak denediniz ve olmadıysa sağlam bi merkeze gidin, gerekli görürlerse ilave tahlilleri yaptırın. Hele yaş 30 un üstündeyse direk gidip başlayın. Ki bunu istanbulda iki ehil yer var yapan, biri memorial biri bahçeci. Bem bahçeciye gittim, çünkü iki yıl önce memorialin neredeyse tüm hekimleri bahçeciye gitmiş. Arada küçül bi sıkıntı yaşasam da aralıkta gitttik, ocakta yumurtalar toplandı, iki ay rahmi dinlendiriyorlar, masrt başında transfet oldu ve oldu çok şükür. Bundan sonrası da Allah korusun artık,.normal bi gebelikte ne olacaksa olacak, ne olmayacaksa olmayacak..

Merhabalar bende fuat beyin hastasiyim daha oncede bahsetmistim.benimde cocugum 1.5 yildir olmuyor. 1 klomen tdv oldum ve sol tarafta kistim oluştu. 1 ay ara verdik.dogum kontrol hapı kullaniyorum.sali gunu muayeneye gittigimizde biz esimle asilama klomen yaptirmak istemedigimizi.maddiyatimizi ve psikolojimizi tup bebekle gecirmek istiyoruz dedigimizde aşılama da % 15.20 sans varsa bu şans tüp bebek icindede var. Tup bebekte illa % 45 lerden bahsedemeyiz dedi. Asilama maliyeti daha az. Onu deneyelim en azindan dedi. Sasirdim. Tup bebek istegi icin gittik dr asilama diyor. Sasirttiniz beni hocam dedim. Tuccar gibi degil hekim gibi yanastiniz.tsk ederim dedim. Ama hastane tup konusuna ticari bakabilir ona inanirim yani. Zira bende hastaneyi sevmiyorum

Heryerde mutlaka bir pürüz oluyor ama nacizane tavsiyem. Hiç onlarla zaman kaybetmeyin. Klomen aşılama bunlar gerçekten anlamsız.. prosedürü uygulatıyor hastaneler ama erkekte sperm yavaşlığıan yoksa hiçbir işe yaramıyor mesela aşılama. Bir iki yıldır yumurtlama takibinizi yaparak denediniz ve olmadıysa sağlam bi merkeze gidin, gerekli görürlerse ilave tahlilleri yaptırın. Hele yaş 30 un üstündeyse direk gidip başlayın. Ki bunu istanbulda iki ehil yer var yapan, biri memorial biri bahçeci. Bem bahçeciye gittim, çünkü iki yıl önce memorialin neredeyse tüm hekimleri bahçeciye gitmiş. Arada küçül bi sıkıntı yaşasam da aralıkta gitttik, ocakta yumurtalar toplandı, iki ay rahmi dinlendiriyorlar, masrt başında transfet oldu ve oldu çok şükür. Bundan sonrası da Allah korusun artık,.normal bi gebelikte ne olacaksa olacak, ne olmayacaksa olmayacak..
Bende oyle dusunuyorum. Memorıal konusunda kararlıyımda dr arastırıyorum. Cem demırel ılgımı cekıyor . 29 yasındayız esımle ben. Esımın spermıyogramı cok ıyı benımde sorun cıkmadı bırtek bı ay prolaktınım yukseldı ilac kullandm . Ama klomenın bır etkısı olmadıgı gbı yan etkısı cok fazla . Gereksız yere ustelik . Asılamadanda cok bı beklentım yok.

Merhabalar bende fuat beyin hastasiyim daha oncede bahsetmistim.benimde cocugum 1.5 yildir olmuyor. 1 klomen tdv oldum ve sol tarafta kistim oluştu. 1 ay ara verdik.dogum kontrol hapı kullaniyorum.sali gunu muayeneye gittigimizde biz esimle asilama klomen yaptirmak istemedigimizi.maddiyatimizi ve psikolojimizi tup bebekle gecirmek istiyoruz dedigimizde aşılama da % 15.20 sans varsa bu şans tüp bebek icindede var. Tup bebekte illa % 45 lerden bahsedemeyiz dedi. Asilama maliyeti daha az. Onu deneyelim en azindan dedi. Sasirdim. Tup bebek istegi icin gittik dr asilama diyor. Sasirttiniz beni hocam dedim. Tuccar gibi degil hekim gibi yanastiniz.tsk ederim dedim. Ama hastane tup konusuna ticari bakabilir ona inanirim yani. Zira bende hastaneyi sevmiyorum

Aynı yoldan geçmiş bir kadın olarak, eşinizde sperm yavaşlığı yoksa aşılamayı hiç denemeyin. Fuat bey prosedürü uygulamak istiyor, biz de bi aşılamadan sonra ısrarla istemedikte tüp bebeğe geçtik. Yoksa o illa bi aşılama daha dedi. Tüp konusunda da özellikle kolanı tavsiye etmem, doktor değil lab.yetersiZ. araştırıp daha ehil bi yere gidin. Ayda bi iki tüp bebek yapan yerle, migros gibi tüp bebek tedavisi yapan yerin hekimi de bilgisi de lab.da farklı oluyor. Bolşans dilerim..

Aynı yoldan geçmiş bir kadın olarak, eşinizde sperm yavaşlığı yoksa aşılamayı hiç denemeyin. Fuat bey prosedürü uygulamak istiyor, biz de bi aşılamadan sonra ısrarla istemedikte tüp bebeğe geçtik. Yoksa o illa bi aşılama daha dedi. Tüp konusunda da özellikle kolanı tavsiye etmem, doktor değil lab.yetersiZ. araştırıp daha ehil bi yere gidin. Ayda bi iki tüp bebek yapan yerle, migros gibi tüp bebek tedavisi yapan yerin hekimi de bilgisi de lab.da farklı oluyor. Bolşans dilerim..
Haklısınız cok tesekkur ederım

Bende Fuat beyin hastasıyım.1 yıl olacak,kistimle başım dertte.visanne kullandım,küçüldü,biraz ara verdim,bu arada denedik ve olmadı tabii.Tekrar gittim,testler tahliller,kist yine büyümüş,ameliyat dedi.Yurtdışına gidip geldi,ameliyat günü için gittim,ultrasonla baktı,yarım santim küçülmüş dedi,bayağı düşündü.Tam sınırda,ameliyat yerine aspirasyon yapalım dedi,tamam dedik.İçini bosalttı,15 gün sonra adet oldum,sözde klomene başlayacaktık,ama bi baktı 4,5 santim olmuş.Doğum kontrol hapı verdi.

Çok gereksiz gibi geldi bana,boşyere vakit kaybediyorum.Fuat bey aslında samimi gibi geliyordu,ama bende başka doktor arayışına gireceğim galiba :KK61:

Back