• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolajen hakkında

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
594
103
Arkadaşlar yaşım 25 kolajeni kaç defadır okuyorum hapmış içenler çok yaşlanmayı geciktiriyormuş, vücudun proteinini sağlıyormuş, dinç tutuyormuş insanı. Kadın hastalıklarına iyi geliyormuş bir nevi gençlik iksiri gibiymiş. Kullananınız var mı memnun musunuz tecrübelerinizi paylaşın lütfen doktora danışmadan alsam mı birde kaç yaştan itibaren içiliyor?
Merak edenler için; Kolajen Nedir?

Bence danışın. Ve ben hormonlarımız vs yerdindeyse yapılan her takviyenin, kürün beklentiyi arttırdığı için psikolojik olarak bizi kötü etkilediğine inanıyorum tecrübelerim dolayısıyla. Ne kadar oluruna bırakırsak bir şeyleri o kadar sağlıklı ilerleniyor.

Bence danışın. Ve ben hormonlarımız vs yerdindeyse yapılan her takviyenin, kürün beklentiyi arttırdığı için psikolojik olarak bizi kötü etkilediğine inanıyorum tecrübelerim dolayısıyla. Ne kadar oluruna bırakırsak bir şeyleri o kadar sağlıklı ilerleniyor.
Canım haklısın ama bu dediğim çok duydum ben mesela yüzünde küçük Bir kırışıklık varsa bile onu gideriyormuş genç yaşlarda içtiğin zaman atıyorum otuzlu yaşlarda olacak kırışıklıklar kırklı 50 li yaşlarda ortaya çıkıyormuş. Kemik erimesine karşı çok iyiymiş kemikleri güçlendiriyormuş dişleri falan filan. Menopoz sonrası bir çok kalsiyum ve protein ihtiyaç varmış bu şimdiden onu karşılıyormuş. Aile hekimine sorup öyle kullanıcam

Canım haklısın ama bu dediğim çok duydum ben mesela yüzünde küçük Bir kırışıklık varsa bile onu gideriyormuş genç yaşlarda içtiğin zaman atıyorum otuzlu yaşlarda olacak kırışıklıklar kırklı 50 li yaşlarda ortaya çıkıyormuş. Kemik erimesine karşı çok iyiymiş kemikleri güçlendiriyormuş dişleri falan filan. Menopoz sonrası bir çok kalsiyum ve protein ihtiyaç varmış bu şimdiden onu karşılıyormuş. Aile hekimine sorup öyle kullanıcam
Benim dediğim de çok duyulmuş bilindik şeylerle olan tecrübelerim. Danışmadan kullanmayın. Bir de plasebo etkisine de inanılmaz inanıyorum bonibon yiyip bu benim kemiklerimi inanılmaz kuvvetlendirecek inancını aktive edebilirseniz, kuvvetlendirir. 🤣

Bir tanıdığım abla, yalan olmasın 39 yaşında mı ne. 6-7 aydır kullanıyor. Ha dahili kısmını bilmiyorum ama dışardan görünen ciddi manada bi parlaklık, dinçlik söz konusu. Bende 29 yaşındayım, düşünüyorum kullanmayı.

Benim dediğim de çok duyulmuş bilindik şeylerle olan tecrübelerim. Danışmadan kullanmayın. Bir de plasebo etkisine de inanılmaz inanıyorum bonibon yiyip bu benim kemiklerimi inanılmaz kuvvetlendirecek inancını aktive edebilirseniz, kuvvetlendirir. 🤣

O benim babamnem iştee. 🤣🤣🤣 Yurt dışından hap diye bonibon verdik, ayaklandı. 🤣🤣🤣

Yok ya 🤣 gerçekten iyiymiş, bak ben supradyn al day kullandım dinçlik versin diye daha da uyku verdi bıraktım ama pharmaton çok iyi geldi.

Bir tanıdığım abla, yalan olmasın 39 yaşında mı ne. 6-7 aydır kullanıyor. Ha dahili kısmını bilmiyorum ama dışardan görünen ciddi manada bi parlaklık, dinçlik söz konusu. Bende 29 yaşındayım, düşünüyorum kullanmayı.
Evet bende böyle duydum işte aile hekimine genel tahlil yaptırıp sorucam 🙂

O benim babamnem iştee. 🤣🤣🤣 Yurt dışından hap diye bonibon verdik, ayaklandı. 🤣🤣🤣
Vicdansızlar. 🤣 Benim rahmetli anneannem de vermidon bağımlısıydı. Çok daha hafif bi şey buldum eczaneden aldım hapı nasıl övüyorum bu vermidondan da çok çok iyiymiş işte bi sürü para verdim harikaymış filan. Yarım ağızla hı hı tamam dedi bir iki kullandı. Zulasında varmış vermidon bi baktım ondan içmeye devam ediyo. 🤦🏻‍♀️

Ben 25 im suda Marka kolajen kullanmaya başladım Birer gün aralıklı içiyorum ikinciyi içtim dün sıvı olarak temin ettim faydasini görürsem yazacağım.

Ben 25 im suda Marka kolajen kullanmaya başladım Birer gün aralıklı içiyorum ikinciyi içtim dün sıvı olarak temin ettim faydasini görürsem yazacağım.
Ben farmasinin kolajenini kullanmaya başladım sabah akşam içiyorum öyle oluyormuş günde 2 tablet

Kollajen bir çeşit kemik proteinidir. Hani et suyunu dolaba kaldırıp soğutunca jöle gibi olur ya, onu sağlayan jelatin de bir çeşit kollajendir. Yani içmek istiyorsanız için, ben bi zararı olduğunu düşünmüyorum

Back
X