• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kola lazer epilasyon

Aynen. Üst kol yapan ben duymadım. Ama buz lazerde tüm vücuda yaptırılıyor. O istisna
buz lazer ince tüyler içinde uygun mu acaba? lazer ince tüyleri kalınlaştırır gibi genel bir kanı var ama buz lazer onada çözümse harika olur. yoksa bi çeşit pazarlana taktiğimi :(

Aynen. Üst kol yapan ben duymadım. Ama buz lazerde tüm vücuda yaptırılıyor. O istisna
buz lazer ince tüyler içinde uygun mu acaba? lazer ince tüyleri kalınlaştırır gibi genel bir kanı var ama buz lazer onada çözümse harika olur. yoksa bi çeşit pazarlana taktiğimi :(

ben de yaptırdım hala da devam ediyorum 4. seans bitti ama bronzlaştığım için 2 aydır yapmadılar. baya döküldü ve inceldi. hele bir de şimdi tenim koyulaştığı için hiç bir şey gözükmüyor :D

arkadaşlar bende burada yorum yapanların tecrübesinden yararlanarak Ankara kızılayda LZR epilasyon tüy tedavi birimine gittim.ssk bagkur emeklı sandıgına 100 de 50 indirim uyguladılar .ellerınde tum cıhazlar vardı ,ben alexadrıte ı tercıh ettım 4.seansıma ulastım.tesettürlü oldugum ıcın güneşten korundugumdan yaz dönemındede işlem yapıldı. suan 4 seansımı aldım nerdeyse bitti diyebilirim.benım ödedigim rakam bitene kadar 1500 tl.belli bir seans yok bitene kadar gıdebılıyorsunuz.tavsiye edebilirim .ama görüşmelerinizi oranın sahibi gönül hanımla yapın derim.pazarlık payı için bi tavsiye sadece .telefonunu isterseniz özelden atabilirim

arkadaşlar ben Bakırköy de bir merkezde yaptırdım, normalde 8-9 seansta biter dediler. bir krem önerdiler, kullanırsanız 5-6 seansta biter dediler. 4. seansta bitirdi.
Kremin adı, epimilk gittiğiniz yerde sorun, eğer varsa muhakkak kullanın derim.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..biraz bronzluğum var..sanırım kasım ayında yada aralıkta koluma lazere başlıyorum..alexandrite lazer..sahibi ile konuştum %75 kolda başarı oluyor dedi..bende sıfır bitsin istemiyorum zaten çünkü üst koldada var benim o zaman altı hepsi bitse üst çok absürt durur diye düşünüyorum..

Back