- Konu Sahibi papatyaa80
arkadaşlar koluma lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.fakat kararsızım çoğu kişi kolda başarılı olunmadığını düşünüyor..ben koluna yaptıran arkadaşların düşüncelerini almak istiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım. ben yaptırıyorum. 5 seans falan oldu. şimdi 2 aydır yaptıramadım. eskiye oranla baya azalma var ama tamamen bitirmiyor diye biliyorum. malum tüyler inceliyor ince. ama yine de büyük rahatlık. benim ilk başladığımda alex ile yapılıyordu sonradan nd yag'a geçtiler. memnunum şimdilikarkadaşlar koluma lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.fakat kararsızım çoğu kişi kolda başarılı olunmadığını düşünüyor..ben koluna yaptıran arkadaşların düşüncelerini almak istiyorum..
Koluma lazer yaptiriyorum 6 seans lik bir program iki seans oldu daha ,3.seans a yakın bir zamanda gidecem size söyle söyleyeyim inanılmaz memnunum tavsiye ederim ama su da var ben güzellik merkezi degil de poliklinik olan bir yerde yaptiriyorum ve kullanılan cihaz alexandritearkadaşlar koluma lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.fakat kararsızım çoğu kişi kolda başarılı olunmadığını düşünüyor..ben koluna yaptıran arkadaşların düşüncelerini almak istiyorum..
bende dün ilk seansı yaptırdım. alexandrite candela ile. yapan kişi kollarını gösterip bende burada yaptırdım heryerim lazerli dedi. söylediği doğruysa kolu kaymak gibiydi. hadi o reklam yaptı diyelim. ben sağlıkçıyım. bir hastam az önce lazerden geldi yapacağımız işlem için bir sıkıntı doğurur mu diye sormuştu. bende o dönem merkez arayışındaydım nereye gidiyorsunuz memnun musunuz diye sorarken kollarını gösterip benim kollarım çok yoğun tüylerle kaplıydı buyur kendin bak dedi. kollarında hiç tüy yoktu. sıfır. o yüzden bende gaza geldim başkladım. bence denemeye değer.
canım nerede yaptırıyosun ben ankaradayım..fiyatı ne kadarbende dün ilk seansı yaptırdım. alexandrite candela ile. yapan kişi kollarını gösterip bende burada yaptırdım heryerim lazerli dedi. söylediği doğruysa kolu kaymak gibiydi. hadi o reklam yaptı diyelim. ben sağlıkçıyım. bir hastam az önce lazerden geldi yapacağımız işlem için bir sıkıntı doğurur mu diye sormuştu. bende o dönem merkez arayışındaydım nereye gidiyorsunuz memnun musunuz diye sorarken kollarını gösterip benim kollarım çok yoğun tüylerle kaplıydı buyur kendin bak dedi. kollarında hiç tüy yoktu. sıfır. o yüzden bende gaza geldim başkladım. bence denemeye değer.
canım nerede yaptırıyosun ben ankaradayım..fiyatı ne kadarKoluma lazer yaptiriyorum 6 seans lik bir program iki seans oldu daha ,3.seans a yakın bir zamanda gidecem size söyle söyleyeyim inanılmaz memnunum tavsiye ederim ama su da var ben güzellik merkezi degil de poliklinik olan bir yerde yaptiriyorum ve kullanılan cihaz alexandrite
canım nerede yaptırıyosun ben ankaradayım..bir de fiyatını öğrenebilir miyimmerhaba canım. ben yaptırıyorum. 5 seans falan oldu. şimdi 2 aydır yaptıramadım. eskiye oranla baya azalma var ama tamamen bitirmiyor diye biliyorum. malum tüyler inceliyor ince. ama yine de büyük rahatlık. benim ilk başladığımda alex ile yapılıyordu sonradan nd yag'a geçtiler. memnunum şimdilik
Bende ankaradayim detaylari özelden yazayımcanım nerede yaptırıyosun ben ankaradayım..bir de fiyatını öğrenebilir miyim
Bende ankaradayim detaylari özelden yazayım
Çok memnunum suan ikinci seansim bitti inanılmaz bir fark var aylarca süren bir araştırma yapmıştım bu konuyla ilgiliGittigin merkezden memnun musun
Ben de ankaradayim da nereye yaptıracağıma karar veremedim
Çok memnunum suan ikinci seansim bitti inanılmaz bir fark var aylarca süren bir araştırma yapmıştım bu konuyla ilgili
Ben Çankaya da estera poliklinik var oraya gidiyorum canımHangi merkeze gidiyosun canim yazabilir misin
Ben de gidiyim
O kadar cok yer varki karar veremiyorum
Ben izmitteyim kuzum. Yarım kol 150 tlcanım nerede yaptırıyosun ben ankaradayım..fiyatı ne kadar
Cok sagol ben de bi gidip goruseyim haftasonuBen Çankaya da estera poliklinik var oraya gidiyorum canım
canim ben izmirdeyim 100 liraya yaptiriyordum ama 5 seans gectigi icin 70 liraya düşürdüler tüm kolcanım nerede yaptırıyosun ben ankaradayım..bir de fiyatını öğrenebilir miyim
Ben Çankaya da estera poliklinik var oraya gidiyorum canım
Ben izmitteyim kuzum. Yarım kol 150 tl
Aynen. Üst kol yapan ben duymadım. Ama buz lazerde tüm vücuda yaptırılıyor. O istisnakızlar benim üst kolda ince tüyler var oraya lazer olmaz dediler. sizde de bu durum var mı ve o ince tüylere lazer yaptırıyomusunuz.
Ben yaptiriyorum cogu gitti tum kola yaptirdigim icin sanrim birde gec bitiyor evet bu bi gercek ama kaliteli cihazlar istediginiz sonucu veriyorarkadaşlar koluma lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.fakat kararsızım çoğu kişi kolda başarılı olunmadığını düşünüyor..ben koluna yaptıran arkadaşların düşüncelerini almak istiyorum..