Chess muhalefetin geldiiiii kola böyle birşey yapmaz, evet hiç faydalı bir içecek değil, hergün bardak bardak içerseniz içindeki asit yüzünden mide hastalıkları yaşarsınız, Kolestrol, kalp, tansiyon, böbrek hepsine katılıyorum ama kola içmekle bebek sahibi olamamanın bağlantısını mantıklı bulmadım şahsen
Doktordan iyi bilmiyorum tabii fakat günümüzde neden bebek olmuyor, tedavi olanların bu kadar çoğalması sebzeden meyveye, bakliyata kadar birçok gıdanın hormonlu, sunni ve doğaldan çok uzak olmasından, psikolojik olarak yeterince rahat ve huzurlu olmamak kaynaklanıyor.
Insanlar doğal olmayan yiyeceklere mahkum edilip Şehirli olmanın baskısı ve stresi altında sinir küpüne çevrilirlerse vücut dengelerinin bozulması, hormonlarının alt üst olması normal.
Yok takılıyorum zaten sanaben demedim canım doktor demiş, ben bi ara bırakmıştım yine çok içmeye başladım bu sıra, aslında hiç içilesi bişey değilde işte, alışmışız bi kere
Yok takılıyorum zaten sanayavaş yavaş bırak bir ara yani çok önceden bizde de aşırı tüketiliyordu, özellikle yaz aylarında ama hakikaten çok sağlıksız.
Onun yerine meyveleri kaynatıp soğuk içecekler yapıyorum, limonataysa vazgeçilmezim sıcak yaz günlerinde.
Senelerdir kola içmiyorum , eve de almıyoruz . Böcek muhabbetinden sonra tiksindim . Hiç aramıyorum , umarım böyle devam eder .
Benimki zorunlu hamaratlıkvay be hamarat kadınsın vesselam
Şahsen olduğuna inanıyorum ama koku olayını bilmiyorum , burnun çok keskinse demekşu en popüler markada böcek ilacı kokusu alıyorum ben ya, kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum da, resmen koku var ya
Ne koyuyolarsa artık içineolabilir aslında türlü türlü şeyler var içinde. formülünü bile vermiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?