• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol Tüyleri:(

elatbal_7

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
29
13
18
Kızlar kollarımla başım dertte:( Kol tüylerim ince gri renkli.Şu ana kadar hiç almadım ama etrafımdaki tüm arkadaşlarım alıyor.Ben de onların yanında kendimi kötü hissediyorum.Kafam çok karışık.Tüm vücut lazere gidiyorum ama kolu dahil etmediler çok ince diye.Daha da kalınlaşma riski var dediler.Bi de buz lazer bütün tüylere etkili diye reklam yapıyolar :kızgın:
Bana bi akıl verin.Neyle alayım bu tüyleri?Ağdadan sonra görüyorum arkadaşlarımın diken diken çıkıyo kılları.Ağdayla alıp bioder mi sürsem?Epilatör mü iyi olur?Yoksa hiç mi bulaşmasam? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Merhaba,benim de hormon dengesizliğinden sanırım kollarımdaki tüyler epey belirgin. Ara ara almayı çok düşündüm ama hep vazgeçtim.Uğraşmaya değmez dedim.Bazen kardeşim ,eşim falan dalga geçiyor,diyorum siz kendi kıllarınıza bakın:63:.Ben kapalı olduğum için pek takmıyorum ,seni çok çok rahatsız ediyorsa al ama bence biraz daha düşün o kadar da göze batan bi şey değil bence.Yöntem olarak kişiden kişiye değişiyor sanırım ağdadan memnun olanlar var,kimi tüy dökücü kullanıyor,bir de ocakta yakanlar var.Almaya karar verirsen sana tavsiyem kameri ay takvimine göre alman.Eğer ilgilenirsen ayrıntılı bilgilendiririm seni tatlım.

Merhaba,benim de hormon dengesizliğinden sanırım kollarımdaki tüyler epey belirgin. Ara ara almayı çok düşündüm ama hep vazgeçtim.Uğraşmaya değmez dedim.Bazen kardeşim ,eşim falan dalga geçiyor,diyorum siz kendi kıllarınıza bakın:63:.Ben kapalı olduğum için pek takmıyorum ,seni çok çok rahatsız ediyorsa al ama bence biraz daha düşün o kadar da göze batan bi şey değil bence.Yöntem olarak kişiden kişiye değişiyor sanırım ağdadan memnun olanlar var,kimi tüy dökücü kullanıyor,bir de ocakta yakanlar var.Almaya karar verirsen sana tavsiyem kameri ay takvimine göre alman.Eğer ilgilenirsen ayrıntılı bilgilendiririm seni tatlım.
Bu kameri aya göre almayı hiç duymamıştım canım.Bilgilendirirsen mutlu olurum:KK54:

bence ağda ile alabilirsin. ben ağda ile almaya başlamıştım artık canım istediğinde yapıyorum en son ne zaman yaptığımı bile hatırlamıyorum. Çok inceldiler, ipince oldular. Ama yaz kış demeden almıştım. 2-3 sene. Zaten alışınca acısı da olmuyor.

Ki benim kolum erkek kolu gibiydi resmen ya :D :D Şu an çok iyi. Başlarda dik dik oluyor ama işte o dik dik olduğu dönem de hemen alıcaksın. senin inceymiş belki ala ala daha da incelir.

Az ve inceyse acici kremle sarsrta bilirsin tüylerini arkadasim cok yapio gayetde memnun hicte belli degil dogal sari gibiler... herkeste var tüy..

bence ağda ile alabilirsin. ben ağda ile almaya başlamıştım artık canım istediğinde yapıyorum en son ne zaman yaptığımı bile hatırlamıyorum. Çok inceldiler, ipince oldular. Ama yaz kış demeden almıştım. 2-3 sene. Zaten alışınca acısı da olmuyor.
Ki benim kolum erkek kolu gibiydi resmen ya :KK70: :KK70: Şu an çok iyi. Başlarda dik dik oluyor ama işte o dik dik olduğu dönem de hemen alıcaksın. senin inceymiş belki ala ala daha da incelir.
Ne güzel ya azalmış seninkiler :nazar:Sanırım ben de ağdayla alıcam.Aldiktan sonra bir şey sürüyormuydun (limon, tuz vs.) Bir de yoğunluk olarak azaldılar mı?

Ağda bantı ile alıyorum ben 3-4 ayda bir çok ince çıkıyor zaten. Almadan önceki hali daha çoktu. O şekilde durmasındansa almak daha mantıklı :) Görüntü kirliliği resmen o kıllar..

Ne güzel ya azalmış seninkiler :nazar:Sanırım ben de ağdayla alıcam.Aldiktan sonra bir şey sürüyormuydun (limon, tuz vs.) Bir de yoğunluk olarak azaldılar mı?

Ben hiçbir şey sürmedim. Evet, benim kollarımda çok aşırı yoğundu, çocukken kısa kollu bile giyemezdim dalga geçerlerdi kol tüylerimle o derece. :(

şu an siyah bile değiller gri gibi tüylerim. Yoğun falan değiller ve de batmıyorlar hiç. Aynı normal ince tüy gibi oldular.

Ama dediğim gibi 2-3 haftada bir yaz kış demeden aldım. 2-3 seneden daha fazla olabilir ama :( yalan söylemeyeyim, 6-7 senedir aldım sürekli. Ama dirsekten üstüne sakın yapma ağda sivilce oluyor hassas deri. dirseğe kadar çat çat 2 dk. bitiyor. Dik dik çıkınca da alıyordum ben 10 dk sürüyordu kartuşlu sir ağda ile.

Bir de ufak parçalar halinde tüyün tersine alırsan kollarındaki kılları, kırılmayacakları için dik dik çıkmaz.

Alsan bı turlu almasan bı turlu. İlk defa bir ay önce aldım gözüme çok hoş gözüktü yumuşacık tertemiz bir kol. Agdayla beş dakikada hallettim. Şimdi yavaş yavaş uzuyor çok sert değil ama bı diken halı var şimdilik. Bende kararsızım bıraksam uzasa mi yoksa başladım artık devamını getirsem mi inan bilemedim.

Ki benim kolum erkek kolu gibiydi resmen ya :KK70: :KK70: Şu an çok iyi. Başlarda dik dik oluyor ama işte o dik dik olduğu dönem de hemen alıcaksın. senin inceymiş belki ala ala daha da incelir.

çok iyi ya ağda gerçekten inceltiyor demek ki ? sir ağda mı ? 2-3 sene sonra öyle ip ince olur mu gerçekten ?

Ben epilatörle alıyorum. Ağdayla denedim, yarım yamalak oldu, sonrası hep epilatör. Neyle alırsan al çıkarken dik dik oluyor evet ama almaktan pişman değilim çünkü benim tüylerim çok uzundu, o halinden bu hali bin kat iyi. Ama az ve kısa tüylü olanlar almasın bence.

Aman Allahım o ilk çıkışı yokmu :skandal:
Kirpi gibi dolanıyorum :KK14:

Çok yoğun değilse almayın bence
o çıkarken ki kirpi kirpi görüntüsü daha çok dikkat çekiyor daha kötü görünüyor

çok iyi ya ağda gerçekten inceltiyor demek ki ? sir ağda mı ? 2-3 sene sonra öyle ip ince olur mu gerçekten ?

evet, ben geçen hafta almıştım mesela şu an sadece bazı bölgelerde çıkmış dik dik ama kalın dik şeklinde değil. yumuşak ve rengi de siyah durmuyor kılların resmen grimsi gibi açık renkte duruyor. Sir ağda ile alıyorum ben. Yarın falan alıcam mesela. Hemen çıkar çıkmaz biraz, ağda yapıyorum. Düzenli olduğu için hep pürüzsüz oluyor hem de yapmadığım dönem kesinlikle eskisi gibi durmuyor. Eskiden çok kötüydü kollarım.... Yaz kış pes etmeden ağda yapa yapa ipince yaptım kıllarımı.

Kızlar kollarımla başım dertte:KK43: Kol tüylerim ince gri renkli.Şu ana kadar hiç almadım ama etrafımdaki tüm arkadaşlarım alıyor.Ben de onların yanında kendimi kötü hissediyorum.Kafam çok karışık.Tüm vücut lazere gidiyorum ama kolu dahil etmediler çok ince diye.Daha da kalınlaşma riski var dediler.Bi de buz lazer bütün tüylere etkili diye reklam yapıyolar :kızgın:
Bana bi akıl verin.Neyle alayım bu tüyleri?Ağdadan sonra görüyorum arkadaşlarımın diken diken çıkıyo kılları.Ağdayla alıp bioder mi sürsem?Epilatör mü iyi olur?Yoksa hiç mi bulaşmasam? Siz nasıl yapıyorsunuz?
valla ilk almamda önce jiletle aldım sonra küçük küçük cıkmaya baslayıncada epilasyona alıştırdım simdi hiç görünmüyo bile cıktığı azaldı

Back