Kol tüyleri

Kardolo3ifon839

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
2
0
1
24
Soğuk agda bandi aldım kollarımı almak istiyorum esmerim ve cok kotu görünüyo takıntı halindeyim yazin bile uzun kol giymekten sıkıldım sizce çok çıkarmı bazıları daha fazla çıktı diyo alsammi almassami karar vermedm ama bolede dışarı bile çıkmak içimden gelmiyo

Kol tüyleri diğer tüyler gibi hemen çıkmaz diye biliyorum,hiç almadım ben.
Alın, en azından bir ay rahat edersiniz.

Şu istenmeyen kılara kesin çözümü merakla bekliyoruz da ömür yeter mi bilmem
İstenmeyen birşeyse kurtulmak lazım derim ben

Ben aldım aynı çıktı yine kişiden kişiye değişiyor. Hormon bozukluğunuz yoksa ben olsam alırdım çekinmezdim.

Valla ben bildiğin epilatörle alıyorum çok memnunum çoğalmadı niye çoğalsın ki baya da geç çıkıyor alın tabi benim ki çok koyu renk bile değildir ama kötü duruyordu yinede şimdi mis gibi

Ben alıyorum canım, öyle 3 günde hemen çıkmıyor en az 15 günde ufak ufak çıkıyor bende.zaten o ufaklıklar da çok belli olmuyor ayda bir alıyorum.almasam duramam ya tertemiz oluyor mis gibi

ağdayla almıştım ;ağda uzun süre gider ve tüylerde kalınlaşma yapmaz...ama epilatörle alırsan canın fena yanabilir;lazer de iyi diyorlar hiç yaptırmadım yaptıranlar memnun

Agda ile kollarimi aldırırim bir kaç yıldır hiç kalın ya da daha çok çıktığını görmedim.

Çabuk çıkar ama tüylü görünmesinden iyidir ben lazer yaptırdım onda bile en zor kolum bitti ki hala bitemedi kol zaten problem ama çok zmaan la azalma oluyor agdada

Kol tüylerini aldıktan sonra daha kalın gelme gibi bi durum söz konusu değil, hurafe.

Geçen ay denedim o bantları ..ilk kez kollarımı aldım ve çok pişman oldum .sanki daha koyu ve kalın çıkıyor kıllar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…