• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol tuyleri ne ile alınmalı?

limmed

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
53
3
18
İstanbul
Ben bugune kadar hic almadım yaz bitiyor ama okul baslayınca bi sure tisort giyiyoruz bakıyorum kimse de yok tuy falan!
soguk agda bandıyla denim dedim ama kucucuk bi yerini aldım cok guzel puruzsuz oluyormus demek ama artık yaz da bitiyor bosuna mı almıs olurum? Ve tuy dokucu krem haric ne ile alınması daha iyi.
Ve denildigi gibi agdayla alınca 2ay gibi bi surede cıkmıyor mu hic?

Ben de puruzsuz kol sevenlerdenim :) ben de agdayla aliyorum canim. Ilk 10-15 gun hic cikmiyor. Sonra ciksa bile cok belirgin olmuyor. Dedigin gibi ama 2 ay idare eder en az. Yaz kis sorun degil canim, kendini nasil hissettigin onemli. He bir de birkac kez makineyle de aldigim oldu. Yurtta makineyle alan cok arkadasim vardi canim.

oyle sert sert cıkmıyor di mi ? bi de kolumun ustunde puruzler var sivilce gibi agda da cıkartır diye korkuyorum ama bilemedim ve sen sohuk agda mı sıcak agda mı kullanıyorsun . makineden de korkuyorum :d

Tam cikarken cok yumusak cikmiyorlar. Hafif sertlik oluyor illa ki. Ama senin tuylerine de bagli bu biraz. Agda zaten ne varsa alip goturuyor. Ben kuaforde aldirdigim zaman sir agda kullaniyorlar. Evde kendim yapacagim zaman, su bant halinde agdalar varya elinle isitip kullaniyorsun ondan kullaniyorum :) makineyle de cok acimiyor bence. Hatta bacaklarimi alirken bile daha cok aci cekiyorum, kola gore canim. :)

hic almadıgım icin yumusak ama elimde de var ve ust kolumuda alırsam zaten orda sivilceler var daha kotu olur diye cekiniyorum ama simdi o soguk bantlarla denedim kucucuk bi yerini bu seferde garip durdu , baslarsam hep yapmam gerekicek yapmazsam kotu hissedicem ne zor ismis ya :d yorumların icinde tesekkurler:)

Back