• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol Hareketleriniz ameliyattan ne kadar süre sonra düzeldi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım canım çok şükür öyle bir durumum olmadı ama söylediğin için çok teşekkür ederim :)

Dreaaaam canım doktor randevumu erkene aldırdım 3 gün sonra büyüklüğe ameliyatın ne zaman olacağına falan karar vericez çok heyecanlıyıııııım seninle de paylaşmak istediiiiiim :40: :9:

Sag kolum epey rahatladi 6. Gundeyim ama sol kol hareketim kisitli sag da tabiki eskiye gore kisitli henuz tamamen bir rahatlama yok onda da, bence masajlara baslayinca daha rahatlariz

Dreaaaam canım doktor randevumu erkene aldırdım 3 gün sonra büyüklüğe ameliyatın ne zaman olacağına falan karar vericez çok heyecanlıyıııııım seninle de paylaşmak istediiiiiim :40: :46:

ameliyat olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
kol hareketleriniz ne zaman rahatladı?
1 hafta ? 2 hafta? :nazar:

Selam canım ben iki hafta önce ameliyat oldum 15. Gündeyim sağ kolum oldukça rahatladı ama solda hâlâ hareketlerim kısıtlı. Kasaltı ameliyat oldum bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dreaaaam canım doktor randevumu erkene aldırdım 3 gün sonra büyüklüğe ameliyatın ne zaman olacağına falan karar vericez çok heyecanlıyıııııım seninle de paylaşmak istediiiiiim :40: :46:

Super hakkinda hayirlisi olsun:))))

Back