KOL GERME VE MEME DİKLEŞTİRME PROTEZLİ / SİLİKONLU AMELİYATI Doç Dr Murat Sarıcı

Cok gecmısolsun ıyı toparlamıssınız😊
Teşekkür ederim ama sol meme oturmadı, şimdi Dr dan geldik, doku yok, boşluk ondan falan dedi, bilmiyorum, koltuk altına doğru kavis var. Kollarda sarkmayı kabul etti, o başka bir ameliyat dedi, konuya yazdım, moralim bozuk 🌺🌿

Benımde boyle gogus altım yara 27 gun oldu pskolojım bozuldu
Ben yara ve dikiş izi için, maserasyon yöntemi ile yapılmış sarı kantoron yağı ve kızıl ötesi ışık lambası kullanıyorum son 5 gündür, fayda etti, en azından dikişlerin sertliği azaldı. Ama seroma akıntısına çare olmadı. 🌿🌸

Şimdi ben anlamadım canım. Sabah gittiğin bu dr değil miydi ? Revizyonu ücretsiz yapacağını demişti. Tekrar mı gittin ?
Sabah gittiğim göz kapağı ameliyatı yapan Dr sevim çakmak. Dikişleri aldı. Öğleden sonra gittiğim ise Dr murat sarıcı, meme dikleştirme ve kol germe ameliyatımı yapan Dr...
O revizyon ücretsiz yaparım demişti ama şimdi muayenede bu revizyon değil başka bir ameliyat, genişletilmiş kol /kanat alımına girer, sarkma olan yerden meme yanına kadar kesilip çıkacak dedi. Ona canım çok sıkılıyor 🌸🌿🌸

Gecmıs olsun benım 27 gun sporcu sutyenını nerden alıcaz acaba benım sol gogsum dıkıs acıldı ve yaglar gozuktu hala ıyı olmadı doktor rif ampul verdı
Ben penti den önü fermuarlı bir tane aldım. İndirime girmiş. Yağlar göründüyse çok dikkatli olun, enfeksiyon olmasın, üzerine gazlı bez kapatın ilaç sürüp, bence bir Dr daha görsün. Geçmiş olsun 🌿🌸🌿🌸

Ben yara ve dikiş izi için, maserasyon yöntemi ile yapılmış sarı kantoron yağı ve kızıl ötesi ışık lambası kullanıyorum son 5 gündür, fayda etti, en azından dikişlerin sertliği azaldı. Ama seroma akıntısına çare olmadı. 🌿🌸
Ben gogsume henuz degıl ama karnıma silikon bant kullanıyorum

Teşekkür ederim ama sol meme oturmadı, şimdi Dr dan geldik, doku yok, boşluk ondan falan dedi, bilmiyorum, koltuk altına doğru kavis var. Kollarda sarkmayı kabul etti, o başka bir ameliyat dedi, konuya yazdım, moralim bozuk 🌺🌿
Benım oturdumu oturmadımı onuda bılmıyorum cok canım sıkıyor sadece yara olayına liposuction yaptırdım bırde sankı hıc yapılmamıs gibi mıdemde cok şiştı karın germe sonrası

Doktorum bana incecik sımsıkı yapamam dedi esnek bir kol yapısı kalıyormuş anca sporla desteklenirse olur demişti karnım içinde aynı şeyi dedi mekik çekersen ilerde karın kaslarını görürsün dedi . Fazla deri ve hafif yağ alınıyor ordan senin kilonda göre alıyorlar canim
Doktorunuz kim ögrenebilirmiyim?

Bu arada bunu nasil acikladi? Yani sonucta insanlar onca kilo veriyor son 5 veya 10 kiloda takili kaliyor veremiyor. Bunuda gectim bazi insanlar yapi geregi her yerden kilo verebiliyor kollar kap kalin kaliyor

Germe ameliyati yapan bir doktor öncesinde kalan yagi almasi gerekmez mi?

Yoksa ne diye ameliyat oluyor o kisi? Sonucta o görüntüden kurtulmak istiyorda bicak altina yatiyor ?

X