- 11 Haziran 2017
- 146
- 120
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Bende sarkma yok ama yara oldu yara acıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, canım sıkıldı. Bunca zahmet boşuna resmenÇok üzüldüm adınıza ben söylemek istemedim ama kollarınız çok gerilmiş gibi durmuyordu ve doktor açıklamış zaten durumu 6ay bekleyin bakalım revizyon bile ücretle yapıyorlar çünkü hiçbir doktor garanti vermiyor
Çok iyiymiş, kime yaptırdınız? Ben, iyi bir cerrah olduğunu düşündüğüm için bu kadar masraf yaptım.Ben liposuction karın germe meme diklestırme hepsı 17 bını buldu
Teşekkür ederim ama sol meme oturmadı, şimdi Dr dan geldik, doku yok, boşluk ondan falan dedi, bilmiyorum, koltuk altına doğru kavis var. Kollarda sarkmayı kabul etti, o başka bir ameliyat dedi, konuya yazdım, moralim bozukCok gecmısolsun ıyı toparlamıssınız
Dr kabul etti, 6 ay sonra ücretli ameliyat, uygun yapacağım dedi, o başka bir ameliyat dedi, konuya yazdım zatenBence sarkma yok
Ama en iyisini siz ve dr bilir tabiki.
Ben yara ve dikiş izi için, maserasyon yöntemi ile yapılmış sarı kantoron yağı ve kızıl ötesi ışık lambası kullanıyorum son 5 gündür, fayda etti, en azından dikişlerin sertliği azaldı. Ama seroma akıntısına çare olmadı.Benımde boyle gogus altım yara 27 gun oldu pskolojım bozuldu
Sabah gittiğim göz kapağı ameliyatı yapan Dr sevim çakmak. Dikişleri aldı. Öğleden sonra gittiğim ise Dr murat sarıcı, meme dikleştirme ve kol germe ameliyatımı yapan Dr...Şimdi ben anlamadım canım. Sabah gittiğin bu dr değil miydi ? Revizyonu ücretsiz yapacağını demişti. Tekrar mı gittin ?
Ben penti den önü fermuarlı bir tane aldım. İndirime girmiş. Yağlar göründüyse çok dikkatli olun, enfeksiyon olmasın, üzerine gazlı bez kapatın ilaç sürüp, bence bir Dr daha görsün. Geçmiş olsunGecmıs olsun benım 27 gun sporcu sutyenını nerden alıcaz acaba benım sol gogsum dıkıs acıldı ve yaglar gozuktu hala ıyı olmadı doktor rif ampul verdı
Bu isler sans galiba az parada versen cokda versen yasacagin varsa yasiyorsunÇok iyiymiş, kime yaptırdınız? Ben, iyi bir cerrah olduğunu düşündüğüm için bu kadar masraf yaptım.
Kesinlikle öyle, bizde eşimle şimdi aynı şeyi konuşuyordukBu isler sans galiba az parada versen cokda versen yasacagin varsa yasiyorsun
Kayseri ercıyes hastanesı sercan yücele yaptırdımÇok iyiymiş, kime yaptırdınız? Ben, iyi bir cerrah olduğunu düşündüğüm için bu kadar masraf yaptım.
Aynen oyle malesefBu isler sans galiba az parada versen cokda versen yasacagin varsa yasiyorsun
Cok tesekkur ederım ınsallh kısasurede ıyı olurBen penti den önü fermuarlı bir tane aldım. İndirime girmiş. Yağlar göründüyse çok dikkatli olun, enfeksiyon olmasın, üzerine gazlı bez kapatın ilaç sürüp, bence bir Dr daha görsün. Geçmiş olsun
Ben gogsume henuz degıl ama karnıma silikon bant kullanıyorumBen yara ve dikiş izi için, maserasyon yöntemi ile yapılmış sarı kantoron yağı ve kızıl ötesi ışık lambası kullanıyorum son 5 gündür, fayda etti, en azından dikişlerin sertliği azaldı. Ama seroma akıntısına çare olmadı.
Umarım açılan yaranız kapanır ve sağlıklı bir şekilde iyileşirsiniz. Çok üzülüyorum böyle sorunlar yaşanınca, hepimize geçmiş olsunKayseri ercıyes hastanesı sercan yücele yaptırdım
Benım oturdumu oturmadımı onuda bılmıyorum cok canım sıkıyor sadece yara olayına liposuction yaptırdım bırde sankı hıc yapılmamıs gibi mıdemde cok şiştı karın germe sonrasıTeşekkür ederim ama sol meme oturmadı, şimdi Dr dan geldik, doku yok, boşluk ondan falan dedi, bilmiyorum, koltuk altına doğru kavis var. Kollarda sarkmayı kabul etti, o başka bir ameliyat dedi, konuya yazdım, moralim bozuk
InsallhUmarım açılan yaranız kapanır ve sağlıklı bir şekilde iyileşirsiniz. Çok üzülüyorum böyle sorunlar yaşanınca, hepimize geçmiş olsun
Doktorunuz kim ögrenebilirmiyim?Doktorum bana incecik sımsıkı yapamam dedi esnek bir kol yapısı kalıyormuş anca sporla desteklenirse olur demişti karnım içinde aynı şeyi dedi mekik çekersen ilerde karın kaslarını görürsün dedi . Fazla deri ve hafif yağ alınıyor ordan senin kilonda göre alıyorlar canim
Cok gecmis olsun siz kime oldunuz?Gecmıs olsun benım 27 gun sporcu sutyenını nerden alıcaz acaba benım sol gogsum dıkıs acıldı ve yaglar gozuktu hala ıyı olmadı doktor rif ampul verdı
Simdi gördüm kayseride olmussunuz ben istanbuldan ariyorumCok gecmis olsun siz kime oldunuz?