Lekeler, Çiller Kol altı sararması.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Nimettt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
7
0
Merhabalar hanımlar, ben kol altımı küçüklükten beri kimse bi yol yordam göstermediği için traş bıçağıyla alıyordum. kıllar çok kalın ve sertti doğal olarak, kısa süredir eldivenle alıyorum biraz seyrelme ve incelme oldu ancak hiç bi zaman tertemiz ve pürüssüz olmuyo kıl kökleri hep belli ve damar renginde ve kol altım ten rengimle aynı renk değil herkes siyah falan der ancak benim kol altım sarımtrak çok itici duruyor ve bu yüzden yazın hiç rahat edemiyorum denize gittiğimde hiç rahat edemiyorum etrafta penguen gibi dolaşıyorum hep :KK43: lütfen bunun bi çözümü var mı. lazer epilasyon falan yaptırabilcek durumumda yok maalesef :KK43: yarımdcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

walla bende epilasyon aleti kullanıorum.. zmn zmn jilette yaptığım oluo, bende de kararma var, yanii dediğiniz gibi, diğer ten rengimle aynı deil ve bence de çok kötü duruyo.. bi krem vardı, acro active diye, ten rengini açıp, lekeleri giderme de kullanıo bayanlar.. düzenli kullanıldığında çok işe yaradığını biliorum.. bence o krem sizin de işinizi görür.. :KK34:

Merhabalar hanımlar, ben kol altımı küçüklükten beri kimse bi yol yordam göstermediği için traş bıçağıyla alıyordum. kıllar çok kalın ve sertti doğal olarak, kısa süredir eldivenle alıyorum biraz seyrelme ve incelme oldu ancak hiç bi zaman tertemiz ve pürüssüz olmuyo kıl kökleri hep belli ve damar renginde ve kol altım ten rengimle aynı renk değil herkes siyah falan der ancak benim kol altım sarımtrak çok itici duruyor ve bu yüzden yazın hiç rahat edemiyorum denize gittiğimde hiç rahat edemiyorum etrafta penguen gibi dolaşıyorum hep :KK43: lütfen bunun bi çözümü var mı. lazer epilasyon falan yaptırabilcek durumumda yok maalesef :KK43: yarımdcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı yoğurt suyu

canım koltuk altındaki tüyleri aldıktan sonra bu karışımı sür kuruyana kadar bekle sonra ovalayarak yıka kuruladıktan sonra bebek pudrası sür öle kalsın.haftada 5 kere falan yap.arkadadışımın koltuk altındada sararma vardı.bu karışımla baya bi azalma oldu geçti bile diyebilirim

X