• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokusuz Sarı Renkte Vajinal Akıntı

EbruKucuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
42
2
16
Konya
bir haftadır böyle bir sorunum var yoğun olarak sürekli günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleme:
Kİmse yardımcı olmamış bende bilgi alırım dei sayfaya girdim bomboşşş :S

Kİmse yardımcı olmamış bende bilgi alırım dei sayfaya girdim bomboşşş :S

merhaba. bende ne zamandır bu dertten muzdaribim konu taraması yaparken gördüm. bekarım ben ve sarı akıntım var kokuda oluyo ama çamaşırımda oluyo çok öyle rahatsız edecek bi koku değil gittim jinekoloğa anlattım baktı da vajinama dışardan ve bekarlarda bu tür akıntıları önemsemiyoruz doğaldır dedi ama yine de antibiyotik yazdı içim rahatlasın diye.ama ben hala tatmin olmadım enfeksiyon olabilir belki.seninki de öyle sakın ihmal etme doktora gitmeyi bana akıntıda balık kokusu var mı diye sordu sende varsa öyle bi şey tarif et iyice akıntını kültür alsın antibiyotikle düzelir inşallah.

bir haftadır böyle bir sorunum var yoğun olarak sürekli günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum tavsiyesi olan var mı?

size yapacaktım alıntıyı ama aşağıdaki arkadaşa yazmışım yanlışlıkla. size de böyle alıntı yapayım dedim görün diye :1: o da merak etmiş gerçi onun da fikri olur.

Back