- 25 Aralık 2014
- 29
- 2
- 3
- Konu Sahibi dilbersultan
-
Iceride olusmustur mantar veyahut enfeksiyo kapmissinizdir yesil akinti diyorsunuz muayene edecek duruma gore fitil hap falan verecekBi kaşıntı mantar gibi yara vs. yok ama. Nasıl teşhis ediyor mantarı idrar tahliliyle mi bakarak mı
Mantar teşhisi: vajendeki beyaz plaklardan örnek alınır ve %10'luk potasyum hidroksitle karıştırılır. Lamın üzerine örnek konularak mikroskop altında incelenerek mantarın sporları ayırt edilir.Bi kaşıntı mantar gibi yara vs. yok ama. Nasıl teşhis ediyor mantarı idrar tahliliyle mi bakarak mı
Normal vajinal akıntı beyazdır. Ancak kulotta sarı ya da soluk kahverengi iz bırakarakabilir. Yeşilimsi-sarı renkli ve kötü kokulu olması enfeksiyonu düşündürmelidir. Ama çok uzun duruyorsa kimin olsa kötü kokar da yeşilimsi olması iyi değil. Bir de sık sık tuvalete gidin bakalım aynı şikayetler devam edecek mi? Devam ederse enfeksiyondur.Bu bi hastalık da olmayabilir. Kadınların hepsinde akıntı var. Hatta kadın kırık testi gibidir diye bi tabir var. Eskiden tuvalete gidip iki saatte bir peçeteyi yenilerdim şimdi yedi saat boyunca öyle kaldığı için olabilir diye düşünüyorum. Benim gibi çalışıp abdest namaz vakit sorunundan dolayı tuvalete gitmeyen biri varsa onu merak ediyorum aynı durum oluyor mu? Boşuna gidip bi günümü zayi etmeyeyim doktor o kadar saat durursan öyle olur derse sinirim bozulur :)
peçete başlı başına zaten yanlış hiç hijyenik değil belki o yüzden bu rahatsızlığınız.peçete yerine günlük ped yada gazlı bez kullanın.Teşekkürler. Sık sık tuvalete gidince yeşil olmuyor. Yalnız o günden beri sanki o içerde bir yara bir baloncuk hissi var. Kaşıntı vs. yok aynayla bakmaya çalıştım beyazlık da yok. Peçete kullanıyorum ama pamuk kullanacağım artık. Çünkü peçete uzun süre dayanmıyor parçalanıyor o parçaları içine kaçmış olabilir mi?
Evet parçaları içine kaçmış olabilir ama pamuk koyarsanız onun da tüyleri içine kaçacaktır bu da rahim duvarında kalınlaşmaya veya enfeksiyona sebep olabilir. Belki peçete tahriş etmiş de olabilir o yüzden yara hissi olabilir diye düşündüm ama emin değilim.Teşekkürler. Sık sık tuvalete gidince yeşil olmuyor. Yalnız o günden beri sanki o içerde bir yara bir baloncuk hissi var. Kaşıntı vs. yok aynayla bakmaya çalıştım beyazlık da yok. Peçete kullanıyorum ama pamuk kullanacağım artık. Çünkü peçete uzun süre dayanmıyor parçalanıyor o parçaları içine kaçmış olabilir mi?
Ben iki saate bir tuvalete giden bi insanım afedersiniz bi damla bile rahatsız ediyor. Bu sene yeni çalışmaya başladım saat 13 ile 20 arası çalışıyorum. Abdest almak için yeterli mola yok o yüzden akşama kadar tuvalete girmiyorum. İkindiye yakın çok pis şey kokusu burnuma geliyor büyük ihtimal çevreme de yayılıyordur. Akşam tuvalete girdiğimde koyduğum peçetenin yemyeşil olduğunu görüyorum. Akıntım yeşil değil ama. Çok mide bulandırıcı açık açık her şeyi anlattım çok afedersiniz fakat durum böyle. Doktorlar erkek olduğu için gitmeye çekiniyorum hem ne vereceklerini de biliyorum antibiyotik yazıp gönderiyorlar. Cilt rahatsızlığım için çok antibiyotik kullandım o yüzden artık hap kullanmak istemiyorum. Doğal yollardan bunu önlemenin yolu var mı?
Erkek diye çekiniyorsun ama hastalık ilerlerse bütün ekibe göstermek zorunda kalabilirsin aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?