Kokuşuyorum

dilbersultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
29
2
3
Ben iki saate bir tuvalete giden bi insanım afedersiniz bi damla bile rahatsız ediyor. Bu sene yeni çalışmaya başladım saat 13 ile 20 arası çalışıyorum. Abdest almak için yeterli mola yok o yüzden akşama kadar tuvalete girmiyorum. İkindiye yakın çok pis şey kokusu burnuma geliyor büyük ihtimal çevreme de yayılıyordur. Akşam tuvalete girdiğimde koyduğum peçetenin yemyeşil olduğunu görüyorum. Akıntım yeşil değil ama. Çok mide bulandırıcı açık açık her şeyi anlattım çok afedersiniz fakat durum böyle. Doktorlar erkek olduğu için gitmeye çekiniyorum hem ne vereceklerini de biliyorum antibiyotik yazıp gönderiyorlar. Cilt rahatsızlığım için çok antibiyotik kullandım o yüzden artık hap kullanmak istemiyorum. Doğal yollardan bunu önlemenin yolu var mı?

meraba;

doktora gitmeden rahatsızlıgınızın ne oldugunu bılemezsınız. ki rahatsızlıgınızı bılmeden dogal bırseyler nasıl kullanıcaksınız. Doktorun erkek veya kadın olmasının bır önemı olmamalı bence sağlık bu . ileride daha büyük bir kadın hastalıgı ıle karsılasırsanız gec kaldıgınız ıcın uzulebılırsınız. Doktora gidin en mantıklısı bu.

Bu bi hastalık da olmayabilir. Kadınların hepsinde akıntı var. Hatta kadın kırık testi gibidir diye bi tabir var. Eskiden tuvalete gidip iki saatte bir peçeteyi yenilerdim şimdi yedi saat boyunca öyle kaldığı için olabilir diye düşünüyorum. Benim gibi çalışıp abdest namaz vakit sorunundan dolayı tuvalete gitmeyen biri varsa onu merak ediyorum aynı durum oluyor mu? Boşuna gidip bi günümü zayi etmeyeyim doktor o kadar saat durursan öyle olur derse sinirim bozulur :)

Evet bu bir mantardir gecmis olsun. Ahh seni en iyi ben anlarim. Küf gibi hatta daha beter bir koku. Insan icine bile cikamaz olmustum. Ta ki doktoruma gidene kadar. Ama daha onceki doktorlar neler neler vermisti de ise yaramamisti. Simdi gecti kurtuldum Allahima sukurler olsun.
Doktora gittiginizde kronik mantar tedavisi uygulamasini soyleyin. Ilaclarimin isimleri candidax, ve Z ile baslayan bir fitil ve ayni addan krem. Adini unuttum inanin. Recetesiz bunlar alinmaz. Ama su candidax hapi beni ne kadar iyi etti anlatamam. Haftada 1 tane aliyorsun. Icinde 7 tane var..

Bilgece'ye katiliyorum MANTAR doktora.gitmeden kurtulamazsiniz ve ileri derecede ilerlerse surekli tekrarlar bayan doktor bulun sagliktan daha onemlisi var mi hayatta

Sarımtırak yeşilimsi, köpüklü, muko pürülan (mukus gibi), bol akıntı; serviks ve vajende kırmızı noktalı çilek manzarası; kötü koku; yanma, kaşıntı, cinsel birleşmenin ağrılı olması. Bu semptomlar da varsa trikomonas vajinalis olabilirsiniz. Bir çeşit vajinal enfeksiyondur. Cinsel yolla, kontamine havuzlardan, havlulardan ve jinekolojik muayene sonrası kontamine aletlerden geçer.

Bi kaşıntı mantar gibi yara vs. yok ama. Nasıl teşhis ediyor mantarı idrar tahliliyle mi bakarak mı
Mantar teşhisi: vajendeki beyaz plaklardan örnek alınır ve %10'luk potasyum hidroksitle karıştırılır. Lamın üzerine örnek konularak mikroskop altında incelenerek mantarın sporları ayırt edilir.

Mantar enfeksiyonun belirtileri: beyaz, süt kesiğine benzer peynirimsi bir akıntı ile karakterizedir. Vajinal duvar ve servikste yapışkan, yoğurtsu beyaz plaklara rastlanır. Vulva ve vajinada şiddetli kaşıntı vardır. Vulvada kaşıntıya bağlı ödem, eritem ve fissürler oluşabilir. Vajina kuru ve parlak kırmızı görünümdedir.
Enfeksiyonun merkezi sinir sistemine, akciğerlere, kalbe, eklemlere ve diğer vücut sistemlerine atlama riski artmıştır.

Bu bi hastalık da olmayabilir. Kadınların hepsinde akıntı var. Hatta kadın kırık testi gibidir diye bi tabir var. Eskiden tuvalete gidip iki saatte bir peçeteyi yenilerdim şimdi yedi saat boyunca öyle kaldığı için olabilir diye düşünüyorum. Benim gibi çalışıp abdest namaz vakit sorunundan dolayı tuvalete gitmeyen biri varsa onu merak ediyorum aynı durum oluyor mu? Boşuna gidip bi günümü zayi etmeyeyim doktor o kadar saat durursan öyle olur derse sinirim bozulur :)
Normal vajinal akıntı beyazdır. Ancak kulotta sarı ya da soluk kahverengi iz bırakarakabilir. Yeşilimsi-sarı renkli ve kötü kokulu olması enfeksiyonu düşündürmelidir. Ama çok uzun duruyorsa kimin olsa kötü kokar da yeşilimsi olması iyi değil. Bir de sık sık tuvalete gidin bakalım aynı şikayetler devam edecek mi? Devam ederse enfeksiyondur.

Teşekkürler. Sık sık tuvalete gidince yeşil olmuyor. Yalnız o günden beri sanki o içerde bir yara bir baloncuk hissi var. Kaşıntı vs. yok aynayla bakmaya çalıştım beyazlık da yok. Peçete kullanıyorum ama pamuk kullanacağım artık. Çünkü peçete uzun süre dayanmıyor parçalanıyor o parçaları içine kaçmış olabilir mi?

Teşekkürler. Sık sık tuvalete gidince yeşil olmuyor. Yalnız o günden beri sanki o içerde bir yara bir baloncuk hissi var. Kaşıntı vs. yok aynayla bakmaya çalıştım beyazlık da yok. Peçete kullanıyorum ama pamuk kullanacağım artık. Çünkü peçete uzun süre dayanmıyor parçalanıyor o parçaları içine kaçmış olabilir mi?
peçete başlı başına zaten yanlış hiç hijyenik değil belki o yüzden bu rahatsızlığınız.peçete yerine günlük ped yada gazlı bez kullanın.

Evet parçaları içine kaçmış olabilir ama pamuk koyarsanız onun da tüyleri içine kaçacaktır bu da rahim duvarında kalınlaşmaya veya enfeksiyona sebep olabilir. Belki peçete tahriş etmiş de olabilir o yüzden yara hissi olabilir diye düşündüm ama emin değilim.

Ben iki saate bir tuvalete giden bi insanım afedersiniz bi damla bile rahatsız ediyor. Bu sene yeni çalışmaya başladım saat 13 ile 20 arası çalışıyorum. Abdest almak için yeterli mola yok o yüzden akşama kadar tuvalete girmiyorum. İkindiye yakın çok pis şey kokusu burnuma geliyor büyük ihtimal çevreme de yayılıyordur. Akşam tuvalete girdiğimde koyduğum peçetenin yemyeşil olduğunu görüyorum. Akıntım yeşil değil ama. Çok mide bulandırıcı açık açık her şeyi anlattım çok afedersiniz fakat durum böyle. Doktorlar erkek olduğu için gitmeye çekiniyorum hem ne vereceklerini de biliyorum antibiyotik yazıp gönderiyorlar. Cilt rahatsızlığım için çok antibiyotik kullandım o yüzden artık hap kullanmak istemiyorum. Doğal yollardan bunu önlemenin yolu var mı?

Neden bir doktora gitmek istemediğinizi anlamadım, bizler burdan sadece tahmin yapabiliriz. Doktorun erkek olması sizin sağlığınızdan daha önemli değil.

Bu arada peçete kullanmayın. Peçete hiç hijyenik değil. Hem o peçeteler o bölgeye konulacak kadar sterik üretilmedilr. Normal günlük ped kullanın bence

Canım yaşadığın Şehirde illa bayan kadın doğumcu vardır, özel hastahane ,muayenehane internetten araştır kesinlikle git bence...

Back