Türkiye de yok sanırım bu koku. fragrantica da çok beğenenler var.Ben en çok Guerlain Terracotta le parfum merak ediyorum
Eki Görüntüle 1869607
Var tekin acarlarda satiliyordu ama sanırım kalktı guerlain tekin acardan şuan beymenin internet sitesinde satılıyor bu parfüm 286 lirayaTürkiye de yok sanırım bu koku. fragrantica da çok beğenenler var.
Ve bunu da :)
Elie Saab Le Parfum
bunu da çok merak ediyorum
Aslında seksi bir koku değil. Hatta çok masum ve temiz bir koku.Chloe Signature
çok seksi bir koku olmalı
En çok o parfümü merak ediyordum Çok beğeneni var.Aslında seksi bir koku değil. Hatta çok masum ve temiz bir koku.
orjinali manyak kokuyor bence almalısın dpdeki sanki olmamış gibi ama bana sorarsan kör alışa direk roberto cavalli derim normalini yani bulamadım mizuda bulsam hemen alcamİlk olarak başlıyorum. Just cavalli isimli harika şişeli bu parfümün kokusunu çok merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim. Eğer kör alışa uygunsa internetten almayı da düşünebilirim. Fiyatı da uygun. Mizuda 130 küsürdü.
işte bundna bahsediyorummbunu da çok merak ediyorum
ben bunu pek sevemedim. fazla tatlı, ağır geldi. just cavalli olanı daha çok beğendim.(pembe şişeli)işte bundna bahsediyorumm
bunu da çok merak ediyorum
bu kokuyu hiç ama hiç sevemedim cok agır keskin bir kokusu var eskiden kuaförlerde sac spreyleri vardı kokusu agır böle ona benzetiyormm .... yine diger just cavalli iyi onu begenmiştim denedgimde ama malesf bu benden gecer not alamadı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?