kokunuz cok onemli

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Bir kadinin guzel kokmasi cok onemli bence. Ozellikle de erkekler icin...Guzel koktugunuzda bence su hisleri de veriyorsunuz o kokuyu alan kisilere; temizlik, bakim, guzellik hisleri...Ne dersiniz? Bu arada kadinsi kokan bir parfum onerisi olan var mi? Parfum alicam uzun zamandir ama hepsi de ayni gibi gelio soyle guzel bisi bulamadim...

bende koku takıntısı var onun içinde parfüme bir sürü paralar yatırırım
parfüme verdiğim parayı biriktirseydim araba, ev falan alırdım şimdiye kadar
:emir_bebek:

bende koku takıntısı var onun içinde parfüme bir sürü paralar yatırırım
parfüme verdiğim parayı biriktirseydim araba, ev falan alırdım şimdiye kadar
:emir_bebek:

iyi guzel de ben de oneri istiyorum iste biseyler yazsaydin iyi olurdu :)

sana önerebilceğim tek koku var chopard wish.bugüne kadar tüm arkadaşlarımdan erkek ve bayan dahil aldığım tek tepki var.tek kelimeyle en doğru seçim mükemmel kokuyorsun..ama bu arada parfümün tenine yakışması en önemli unsur.mesela bana çiçek kokuları gitmiyor.bana baharat ve şeker karışımı kokular gidiyor ki parfümümde böyle zaten.yerimsenibenbence sende tenine giden birşey bul canım...a.s.

selam canım benim kullandığım bir parfüm var muhteşem kokuyo ımmmm reco almıştı ilk bana onu çok hoşuna gitmiş kokusu kaç zamandır onu kullanıyorum avonun parfümü ismide:CRYSTAL AURA şişenin kapağındada kolye ucu var hediyesi süper tavsiye ediyorum canım

su tavsiye ettiginiz parfumleri denicem arkadaslar
bugun gittim bisuru parfum denedim ama hicbirini begenmedim, baya bi durdum parfumeride, ordaki kizi da hasta ettim geldim :p

ben emporio armani kullanıyorum 3-4 yıldır..tabi arada farklı kokular da kullandım ama bundan vazgeçemedim hiç..çok güzel buram buram kokuyo sevgilim de bayılıyo bu kokuya kız arkadaşlarım da..bence denemeye değer

ben emporio armani kullanıyorum 3-4 yıldır..tabi arada farklı kokular da kullandım ama bundan vazgeçemedim hiç..çok güzel buram buram kokuyo sevgilim de bayılıyo bu kokuya kız arkadaşlarım da..bence denemeye değer

tesekur ederim canım, herkes bi yazsin vazgecemedigi kokulari hepsini tek tek denicem

bence en onemlı sey tenın ıle parfmun uyum ucanım
mesela ben 4-5 sene noa kullandım cacharel.ın bır parfumu ama cok hafıf bır kokudur ınsalar kokusunu duymaz zannederdım halbukı ozdeslestırmısler benı o kokuyla
sonra cacharel baska bır parfum cıkartı noa.nın satısına ara verdı sımdı tekrar cıkardı ama ben dolce&gabbana lıght blue.ya alıstım artık cokk guzel kokuyor kesınlıkle tavsıye ederım
bırde yenı cıkan thierry mugler.dan Alien dıye bır parfum var o da hos

ben şuanda dior hynotic poison kullanıyorum çok seviyorum sevgilim daha koklamadı bunu ama arkadaşlarım beğendiler parfüm de önemli ama bir kadının teninin kokusu da erkeklere güzel geliyor yani parfüm teninin kokusuyla bütünleşecek ki o zaman kokuna aşık oluyor erkekler öyle parfümle yıkanmış gibi çok sürersen de çok itici olur onu da söliim...yerimseniben

sakın she kullanma mor olan var ya işte o denemek için aldım.herkes güzel diyodu berbatmış bence tabi:)

ama tene göre seçmek gerekir parfüm kokusunu.herkeste olduğu gibi gzüel kokmayabilir.

canım bende wısh kullanıorum eğer tercihin şeker ve baharatımsı kokularsa kesinlikle tavsiye ederim ayrıca lolita lampica'yıda öneririm iş yerimde herkes benim geldiğimi kokumdan anlarlar ölede kalıcıdır ama tabi parfüm seçerken tenine uymasına da dikkat etmen lazım yawww bide temiz tene sıkınca aslında her parfüm hoş kokulu kokulu öptüm senia.s.

benim oyle parfum takintim yoktur,esimde kadinin kendi ten kokusu onemlidir parfumdne ziyade der, ama ozel gunlerde kullandigim parfum Pure Poison Elixir Dior, esim havalanindan bana almisti cok hos koku ve kalici oneririm sana...

guarlian´dan champs elysees

MUHTESEM

benim icin 1 numara

little black ya da dawidoff coll water öneririm bide caldion bunlar benim değişmezlerim yıllardır çok kalıcı ve çekici parfümler:1closedeyes::1hug:

ama tabiki herkesin ph şı farklıdır bende güzel kokan sende aynı olmayabilir deneyerek alman lazım öneriyle yanılgıya düşebilirsin öptüm şeker kolay gelsin:1hug:

X