Burcukr Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 47 0 36 İstanbul 18 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcukr #21 changing .!.: hypnotic poison'ı beğeniyorsan lolita lempickayı da beğenirsin canım. denedin mi hiç? mor şişeli olan. bir de christina aguilera by night hypnotic tarzında bir koku, onun kadar ağır değil. Genişletmek için tıkla... lolita lempickayı denedim tatlım evet pek şekerli geldi bana christiana aguileraya hemen bakmalıyım o zaman çok saol :)
changing .!.: hypnotic poison'ı beğeniyorsan lolita lempickayı da beğenirsin canım. denedin mi hiç? mor şişeli olan. bir de christina aguilera by night hypnotic tarzında bir koku, onun kadar ağır değil. Genişletmek için tıkla... lolita lempickayı denedim tatlım evet pek şekerli geldi bana christiana aguileraya hemen bakmalıyım o zaman çok saol :)
Burcukr Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 47 0 36 İstanbul 18 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Burcukr #22 Puddra .!.: Lancome Hypnose Genişletmek için tıkla... bunada bakmalıyım canım çok saol