ya koku nasılo gecıcek gecmıo bu durum
insallah canim amin... kimseye yasatmasin allahim..., canim umarim insallah yakinda seninde bebegin olur, iylesirsin .. aminn
cnm sende farklı bişey olabilir mesela bende yoğun iltahap var ama normalde hiç koku olmaz sadece ilişki esnasında oluyooo.. Ve enfeksiyonun varsa bence ihmal etme böbreklere kadar zarar verebilio... Bu arada ben özel atamıyorum ya sen bana msn ni ver ben kaydeteyim zaten hergün açığım...
arzu cum seninki ozamn akıntı değilki güzelim afedersinAma seninki ilişki sırasındaysa zevk aldıgın için öyle oluyodur başka topikte okumuştum bayanlar ilişki sırasında çok geldiğini yazmışlardı...
kızlar yeni evlilerde yaşanan bir olay bu. bende ilk aylarda inanılmaz şeyler yaşadım. denemediğim ilaç kalmamıştır heralde. doktorum dediki normalde 1 tane hapla tedavi ediyorum ben insanları sen kutu kutu kullandın geçmedi demekki bunu bünye yapıyor evliliğin ilk zamanlarda bazı kadınlarda yaşanan bir durum bu dedi. gerçekten oyle oldu. bir süre sonra kendiliğinden geçti azaldı bu durum. kafanıza takmayın.
ama gebelik düşünüyosanız tabiki akıntı kurumadan tehlikeli. kültür yaptırın ona göre ilaç kullanın. her ilaç iyi gelmeyebilir çünkü. acil şifalar dilerim.
Benim geçmedi şahsen banada öyle dedi doktor balayı sendromu ilaç vermedi sadece sobomet verdi ama verdiği zarar çok senin geçmiş iyi canım..
canım iyi bir kadın doğumcuyo git aslında tedavisi var ben bulamadım ihmal etmeyin benim böbreklerimde bile var intahap okadar sıçradı.benim yengemde vardı o oldu koku filan geçmiş ilaçlar vermişti doktor..ben bulamadım op doktoru...intahap oldugu için o koku oluyor güzelim anlat koku içinde istiyorum de...
canim peki nasil anladin böbreklerine kadar iltihap oldugunu , agri falanmi oldu?? nasil anladin??..., ben simdi evdeki haptan aliyorum bi kac gün daha bekliyecegim gecmesse doktora randevu alacam :S
evet canım agrım hep vardı gittim bişey yok dendi sonra böbreklerim agırdı bişey yok diycekler diye gitmedim baya çektim en sonunda 1 gece 2 kez acile gittim 3 4 gün acile gittim doplere filan girdim orda çıktı tedavi oldum tekrarladı 2 kez yine oldum şimdilik agrım yok..hatta beni nefrolojiye gönderdi bir doktor okadar korktumki böbreklerimmi bitti diye intahap yayılmış tı yani heryere artık geç olmuştu herşey için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?