arkadaşım mrb benimde aynı problem var ve eşim çok rhatsız oluyor daha 4 aylık evliyim ve iki kere idrar yolu enfeksiyonu oldum şuan fitil kullanıorum nasıl geçicek bu iltahap yaaa 4 aydırda hamile kalamıyorum
benımde sureklı akıntı hali var.ben hap kullandım gecıo gıbı oluyo ama tekrar baslıyo
ben bekarım ya fıtıl kullanamam
msn den sakıncası yoksa goruselım
özleden asresı yazarım
bende fitil kulanamam malesef.. Hap iciyorum insallah faydasi olur..., :26:
fitil kullandım bende evli olanlara diorum smerr yaptırın ben yaptırdım koku ve akıntıdan cok az yara oluşmuş ihmal etmeyin bayanlar
Ya kızlar bendede var aynı sorun evlendiğim ay çok şiddetli enfeksiyon geçirdim akıntım oluyor sürekli ve çamaşırım taytımdan üstüme geçiyor günde 4 kez çamaşır değiştiriyorum simirde yaptırdım yok yok bişey yok ama çok rahatsızım ben sürekli hastaneye gidiyorum 1 kez bile ilaç vermedi bana doktor akıntın fazla değil diyorve o enfeksiyondan dolayı tüplerim tıkandı bi tarafıda yapıştı bebegim de olmuyor çok kızıyorum doktora sadece bana sebomet şampuan verdi 2 sene boyunca...ihmal etmeyin sakın sizde benim gibi olmayın...
Bencede ii bir kadın doğumcuya git ben bebek istediğim için ilaç kullanmıyorum artık bebek için otlar filan kullanıyorum....sogan suyu içebilirsin sende etkili oluyo ben zayıfım çok zayıflattığı için kullanamıyorum..inşallah yaşamazsın canım çok zor bir durum ..
ya koku nasılo gecıcek gecmıo bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?