Merhaba bende bir süredir kokulu vajinal akıntı var ağrı acı YOk ama doktora gidicem bakireyim hangi testleri yapıyor ilaç yazmak için alttan muayene eder. Smear alır diye korkuyorum
Merhaba bende bir süredir kokulu vajinal akıntı var ağrı acı YOk ama doktora gidicem bakireyim hangi testleri yapıyor ilaç yazmak için alttan muayene eder. Smear alır diye korkuyorum
Kokulu akıntı, idrar sonrası yanma, sık idrara çıkma. Evet doktorun verdiği antibiyotiklerle tamamen sıkıntılarım bitti. Doktorum bana günde 2 litre su içmemi bol maydonoz tüketme mi de önermişti.
Ben de aynı konu için gitmek istiyorum. Ve bakireyim. Alttan muayene yapar diye düşünüyorum, akıntıdan test yapmıyor mu? Duymuştum öyle bir şey. Hatta bunu için makattan kontrol yapılabildiğini bile okudum.
Sen gittiğinde neler yaptı yazar mısın? Korkuyorum çünkü