Kokulu Vajinal akıntı

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
275
84
98
34
Merhaba bende bir süredir kokulu vajinal akıntı var ağrı acı YOk ama doktora gidicem bakireyim hangi testleri yapıyor ilaç yazmak için alttan muayene eder. Smear alır diye korkuyorum

Merhaba bende bir süredir kokulu vajinal akıntı var ağrı acı YOk ama doktora gidicem bakireyim hangi testleri yapıyor ilaç yazmak için alttan muayene eder. Smear alır diye korkuyorum
Korkunun ecele faydası yok ihmal.etme gecmis.olsun sen.biran.önce doktora git sana uygun.yontemi secer

Bakirelere attan muayebe yapmaz dogum kontrol ya da baska bi ilac tedavisi uygular diye tahmin ediyorum fitil de vermez

Bakirelerden smear alınmaz ve ilaç yazar gönderir

Doktora git cnim
Bekar oldugun icin ultrasyon idrar testi yapar.bide kisisel temizligine dikkat et
Ic camasirlarinida utule

Kokulu akıntı, idrar sonrası yanma, sık idrara çıkma. Evet doktorun verdiği antibiyotiklerle tamamen sıkıntılarım bitti. Doktorum bana günde 2 litre su içmemi bol maydonoz tüketme mi de önermişti.

Ben de aynı konu için gitmek istiyorum. Ve bakireyim. Alttan muayene yapar diye düşünüyorum, akıntıdan test yapmıyor mu? Duymuştum öyle bir şey. Hatta bunu için makattan kontrol yapılabildiğini bile okudum.
Sen gittiğinde neler yaptı yazar mısın? Korkuyorum çünkü

Back