suyum topigin hayirli olsun cok duygulu cok güzel paylasimlar
bende hepinizi kokulu kokulu öptüm canim
güzel kokulu cok seker bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sizlere sekerler
güzel ve keyifli bir konu....benim de en önem verdiğim küçük gibi gözüken ama hayatın huzuru diye
nitelendirdiğim şey kokudur...bana huzur veren her daim istediğim kokular başda kendi kendi kendime hoş mis gibi kokmam lazım buna çok dikkat ederim....
daha sonra evimin yaşadığım yerim temiz kokması lazım havalandırılmış bir evin ya da deterjan ,çamaşır suyu kokan bir evin verdiği ferahlığı anlatamam...
sonra mis gibi pasta kokuları ailecek yapılan kahvaltı veya içilen beş çayları eşliğinde ...pasta ve börek kokularının yaydığı enerjide çok güzeldir...
beni etkileyen maneviyat ve huzur veren diğer kokularda minicik bebeklerin masum kokusu ve denizin o derinliğini maviliğini yansıtan kokusu....
Limon,portakal,greyfurt kokar önce..
Sonra camların ve balkon kapısının aralanması ile ıhlamur ve yasemin kokuları dolar içeri..
Aslında huzur kokusudur bu hergün sahip olduğum için şükrettiğim evim,dünyam,hayatım,herşeyim...:asigim:
Şuan evin her köşesi;her santimetre karesi buram buram deterjan kokmakta..delikafadulden
Günün ağırması ile başladığım derin cicileme operasyonu 20 dakika itibari ile sona ermiştir..
Ağır bir yorgunluğun en güzel ilacı bu güzel ve insanı müthiş bir huzurla donatan kokular..
Ohhhhh ..opuyorumnanaktan
Bilhassa yumuşatıcı kokusuna hastayım öyle böyle değil
Bu yorucu günün sonunda Pınaripekci bacımın ısmarladığı turk gayfesi de iyi geldi hani
kaydirigubbakcemile3
Ben bir de pilav yaparken o tereyağında cos eden şehriye kokusuna bitiyorum..sositososito
Harika ya öyle değil miakannehir
bu gece kizimla sabahladik
tam iyilesdi derken öksürügü geri gelmis mafoldumben
sabaha kadar hastalik kokusu vardi ne yazikkimafoldumben
basinda bekledim kuzum hastalanmasin ben oliim dedim
haliyle gec uyuyuncada gec kalkdik ana kiz
ama uykumdan kizim sulu sulu kocaman öpücügüyle uyandirdi
günandin annecigim dedi
mis gibi kokusuyla
aksamda dus yapmisdi heryani cilek kokuyo
yüzüde gül kokusu
simdi ise buram buram kk nin kokusunu icime cekiyorum
her kösesinde farkli bir koku
sevinc nese mutluluk
aci hüzün
sevmek sevilmek
arkadaslik dostluk
sohpet muhabbet
kokusu daha ne isterimki
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
ne güsel tarif etmiş eltim tugba[;'üzgün,yorgun,uykusuz ..' ama biliorum ki gececek benden yavrum yalvarır gözlerle bakarken hiç birşey yapamamanın kokusu gelior ama herşeye rahmen bu kokuların içine aşkı sevgiyi de katıyoruz biz daha da kenetliyiz birbirimize/FONT]
canm benim senin duyguların tarif edilmez:teselli:mis kokulu topiğin hayırlı olsun su yum :)
bende kokuya karşı çok hassasım
özellikle kötü koku duyunca çok kötü olurum hasta olur yatağa düşerim
onun için güzel kokan herşeyi çok seviyorumm....
en çok ta annemin kokusunu özlüyorum.........
annem vefat ettiğinde ilk ruyamda onu koklamıştım mafoldumben
amin canm inşallah..dualarım seninle en hayırlısı olacak inşallah:teselli:Geceden başlayan heyecan kokusu akşam saatlerine doğru yerini tatlı bir kararsızlık ve meçhule bıraktı..
Hayatımızda mühim değerler taşıyan ve ileride etkisini göstermeye devam edecek olan birkaç hususta netleştirmemiz gerekenler var..
Dua ve teslimiyet kokusu ile doldu yürek ve akıllar..
Ne kadar orijinal ve aksiyonlu bir gün Allah'ım:Saruboceq:
Aldığımız her kararda hayrı ve güzeli dilemek;en huzurlusuna kavuşmak dileği ile..
arkadaşım bu başlığı koyarken hissettiklerimi çok iyi anlamışsın..Havada bahar kokusu var,ama onun yanında burnuma ulaşan farklı kokular da var..
Bir çiçeğin,bir tenin,öfkenin,nefretin,aşkın, ışıl ışıl gelen baharın kokusu..
Hiç aklınıza gelirmiydi duyguların da kendilerine has kokuları olabileceği?
Nasıl ki KIRMIZI aşk-ı ifade ediyor,SİYAH da hüznü ifade ediyorsa,duygularımızın da kendine ait kokusu olmalı.
Hayallerin mis gibi, taptaze bahar gibi kokabileceğini düşündünüz mü hiç ?
Duygularımızda renkler gibi farklı farklı hallerde kokuyor..Nasıl mı?
Geçmişimize ait inatla saklamaya devam ettiğimiz acılarımızın kokusu nasılda ağır,çürümüş ve nemli kokar değil mi?.
Aşk, sevgi,pembe düşler nasıl kokardı peki ?Kırmızı bir gülün kokusu gibi mi?
Kin, nefret, öfke nasıl kokardı?ivremnç mi:)
Ya sevinç, mutluluk, huzur?
Şüphe, aldatma, yalan, kıskançlık, korkular?
Bu duyguların içinde en güzel koku hangi duyguya ait olurdu ?
Kokusundan rahatsız olduğumuz en ağır duygu sizce hangisi olurdu?Kin,nefret,kıskançlık,aldatma,yalan....?
Halleri ve hareketleri,görünüşleri düzgün olsa da, sürekli kötü kokan insanlar hakkında ne düşünürdünüz?
Birde üstü başı perişan ama misler gibi sabun kokan insanlar neler getirirdi aklınıza?
Yeni tanıştığımız bir insanın kendisinden önce kokusu bize ulaştığında, neler hissederiz daha tanışmadan onun hakkında?
Zaman zaman olumsuz duygular takınırız yaşarken,peki bu etrafınıza yaydığınız kokuyu gizlemek için neler yapardınız?
Yoksa, ben her zaman misler gibi kokarım "kokanlar düşünsün onu" diyecek kadar kendinize güveniyor musunuz?
Evet,bence duygularında gerçekten kendine has kokuları var..Bu düşünceme ister onay verin, isterseniz vermeyin....
Yüreğini gerçekten hakkıyla kullananlar ve duyanlar bu kokuları alabiliyor...