• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku :/

nurlucennet

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
602
396
23
37
Sevgılı arkadaslar lütfen bana akıl verın. Benım evıme kapıdan gırınce şöyle mis gibi kokmuyor. O kdrda temzlık yapıyorum. Kıyafetlerımız hariç herseyı yyumusatıcıyla yıkıyorum. Eve bi kokosu yayılmıyor anlamıyorum neden böyle oluyor. Ayrıca yerleri amwayle siliodum sırf güzel koksun dıe GİTTİm yogun kokulu bi ürün aldım. 1saat bile kokmadı evin içinde. Bana lütfn bi akıl verın. Siz neler yapıosunz. Komsumun kapısı acılsa apartmana yumuşatıcı kokusu yayılıyor nasıl oluyor bu. Ne yapcamı şaşırdım. Evim misler gıbı koksun istıyorum. Fıkırlerınızı merakla beklıorum. Umarım konum tasınmaz :(((

Sevgılı arkadaslar lütfen bana akıl verın. Benım evıme kapıdan gırınce şöyle mis gibi kokmuyor. O kdrda temzlık yapıyorum. Kıyafetlerımız hariç herseyı yyumusatıcıyla yıkıyorum. Eve bi kokosu yayılmıyor anlamıyorum neden böyle oluyor. Ayrıca yerleri amwayle siliodum sırf güzel koksun dıe GİTTİm yogun kokulu bi ürün aldım. 1saat bile kokmadı evin içinde. Bana lütfn bi akıl verın. Siz neler yapıosunz. Komsumun kapısı acılsa apartmana yumuşatıcı kokusu yayılıyor nasıl oluyor bu. Ne yapcamı şaşırdım. Evim misler gıbı koksun istıyorum. Fıkırlerınızı merakla beklıorum. Umarım konum tasınmaz :KK43:((
aspiratör varsa mutfakta yağ kokusu yayılıyor olabilir.iyi temizlenmesi gerekiyor aynı ley benim başıma geldi eve giriyorum bir yağ kokusu bir yemek felan her yer temiz.sonra aspiratörün camlarını bir kaldırdım nasıl her yer yağ olmuş.aspiratörü yeni almıştım görünürde temiz gibi ama için berbatmış temizledim ve o koku kalmadı ayrıca fırında önemli

Komşunuzun çamaşırı hiç eksik olmuyordur,sürekli yıkayıp asıyordur ondan geliyordur o koku ya da oda kokuları var şık şişelerde içinde bambu çubuklarla koku yayan onlar çok tesirli öyle bir şey kullanıyordur ama sağlık açısından zararı varmı bilmiyorum.onun dışında zaten olması gereken sürekli mis kokular gelmesi değil kötü kokular gelmemesi zaten.

Bana da yardımcımın temizlik yaptığı gün, ev aşırı güzel kokuyor. Galiba bir temizlik malzemesini suyla karıştırıp fıs fıs yapıyor.

Evin temizlik kokması yumuşatıcı kokmasından daha iyi.Belki komşunuz sürekli koku spreyi sıkıyordur.

ben temizlik sonrası mutlaka perde koltuk ve kıyafetlere yumoş bahar esintisi sıkıyorum o zamanlar güzel kokuyor aama her gün kokması için her gün sıkmak şart belki komşunuz her gün sabah akşam sıkıyordur :)

cnm benim evim 1 kat ve yoldan araba geçtgi için tozlu oluyo çamaşırları salonumda kuruturuyorum ve sureklı yıkanan çamasırım var yumoşun koyu mor yada altın sarısı olan çok guzel kalıcı evden gtmıyor. banyoma ise kovaya yumusatıcılı su koyarım oda banyomu kokutur. ayrıyetten salonumda bambu çubuklarından var kışında bebeğim yokken şey yapardım el bezini yumuşatıcılı ılık suya sokardım sıkardım antredeki petegın ustune koyardım misaifrim gelcegi zman oda mis gbi koku yayar zaten antrem kapıdan grince güzel koksun yeter. sürekli kokuda insanı bayar o yuzden benim taktiklerimi deneyeblirsin =)) bende bayılırım kapıdan grince mis gbi kokuya =))

Sevgılı arkadaslar lütfen bana akıl verın. Benım evıme kapıdan gırınce şöyle mis gibi kokmuyor. O kdrda temzlık yapıyorum. Kıyafetlerımız hariç herseyı yyumusatıcıyla yıkıyorum. Eve bi kokosu yayılmıyor anlamıyorum neden böyle oluyor. Ayrıca yerleri amwayle siliodum sırf güzel koksun dıe GİTTİm yogun kokulu bi ürün aldım. 1saat bile kokmadı evin içinde. Bana lütfn bi akıl verın. Siz neler yapıosunz. Komsumun kapısı acılsa apartmana yumuşatıcı kokusu yayılıyor nasıl oluyor bu. Ne yapcamı şaşırdım. Evim misler gıbı koksun istıyorum. Fıkırlerınızı merakla beklıorum. Umarım konum tasınmaz :KK43:((
Otomatik fıs fıslardan al canım. Yarım saatte ya da 15 dk.da bir fıslıyor. Bir tane banyoya 1 tane de antreye koy mis gibi kokar :KK66:

ODA KOKUSU AL

Back
X