Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu kişi erkek dün bizede (tecrübeli ablalarım ) diye yazıp dalga geçmişti lütfen yönetim bu kişiyi atın siteden
sen alt tarafını ilişki sırasında koklayabiliyormusun *?
ben kendi kokumu eşimden önce hissederim
sinirlendiriyolar insanı. soruya cvp vermıyolar direk erkeksinn direk küfürü hakediyolarda neysee.
burdakilerin coğu IQ -100 kendinden büyük insanlara sen ne dersin ? abla abi kavramları nedir bilirmisin ????
Bir bayan küfür eder mi ??
daha açık mı yazayım illaa... sevgiliyken yalarken koku yoktu dıyor şimdi yalarken neden kokuyor diyor buna cvp arıyorum acaba acıklayıcı oldu mu ?
bizim IQ kaç bilmem ama senin ki 0ın altında dalga geçecek yer arıyorsun burda kadınlar dertlerine çare arıyor ayıptır senin yaptığın
ne ararsan ara bizene ama başkalarına da saygı duy seviyeni düşürmee
etmez mi ? eden bayanlar erkek mi oluyor yani ?
bana seviyesiz diyene bak yalamak falan terbiyesizleşme kendine gel
Bir bayanın başka bir bayana '' küfürü hakediyor '' dediğini inan daha önce hiç duymadım . Neyse birazdan zaten banlanırsın. Yeni üyelikle gelirsen bil küfürlerin için banlandın.
ben kendimdeyim soru sordum cvp arıyorum rahatsız olduysan git başka foruma göz at.
sen beni bu siteden ne hakla kovarsın sen kimsin ki
arkadaşlar tahriklere gelmeyin zaten ceza alıp gidecek peşinde sizide sürüklemesin
ben cevap veremiycem daha fazla tuttum kendimi