Koku... Yardım

Ablalarim kardeşlerim ya ben kendimi bildim bileli senelerdir vajinamda koku var :KK43: pamuklu çamaşır giyiyorum temizlik sadece suyla yapiyorum ama geçmiyor yaşim 18 . Pantolonun üstünden kokuyu almaya başladım artık. Acilen geçmesi gerek ne yapmaliyimmm bi oneri lutfen asiri rahatsiz edici psikolojim bozuldu resmenn :KK43:

Canim oncelikle gecmis olsun kesinlikla vajinani direkt suyla yikamamalisin cunku yararli bakterileri yoketmen zararlilarin cogalmasina zemin hazirlar...
Cinsel hayatin var mi varsa iliski sonrasi kesinlikle hemen tuvalete gitmelisin yada prezrvatif kullanmalisn
Ister bakire ol olma kesinlikle direkt suyla vajinal dus yapmamalisin cunku florasi bozuluyor kokunun sebebi yararli bakterilerin olemesine bagli artan zararli bakteriler
Akinti varmi varsa rengi ne renk koku en son evre
Kasinti da varsa muhtemelen mantar palaklari olusmustir fitlil kullanamayacaksan ve dr dan vajinal muayneden cekiniyorsan herhangi bir seye alerjin yoksa penisilin vs. Antibiyotik kullan 1 paket iyi olacagini unuyorum tekrar gecmis olsun.

Sakın sakın sakın günlük ped kullanmayın akıntı dan şikayet ederdim günlük ped rahat ettirdi beni ama birkaç hafta sonra aşırı bir kaşıntı oldu ne yapsam kurtulamıyorum mantardan siz kesinlikle kullanmayın.... rahatsız oluyorsan sürekli çamaşır değiştir arada bir doğal elma sirkeli suyla sil

Bu
Canim oncelikle gecmis olsun kesinlikla vajinani direkt suyla yikamamalisin cunku yararli bakterileri yoketmen zararlilarin cogalmasina zemin hazirlar...
Cinsel hayatin var mi varsa iliski sonrasi kesinlikle hemen tuvalete gitmelisin yada prezrvatif kullanmalisn
Ister bakire ol olma kesinlikle direkt suyla vajinal dus yapmamalisin cunku florasi bozuluyor kokunun sebebi yararli bakterilerin olemesine bagli artan zararli bakteriler
Akinti varmi varsa rengi ne renk koku en son evre
Kasinti da varsa muhtemelen mantar palaklari olusmustir fitlil kullanamayacaksan ve dr dan vajinal muayneden cekiniyorsan herhangi bir seye alerjin yoksa penisilin vs. Antibiyotik kullan 1 paket iyi olacagini unuyorum tekrar gecmis olsun.
Yahu nasil antibiotik onerirsiniz?? Hangi antibiotihin neye iyi geldigini bu kiz nerden bilecek? Birde her koku da antibiotik kullanilmaz.
Ozetle verdiginiz tavsiye kesinlikle tehlikeli ve gereksiz.
Bu kiz hep boyle yazmis. Bu durumda akliniza bunun kizin dogal yapisi olabilegi veya sabun vb. Seylerle florasini bozdugu ve bakire oldugu icin bunlari kestiginde ilscsiz kremsiz bunun gecebilecegi veya horm;nlarinin aktiflestigi donemlerde ( sevisme icgudusunun artigi - yumurtlama-regl yakin donrmlerinde)bu kokunun bazi kadinlarda gorulebilecegi hiiccv aklinizs gelmedi mi?

Ne yaparsan yap asla ve asla kadin hast. İle olgili bir dokt. Gitmeden asla ve asla ilac kullanma. Kim tavsiye ederse etsin sakin kendi basina ilac kullanma.
Sadece su ile normal sekilde tahareti al. Ben sadece sadece su ile yikarim. Ve 5-6 yildan beri hic ama hic ilac kullanmadim. Hemde 10 yillik Evliyim..

Bu
Yahu nasil antibiotik onerirsiniz?? Hangi antibiotihin neye iyi geldigini bu kiz nerden bilecek? Birde her koku da antibiotik kullanilmaz.
Bu kiz hep boyle yazmis. Bu durumda akliniza bunun kizin dogal yapisi olabilegi veya sabun vb. Seylerle florasini bozdugu ve bakire oldugu icin bunlari kestiginde ilscsiz kremsiz bunun gecebilecegi veya horm;nlarinin aktiflestigi donemlerde ( sevisme icgudusunun artigi - yumurtlama-regl yakin donrmlerinde)bu kokunun bazi kadinlarda gorulebilecegi hiiccv aklinizs gelmedi mi?
Antbiyotigin recetesiz satilmadigini bikiyirsunuzdur sanirim mesajlarin tununu okumadan bu tavirda konusmaniza anlam veremedim. Doktora gitmesi gerektigini en basinda soyledik zaten yorum yapmis olmak icin yapmayin. Bizim aklimiza geleni yazdik sizde gereksiz yorum yerine akliniza! Geleni yazabilirdiniz. Gereksiz konusmaya luzum yok!!!!

Bu
Ablacim öncelikle yorum için sizede çok tesekkur ederim , Ben doktora gittim ve iki tane ilac yazdı ve daha 2-3, kullanımda koku geçti , hala ilacima devam ediyorum :) gerçekten herkese de çok tesekkur ederim sizlerin sayesinde gittim doktora diyebilirim yanı çekinecek hicbirsey yokmuş :):KK36:

Back