Koku... Yardım

bsral18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
36
14
3
Ablalarim kardeşlerim ya ben kendimi bildim bileli senelerdir vajinamda koku var :KK43: pamuklu çamaşır giyiyorum temizlik sadece suyla yapiyorum ama geçmiyor . Pantolonun üstünden kokuyu almaya başladım artık. Acilen geçmesi gerek ne yapmaliyimmm bi oneri lutfen asiri rahatsiz edici psikolojim bozuldu resmenn :KK43:

Son düzenleme:
Yani çok özenli olmasada ediyorum ,koku yüzünden kuafore gitmeye cekiniyorum agdaya :KK43:
önce doktora gidip mantar gibi bulaşıcı bi rahatsızlğın var mı onu öğren. ki bazı mantar türleri bildiğim kadarıyla koku yapıyor.
ağdaya falan ondan sonra git zaten gideceksen.
eğer varsa bi rahatsızlğın tedavisine başlarsın geçer.

Ablalarim kardeşlerim ya ben kendimi bildim bileli senelerdir vajinamda koku var :KK43: pamuklu çamaşır giyiyorum temizlik sadece suyla yapiyorum ama geçmiyor yaşim 18 . Pantolonun üstünden kokuyu almaya başladım artık. Acilen geçmesi gerek ne yapmaliyimmm bi oneri lutfen asiri rahatsiz edici psikolojim bozuldu resmenn :KK43:
Doktora gitmedin mi şimdiye kadar gitmediysen acilen git mantar yada başka bir rahatsızlık olabilir.

Acilen doktora git . Bu kadar beklemen hata.
Normal değil sürekli koku oĺmasi mantar olabilir.

Ablalarim kardeşlerim ya ben kendimi bildim bileli senelerdir vajinamda koku var :KK43: pamuklu çamaşır giyiyorum temizlik sadece suyla yapiyorum ama geçmiyor yaşim 18 . Pantolonun üstünden kokuyu almaya başladım artık. Acilen geçmesi gerek ne yapmaliyimmm bi oneri lutfen asiri rahatsiz edici psikolojim bozuldu resmenn :KK43:
nasıl bir koku tarif et. sürekli akıntın var mı? sarı mı ? beyaz mı? bakire misin degil misin ? tum bunlara göre yorum yapacagım :)

öncelikle doktora git antibiyotik vericektir. vajinal akıntıların için günlük ped kullan. pamuklu iç çamaşırlarını yüksek ısıda yıka, hatta yapabiliyorsan kaynat. çok etkili ve zararsız olarak ben de doktora gidemediğim zaman, üşütünce ya da denizden dolayı akıntım olduğu zamanlarda vajinamı elma sirkeli suyla silerim. mikropları öldürür, kaşıntı ve kokuyu keser. kuzenim kadın hastalıklarında uzmanlık yapıyor o tavsiye etmişti. işe yarar. ama tabiki en kısa zamanda doktora git, antibiyotirk, fitil vs kullan. mantarı ihmal etmemek lazım.

öncelikle doktora git antibiyotik vericektir. vajinal akıntıların için günlük ped kullan. pamuklu iç çamaşırlarını yüksek ısıda yıka, hatta yapabiliyorsan kaynat. çok etkili ve zararsız olarak ben de doktora gidemediğim zaman, üşütünce ya da denizden dolayı akıntım olduğu zamanlarda vajinamı elma sirkeli suyla silerim. mikropları öldürür, kaşıntı ve kokuyu keser. kuzenim kadın hastalıklarında uzmanlık yapıyor o tavsiye etmişti. işe yarar. ama tabiki en kısa zamanda doktora git, antibiyotirk, fitil vs kullan. mantarı ihmal etmemek lazım.
Tamam cook tesekkur ederim cevap icinnn :KK37:

Ya böyle nasıl desem çok tuaf bir koku resmen bozuk peynir Gibi :mad: Surekli olan bir akıntim yok ,bakireyimo_O
hee bakiresin hımm yumurtlama dönemlerinde ki akıntın olabilir, pedini değiştir. adet olmana yakında koku olabilir adet olunca daha da kokar. bazı insan kokar. hormonların değişir kokar. kokarda kokar :D
gene de bir kadın dogum uzmanına danış. karından bir muayene etsin. denizde havuza giriyorsan enfeksiyon kapmış da olabilirsin. mantar olsa anlardın ama onu diyim. çünkü dış bölgede pullanma, ten renginde koyulma, hatta kaşınma filan görülürdü.

Ya böyle nasıl desem çok tuaf bir koku resmen bozuk peynir Gibi :mad: Surekli olan bir akıntim yok ,bakireyimo_O
birde aslaaa ve aslaaaaa vajina temizligini sabun, ıslak mendil, vajinal jeller kokuyu şeyler parfumlu pedler vs.. hiç biri ile temizlemeye calışma. cunku vajina florasını bozarsın. sadece su ile yıka.

:KK43:Canım bende de vardı fitil hap ve krem siz geçmez kendiliğinden özellikle fitil çok önemli tabi evliysen kullanabilirsin

Son düzenleme:
Back