• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku sorunu

birdeliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
116
23
28
31
Hanımlar iyi günler herkese internette araştırdım ama doğru düzgün bir şey bulamadığım için buraya yazıyorum.Abes olabilir ama yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu büyük abdest kokusu sıkıntısı var bende ve herkes bu durumdan şikayetçi.Bunun bitkisel veya daha farklı bir tedavisi var mı böyle bir durumla karşılaştınız mı bilginiz var mı acaba?

Nasıl yani ? Sizinki mi koku yapıyor ve herkes şikayetçi mi oluyor ?

Hanımlar iyi günler herkese internette araştırdım ama doğru düzgün bir şey bulamadığım için buraya yazıyorum.Abes olabilir ama yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu büyük abdest kokusu sıkıntısı var bende ve herkes bu durumdan şikayetçi.Bunun bitkisel veya daha farklı bir tedavisi var mı böyle bir durumla karşılaştınız mı bilginiz var mı acaba?
beslenme şeklinizi değiştirmeniz gerekiyor. yediklerinizden kaynaklı tamamen

Kabızlık, bağırsak mantarı, yüksek karbonhidrat alımı, şekerli beslenme, fazla süt ürünü tüketimi, karışık yemek, bir öğünü sindirmeden yeni öğün yapmak, hazır gıda tüketmek, bağırsak paraziti bazı sebepler. Bağırsakta mantar olup olmadığını tükürük testiyle kendiniz anlayabilirsiniz, internette var ayrıntısı. Mantar varsa da yoksa da sorunun kaynağını tespit edemeseniz de su orucu tavsiye ederim size. Her öğünden sonra büyük tuvalete çıkana kadar düzenli aralıklarla su orucu tutup tuvaleti düzene sokun. Ardından mutlaka kan grubunuza göre beslenin. Su orucuyla ilgili Instagramda doktor murat balanlı ücretsiz online eğitim veriyor ara ara. Ayrıca aidin salihin gerçek tıp kitabında açlık orucu adıyla tüm ayrıntılarını okuyabilirsiniz bu orucun.

Back