Koku sorunu, sebamed

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
173
Kızlar yıllardır sebepsiz vajina bölgemde kötü koku sorunum vardı. Baya rahatsız edici cook doktora gittim ağır antibiyotikler fitiller ıdraryolu enfeksiyonu cıktı hafif ama baska hiçbi belirti yok. Bitene kadar kullanırdm koku geçerdi kullanırken. Ama tedavi bittikten sonra aynı sekılde başlardı. Akıntı kaşıntı yanma vs yok hiç .Geçen sene sebamedin genital bölge için olanını aldım elime nohut kadar hatta daha az döküp (iç dış) yıkıyorum ve koku geçiyor. 2-3 günde bi tekrarlıyorum. Önceden gunde 2 kez yıkardım buaralar okadar ihtiyac duymuyorum cünkü rahatsız edici bi koku olmuyor okadar sanırım iyi geliyor. Ama iç bölge(klitoris vs bulunan yerleride yıkıyorum Bunun bi zararı olur mu diye sormak istedim. Yanlış mı kullanıyorum acaba. Ama 1 sene oldu kötü etkisini göstermez miydi şimdiye.Birde başka yapabileceğim birşey varmı koku için acaba? Çok açık yazdm ama kusura bakmayin lütfen.

Son düzenleme:
İç derken aralar okey ama parmağını filan içine sokma. Sebamedden de şaşma. Ben duştayken kullanıyorum. Sabun, duş jeli kalıntısı kalmamış olsun diye çıkmadan önce.

klitoris etrafını, kıvrımları yıkamakta sorun yok. bol bol durulamak lazım. sadece vajina içine girmemesi öneriliyor genelde. o da bölgenin doğal dokusunu bozacağı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…