Koku diye buna denir...

var var var:)))canım bı poison hpynotıc dene yıllardır vazgecemedım tek gecerımmm adı gıbı:)kaydirigubbakcemile5
,

Ark lancome poem mutlaka deneyin böyle bi koku yok yahuuu nası kalıcı günlerce çıkmıyo olahan üstü kullanan varsa yorum alimmmmmmmkaydirigubbakcemile3

var var var:)))canım bı poison hpynotıc dene yıllardır vazgecemedım tek gecerımmm adı gıbı:)kaydirigubbakcemile5
,

dün ben bunun testerına baktım ilk içimi baydı ama sonradan acayip güzel oldu kokua.s gömleğime geçmiş dolabı bir açtım burnuma direk geldi kokusu!:1rolleyes:

hypnotic poison u etraftakıler beenıomu pekı.. yorumlar nasıl..

ayyy ben ona baktım ama bana ağır geldi şekerler yaaa

sanırım ben daha hafif ve şekerli kokuları sefiyomm armaninin many olanına baktım dün güzeldi
she olanını zatii biliyom da ama many de kullanılabilir

arkadaslar beni dinleyin vee dkny be delicious night'i bir deneyin, kucuk testerlarindan isteyin, ilk kokusuna aldanmayin ozellikle esmerlerde harika kokuyor!!!

yok hafif degil ama cok kalici mutlaka bi yerine sik ve birkac saat sonra karar ver eminim cok begeneceksin..:)

Arkadaslar poem i bende kullandim herkese tavsiye ederim cokta kalici ama bunu tanimiyorum kokusu nasildir biraz aciklarmisiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…