Koku: Bir Katilin Hikayesi

inanmazsınız ama ben bu filmi aradım bulamadım nette:gitme:

ben nettne degılde cdden alıp ızlemıstım gece bı arastırırım bulursam lınk verıırmm

ches buldumm yuppıı lınk vermek yasak dıye soyle anlatıyım
gorsellerı ac gogleden koku filmi online izle
ensondan ucuncuye tıkla bende acıldı

bu fimi bende merak ettim iyice fisfisfis hep iyi yorumları duyuyodum bi türlü izleyemedim...
izlememm lazımmm...

ches buldumm yuppıı lınk vermek yasak dıye soyle anlatıyım
gorsellerı ac gogleden koku filmi online izle
ensondan ucuncuye tıkla bende acıldı

buldum bidenem, biraz istiraat ettikten sonra şeedebilirmişim, şimdilik buradan çok teşekkür ederim canım emeğine
ŞenizŞenizŞeniz

buldum bidenem, biraz istiraat ettikten sonra şeedebilirmişim, şimdilik buradan çok teşekkür ederim canım emeğine
ŞenizŞenizŞeniz

mutlu olduysan bend e cok mutlu oldum ne mutlu bana yardımcı olabıldıysem):)
cokk optumm bol seyırlerr:)):hulya:

gerçekten etkileyici bi filmdi.özellikle katilin idam edileceği sahnede din adamlarının bile şehvetlerine yenilip , kendi tabirlerince 'yoldan çıkmaları ' çok etkileyiciydi.bu sevişme sahneleri için bayaa fazla oyuncunun katıldığını okumuştum.

bu filmide izledim geçen hafta ..
konu olarak bugüne kadar hiç işlenmemiş bi konu ele alınmış..
film baştan sona akıcı ne olacak die bekliosunz..
izlemeye deger zamanınızı boşa geçirmiceksinz emin olun...

enteresen bir konusu var kitabı okumadım okumayı çok isterdim ama ben de bi manyaklık var filmi gördükten sonra kitabını okuyamıyorum :kedi: yer yer "hadi artık bitmiycek mi akannehir " desem de yine de beni kendine bağlamayı başardı, gerçekten başarılı bir senaryo keşke de farklı bir yönetmenle çekilseymiş tadından yenmezmiş

evet bnde izledim sonu harbiden çok saçmaydı ama değşik bir konusu vardı sonunu saymassak güzeldi..

Film o kadar garipki sonunu beğenmediğim halde bütün olarak etkilemeyi başardı..Yinede tavsiye ederim..

[B]muhteşem bir filmdi (bi ara tekrar izleyim yaa)
sonu gerçekten saçmaydı...nasıl bir koku oluştu ki insanları böylesine hipnoz etti acaba???
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…