How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Koku: Bir Katilin Hikayesi

Ben izledim dvd sini güzeldi...:lepi:
Yalnız filmden sonra herşeyi koklama isteği kaptım.:delphin:
Belkimde psikolojiktir bu huyum...
gamyoncuiremsu

evet güzeldi ama sonu acayip bitmişti Ben de kokladım hep Filmi anlattığımda arkadaşım görmeden irkildi Sardı mı bizi bi korku gece yarısı alıp giderler die:roflol:

Evet,ben de kitabını okuyup hayran olanlardanım.Süper bir kitaptı.
O kadar muntazam anlatılmıştı ki,Baptitste'nin aldığı bütün kokuları almıştım resmen..
Bilmiyorum ki,filmi de kitabı kadar etkileyici olabilir mi.?.

Sonu tam bi saçmalık.Ne yani o kadar insanı öldürdükten sonra mesih mi oluyo.Sonu böyle bitmemeliydi bence

Bende kitaptaki tadı bulamadım okurken kafamda öyle canlanmamıştı.
Kesinlikle kitabı daha güzel.:1rolleyes:

Ben filmden biraz sıkılmıştım. Farklı bir hikayesi var ama daha farklı işleyebilirlerdi.!!!

bu filmi merak ediyorum, sanırım izlemeyen bi ben kaldım, ama kimi rezalet demiş kimi çok güzel:sm_confused:

Bence çok değişik ve etkileyici bir filmdi.sonu sadece başka olabilirdi.kitabınıda okumak istiyorum.

Tavsiye ederim çok başarılı bir film. mühteşem bir oyunculuk ve qüzel resimler var filmdee.. her türüde içinde barındırıyor. Gerilim Dram ve Fantastik..

kıtabını okudum ben harıkaydı ..kıtabını tavsıye ederım herkese :)

olağanüstü bi filmdi ya. ki yabancı film ben sevmem pek. konu çok güzel..

Tavsiye ederim çok başarılı bir film. mühteşem bir oyunculuk ve qüzel resimler var filmdee.. her türüde içinde barındırıyor. Gerilim Dram ve Fantastik..

evet oyunculuk olağanüstü, zaten başroldeki çocuk aslen tiyatrocuydu sanırım.

3 4 ay once ızlemıstım ve daha basında sıkılırım sonunu getıremem derken
tarzım olmadı halde ama fılmı bıtırdım:) etkıleyecı farklı bır fılm tavsıye ederım bende

Back