• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku alamıyorum :(

calikusu60

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
144
45
298
K.K.T.C.
Mrblar kk . Benim her yil bu aylarda alerjim olur. Geçen hafta yine yakalandim alerjiye. 5 gundur burnumdan zerre kadar koku almiyorum . ara sira tikaniklik oluyor spreyle açıyorum ama yinede koku alamiyorum.kolonya kokluyorum yok. Deterjan kokluyorum sıfır koku. Hiç boyle olmazdi. 5 Gun oldu kalıcı bisey degildir demi :KK43:( yada başına böyle bisey gelen oldu mu .

Son düzenleme:
Ya aslinda spreye başladığım akşam koku almamaya başladım. Ama daha önceden de kullandığım bi sprey hic böyle yapmamıştı ne zor bişeymis koku alamamak :KK43:

.
Spreyi bırak ve tuzlu su çek burnuna.En sağlıklısı bu canım.Bence sprey kaynaklı bu durum

Kız Kardeşim ev yansa yemek yansa koku almoyor 2 yıl var dir suan 19 yaşında malesef doktorada gitmedi

Çevremde doğuştan kalıcı koku alamayan insanlar var fakat sizin durum alerji kaynaklı.cok normal bı durum geçecektir eminol.benimde başıma geldi,geçti sonra.alerji ilaçlarının yan etkisini oku koku alamama yazar.

Çevremde doğuştan kalıcı koku alamayan insanlar var fakat sizin durum alerji kaynaklı.cok normal bı durum geçecektir eminol.benimde başıma geldi,geçti sonra.alerji ilaçlarının yan etkisini oku koku alamama yazar.

Icimi rahatlattiniz valla insallah öyledir geçsin bi an once :( sizde mi hiç koku alamadiniz ve kac gün sürdü en fazla?

Kız Kardeşim ev yansa yemek yansa koku almoyor 2 yıl var dir suan 19 yaşında malesef doktorada gitmedi[/QUOTE

Kardesinizinde mi alerjiden oldu yoksa durduk yere mi. Nasil gitmez doktora çok kötü bi durum insani hayattan sogutur herhalde koku alamamak . ben yarını çekiyorum bi an once doktora gorunmek için .

Sakın korkma :) burun spreyınden dolayı koku alamıyorsun:) bende kullanmıştım bi ara hatta neden koku alamıyorum diye çok korkmuştum... ertesı gunu burun spreyını sıkmazsan koku alırsın :))) N harfiyle başlayan bi burun spreyıydı sanırım.. o koku almanı engellıyor. Ama burnu guzel açıyor

Benimde aleeji öevsiminde tat ve koku alamıyorum.dr a gidiyorum ufak dozda kortizonlu iğne yapıyor açılıyor 3 güne.eğer dr a gitmezsem kendiliğinden 10 15 güne açılıyor.meraklanma

Kullandığınız sprey ne idi? Geçici koku hissi kaybı olabilir ama yine de ihmal etmeyin sakın

Sakın korkma :) burun spreyınden dolayı koku alamıyorsun:) bende kullanmıştım bi ara hatta neden koku alamıyorum diye çok korkmuştum... ertesı gunu burun spreyını sıkmazsan koku alırsın :))) N harfiyle başlayan bi burun spreyıydı sanırım.. o koku almanı engellıyor. Ama burnu guzel açıyor

Öncelikle illiadin sprey kullandim zaten onu kullanir kullanmaz tikaniklik acildi koku almamaya basladim. Sonraki gunler nazosfer kullandim... Benim anlamadigim artik tikaniklik açıldı neden halen koku alamiyorum. Ramazan ramazan mahfetti bu durum beni.

Back