mrb cnm nasılsın ?
benim telf. kırıldı düştü ekranı kırıldı bişi görünmüo...
Kimseye ulaşamıyorum yaptırmak için sordum ekrana 450 TL istiyolar ekran pahalı :26: şimdi ona 450 veremem dursun artık ...Faturamda 190 gelmiş internet yüzünden onu ödemedim die bide aramalara kapanmış offf hepsi üst üste geldi...
Aynen cnm öyle çağanda üstüne bütün gece uyumadı yaaa:26: üst dişler çıkacak herhalde çok huzursuz
alaranın alt 2 tamam çağan gibi üst leri bekliyoruz geçen hafta deli etti beni ben daha dalmadan uykuya tekrar kalkıyodu özlek zombi ğibi bitik haldeydim 2 gecedir sorunu çözdüm sonuçlarına razıyım aramızda yatıyo gece sadece bir kere emmek için kalkıyo ..yatağa aldım uyku uyuyorum bari gece..
yaa ben alamam aramıza unuturum bebek oldunu ben bebeği beşiğe koydumu bile unutyorum o gece saatinde ne oluyor bana anlamıyorum....sabaha kadar uyuma işe gel ..
çağan orda mutsuz arkamdan ağlar oldu bide farkediyo gittiğimi geçen hafta izinliydim...
Keşke buluşsam konuşsak az laflasak insan ihtiyaç duyuyo yaa:26:
mrb cnm nasılsın ?
benim telf. kırıldı düştü ekranı kırıldı bişi görünmüo...
Kimseye ulaşamıyorum yaptırmak için sordum ekrana 450 TL istiyolar ekran pahalı :26: şimdi ona 450 veremem dursun artık ...Faturamda 190 gelmiş internet yüzünden onu ödemedim die bide aramalara kapanmış offf hepsi üst üste geldi...
kaçta evde oluyorsun hafta içimi hafta sonumu buluşsak sana uyar annen sizde mi? çağan nerde mutsuz ya anlamadım? evde değil mi
Evde cnm çağan işte her sabah uyanıp arkamdan ağlıyor annem bizde evet .......ben artık 3,5 çıkyorum :26:
sen kaçta çıkyosun 2 demi;?
ıyım cnm işlerimiz kötü o kadarneyse can sağlığı olsun maaşı alıyoruz sorunsuz şükür neyse bugun hava harıka cok daha ıyı hıssedıyorum kendımı
yuhh len tel ne kadarkı valla ben tele öle 1500 2000 tl veremem mesela 1 ay içinde fıyatları değişiyoo teknolojıye yetişmek mümkün değil
faturanda cok gelmış cnm benımkı kntlu bıtınce bıtıyoo rahaım böle sende öle yapsana bacım yaa 30 tl yüklüyom 1 ay 150 dk heryöne 1000 sms bedava falan
smoker özledım len sızlerıı
2 de çıkıyorum neden 3.30 yaa daha vardı senin benim 2 bucuk ay var daha..o zaman hafta sonu bir kahve içmeye gelirim ben size benim koca evde çünkü benim ev olmaz ..azcık kaynatalım fokurdatalım..
müdür 1,5 düşürdü işler yoğunlaştı idare ettik yeterince dioo elinden gelse o 1,5 da vermicek dedim o hakkım mayısa kadar
olur cnm nezman istersen sen önce çıkyon zaten haberleşiriz alarayı alır gelirsin şimdi kardeşim var onu bi gönderim iskederuna 2 güne gitcek daha rahat oluruz olmazsa ozmana benim telefonda olursa olmazsa ucuz bi tel alırım artık haberleşiriz
bende özledim yaa arada gelinde laflayalım barii bucula güneşte gelmez oldu:26:
cnm sen dediğim gibi iş bul garatıye al kendini ayrılman yakındır oradan
telf galaxi S 3 almıştım onun ekranı işte telefon yeniydi garanti kapsamına girmiyo ben kırdığım için ......Ekranda kırık var bide mosmor oldubir ekran 450 TL miş samsung dedi.. çok para vermemek lazım tele bana ucuz tel lazım ben telefonu hiç uzun ömürlü kullanmıyorum zatennn
s3 mü aldın lan çook güzel tel tüh ya ekranı kırılmasaymış eyiymiş..koket kocam yurt dışı sınavından çaktı gidemiyoz bir yere 2 sene
kokettttt nerdesın beeeeeeeeeeeeeeee
kac gundur msjjjjjjjjjjj atıyorummmmmmmmmm cvppppppppp bıle vermıyosun mrk etttımmmmmmmmmmmm
cnm telefonumu kırdım ekrenı kırıldı çok tutuyo yaptrmadım eski bi kıytrık tel buldum ona taktım whatsapp felan yok cnm msj gelmedi cnm ....
Evliyim bakımlıyım hatta kokoşummm diyorsanız sımsıcak sohpetlerin paylaşıldığı ortamdasınız demektir...
Ev işi, iş güç derken hepimiz kendimizi ikinci plana atıyoruz...
Hadi kokoş hatunlarım buyrun tecrübelerimizi paylaşalım..