Kokoşş Hatunlar Kulübü

hakketen üst üste gelmiş bu ne ya böyle..:26:

aranıza geri döndüm beni tekrar içinize alın bissürü iş halletdim ama bitirdim döndüm..

Aynen cnm öyle çağanda üstüne bütün gece uyumadı yaaa:26: üst dişler çıkacak herhalde çok huzursuz

Aynen cnm öyle çağanda üstüne bütün gece uyumadı yaaa:26: üst dişler çıkacak herhalde çok huzursuz

alaranın alt 2 tamam çağan gibi üst leri bekliyoruz geçen hafta deli etti beni ben daha dalmadan uykuya tekrar kalkıyodu özlek zombi ğibi bitik haldeydim 2 gecedir sorunu çözdüm sonuçlarına razıyım aramızda yatıyo gece sadece bir kere emmek için kalkıyo ..yatağa aldım uyku uyuyorum bari gece..

yaa ben alamam aramıza unuturum bebek oldunu ben bebeği beşiğe koydumu bile unutyorum o gece saatinde ne oluyor bana anlamıyorum....sabaha kadar uyuma işe gel ..

çağan orda mutsuz arkamdan ağlar oldu bide farkediyo gittiğimi geçen hafta izinliydim...

Keşke buluşsam konuşsak az laflasak insan ihtiyaç duyuyo yaa:26:

kaçta evde oluyorsun hafta içimi hafta sonumu buluşsak sana uyar annen sizde mi ? çağan nerde mutsuz ya anlamadım? evde değil mi

ıyım cnm işlerimiz kötü o kadarneyse can sağlığı olsun maaşı alıyoruz sorunsuz şükür neyse bugun hava harıka cok daha ıyı hıssedıyorum kendımı

yuhh len tel ne kadarkı valla ben tele öle 1500 2000 tl veremem mesela 1 ay içinde fıyatları değişiyoo teknolojıye yetişmek mümkün değil
faturanda cok gelmış cnm benımkı kntlu bıtınce bıtıyoo rahaım böle sende öle yapsana bacım yaa 30 tl yüklüyom 1 ay 150 dk heryöne 1000 sms bedava falan

smoker özledım len sızlerıı

kaçta evde oluyorsun hafta içimi hafta sonumu buluşsak sana uyar annen sizde mi ? çağan nerde mutsuz ya anlamadım? evde değil mi

Evde cnm çağan işte her sabah uyanıp arkamdan ağlıyor annem bizde evet .......ben artık 3,5 çıkyorum :26:

sen kaçta çıkyosun 2 demi;?

Evde cnm çağan işte her sabah uyanıp arkamdan ağlıyor annem bizde evet .......ben artık 3,5 çıkyorum :26:

sen kaçta çıkyosun 2 demi;?

2 de çıkıyorum neden 3.30 yaa daha vardı senin benim 2 bucuk ay var daha..o zaman hafta sonu bir kahve içmeye gelirim ben size benim koca evde çünkü benim ev olmaz .. azcık kaynatalım fokurdatalım..

bende özledim yaa arada gelinde laflayalım barii bucula güneşte gelmez oldu:26:

cnm sen dediğim gibi iş bul garatıye al kendini ayrılman yakındır oradan

telf galaxi S 3 almıştım onun ekranı işte telefon yeniydi garanti kapsamına girmiyo ben kırdığım için ......Ekranda kırık var bide mosmor oldu bir ekran 450 TL miş samsung dedi.. çok para vermemek lazım tele bana ucuz tel lazım ben telefonu hiç uzun ömürlü kullanmıyorum zatennn

2 de çıkıyorum neden 3.30 yaa daha vardı senin benim 2 bucuk ay var daha..o zaman hafta sonu bir kahve içmeye gelirim ben size benim koca evde çünkü benim ev olmaz .. azcık kaynatalım fokurdatalım..

müdür 1,5 düşürdü işler yoğunlaştı idare ettik yeterince dioo elinden gelse o 1,5 da vermicek dedim o hakkım mayısa kadar

olur cnm nezman istersen sen önce çıkyon zaten haberleşiriz alarayı alır gelirsin şimdi kardeşim var onu bi gönderim iskederuna 2 güne gitcek daha rahat oluruz olmazsa ozmana benim telefonda olursa olmazsa ucuz bi tel alırım artık haberleşiriz

s3 mü aldın lan çook güzel tel tüh ya ekranı kırılmasaymış eyiymiş..koket kocam yurt dışı sınavından çaktı gidemiyoz bir yere 2 sene

bende ama patron artık yanımda oturuyo bıde ortk bu hafta ayrılcak sanırım ve hep yanımda olcak o yüzden gıremımkı

iş bulunur cnm taşınana kadarda ıdare ederım sonra zaten taşınınca bakarım ben sımdı nasıl bakım hem önce ev bulmam lazım hıc olmadı iş abımın yanında çalışırım bulana kadar sorn değil

cok pahalı len onlar nasıl kıydınız paraya amma lüx yaşıyonus heee ben o parayla neler ederdım
benım telı patron aldı 500 tl mı neyde nokıa e5 yetıyo bana veremem cok para eşimde cok ıstedı onada ben aldım nokıa gene 500 cıvarı sımdı ıphone ıstıyo avcunu yalasın
ben kiracıyım gelırım bellı benı aşar
ayy bı ev alaydım yaaaatek dıleğım o başka bişide gözümde yok

450 tl cok hakket yaa sen ıdarelı bı tel al genede msjlaşırık len

s3 mü aldın lan çook güzel tel tüh ya ekranı kırılmasaymış eyiymiş..koket kocam yurt dışı sınavından çaktı gidemiyoz bir yere 2 sene

smok bu arada sen benı o gün gene aradın sanrım yanlışlıkla cunku alo dıom ses yok senın ordan gürültüler gelıordu kapattım bende sımdı aklıma geldı

kokettttt nerdesın beeeeeeeeeeeeeeee
kac gundur msjjjjjjjjjjj atıyorummmmmmmmmm cvppppppppp bıle vermıyosun mrk etttımmmmmmmmmmmm

kokettttt nerdesın beeeeeeeeeeeeeeee
kac gundur msjjjjjjjjjjj atıyorummmmmmmmmm cvppppppppp bıle vermıyosun mrk etttımmmmmmmmmmmm

cnm telefonumu kırdım ekrenı kırıldı çok tutuyo yaptrmadım eski bi kıytrık tel buldum ona taktım whatsapp felan yok cnm msj gelmedi cnm ....

cnm telefonumu kırdım ekrenı kırıldı çok tutuyo yaptrmadım eski bi kıytrık tel buldum ona taktım whatsapp felan yok cnm msj gelmedi cnm ....

hıııım merk ettım canım bende yaaa gecöıs olsun barıııı kacgundur msjlarıma cvp gelmeyınce kortuummm

ah nerde keske bakımlı olabılsek. 3 sene oldu evlenelı bıraktık resmen herseyı. saclarım röfleliydi sonra kahverengi yaptım boya cok gerektırmıyor dıye. manıkure bıle zar zor vakıt buluyorum

selam kızlar işlerim cok yogun gelemıyorumm ama pazrtesındn sonra burdayım sizlerde gelünn:)

koket uzldum vallaaaa telefonunaaa artık uygn fıytlı bır tel al ıdare et cok para ıstemsler yaa

smok kuzum noldu senın calısmalar vs bıttımı?

burcum mujkkkk

bocumm senıde optum kuzummm işler hala oleee fırtınalımı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…