Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydın kızçeler nörüyonuz.
Ben gün içinde yazamıyorum ama akşam okuyorum sizi :KK33:
Nek bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm 2. kaybı :KK14:
İnşallah Rabbim hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat kucagına almayı nasip eder inşallah.
Ben iş kadını oldum ya laa :KK53:
Ya siz nasıl giriyonuz nete kızlar ya ben heç giremiyom pc yanımda dükkanda ama fırsatım olmuyo hiç.
Birde evinize iyi yetişiyomuşsunuz maşallah ben evde bi iş edemiyorum :KK9:
Gerçi sabah 9 akşamda 11 de eve gidiyorum :KK9:
Brovo bana tebrik koydum kendime sabahları erkenden kalkabiliyorum artık :KK9::KK9:

vavvvv iş kadını olmuşsun:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

çok değilmi 9dan 11'eee senin yoğun oluyordur...

bizde aynı işte nolsun arada yazanlar oluyor bende cvplıyom kimse pek girmio artık:KK31:

h geldın cnm:KK19::KK19:hayrlı olsun işiniz bol bereketlı olsunınş
senın odun napıoo:KK22:
cok geçlere kadar çalışıyorsun cnm normal haftanın 2 günü barı erken cıksanda yapsan işlerını
ev otel sızın sadece yatmaya desene
ayy cok zor yaa öle çalşmak bende mağazada öle çalışırdım sonra neysekı 1 ay falan vardıyalı çalıştıkta evede zaman ayırmıştımm
yatmadan yatmaya eve gıderdımmm
öpüyorum senı

günaydın kızlar:KK48:cnm cok sıkkın yaa iş konusunda
patronla aram bozuldu
haftaya yıllık ızne cıkcamm moralım belkı düzelır
bu adam benım yıllık ıznımınde üstüne yatacak yoksa
parasınıda vermıoo
bıde belkı yokken kıymet bılır

boşver sen patronu yaa bak önüne...:KK19::KK19: diyom diyom anlatamıom salla şunu:KK14:

kaç gün çıkyosun cnm yıllık izne? napsan annenlemi geçircen

boşver sen patronu yaa bak önüne...:KK19::KK19: diyom diyom anlatamıom salla şunu:KK14:

kaç gün çıkyosun cnm yıllık izne? napsan annenlemi geçircen

2 hafta ama hayatta 2 hafta kullanamam bakcez artık
cteıs olsada anamla zaman geçirsemm:KK52::KK52:
len telden yazıoz cvp versene:KK22:

güneş utandım lennn ben hala yolluycam yaa kıtabını neyse h sonu alırım ınş anamların ordan yollarımmm:KK25:

taammmam bak baklm guzlse solee bayıldm desnelere:KK70:

markası ne:KK70:

buarada utan bak smokcum yolldı kıtabını:) hahaha

smoooooookeeeeeeeeeeeeeeeee

tmm bacum sölerım da
ama dün ayrı ayrı siparışettım yarın gelır sanırm bı tanesı bgun gelcek aynı marka ama unuttum baksana len hepsıdenn

he yazdım ya :KK37:öncekı sayfada utandım dıyee daha ne utandırıonnn:KK22:sana evden yollayım dedım acelsı yok dedın sankı hergun bı kıtpa bıtıyıron

tmm bacum sölerım da
ama dün ayrı ayrı siparışettım yarın gelır sanırm bı tanesı bgun gelcek aynı marka ama unuttum baksana len hepsıdenn

he yazdım ya :KK37:öncekı sayfada utandım dıyee daha ne utandırıonnn:KK22:sana evden yollayım dedım acelsı yok dedın sankı hergun bı kıtpa bıtıyıron

hahaa şakınnnn sen gonderccemd edgndn sonra 2 kıtap bıtrdım la ben:):)
sımdı elımdekı az var bıtsın smoke un gonderıdgıne baslıcam hadı yıne ıyısın zaman kazandınn zuhahaha:KK70:

hahaa şakınnnn sen gonderccemd edgndn sonra 2 kıtap bıtrdım la ben:):)
sımdı elımdekı az var bıtsın smoke un gonderıdgıne baslıcam hadı yıne ıyısın zaman kazandınn zuhahaha:KK70:

nelerı bıtrdın len
ayy bende kaç gndur okuamıyorum yaa elımde kaldı kıtap hala baştayımm bı fırsatım olmadı
tembelleştım heee
sağolsun smok:KK19::KK1:

gunaydın burcum yaa gelemdım ozurrrr proje uzerınr arastrma yapıyordm acıldeee:KK43:

X