Kokoşş Hatunlar Kulübü

yafrumm sigara içmen öğsüttürü paylaştım okudunmu lennn geyik edek acuk ...

gülmeyi özledim şerefszm :KK53:

gunaydın hatunlarrrr

gunaydın burcum dun son dk ısını hızlı hızlı yaptım tam 6da bıttı tak kactım:):):)
koceylede kusum uzun hıkaye burda bahsetmym cok zoruma gıttı konsmadm hıc sabahda konsmaya calstı konusmadm ama artık eskısı gıbı dııl ztn kavga edncede barsym sıkıntılrı olmuyr erkklern hepsı aynı mok:)

sana kesınlıkle katılıyorum askımmmm

gunaydın hatunlarrrr

gunaydın burcum dun son dk ısını hızlı hızlı yaptım tam 6da bıttı tak kactım:):):)
koceylede kusum uzun hıkaye burda bahsetmym cok zoruma gıttı konsmadm hıc sabahda konsmaya calstı konusmadm ama artık eskısı gıbı dııl ztn kavga edncede barsym sıkıntılrı olmuyr erkklern hepsı aynı mok:)

noldu bee nie kızdın kocişeee ...

ben dün parise gittim :nazar:

önlem alman gerekmez mi diyecektim pardon cnm:KK1: yani önelme al bian önce işin varken

cnm dedığım gıbı ustamızın yanına gıderım en büyük ıhtımal ama patron az önce yanımdaydı
ortağa demış senın bı kaybın yok ceketını alıp cıkabılırsın dıye o da ben senı bırakmam demış ama bıze tam tersını dıoo karışık aman
patron ortağı ıstemıo artık ortakta onu ama dayandıkları yere kadar
patronum 3 gün hastanede kaldı sımdık tonsıyon hapları ıle ayakta ortakta hıc dert yok sımdı işler kötülşınce patronumn arkasından konuşuo
işler ıyıken kartları kredılerını patron öderken sesı cıkmıyordu
aşçı ve şöforu cıkarcakmış bıde yenı ustabaşı ıle bı ustamızı:KK14:öle dedı bılmem
aman ben yazın taşınmak ıstıom zaten burda ıdare ederımmm

böcükk nerdesin laaaaaaaaaa gel bakammm buraaaaa

geldım yavrumda cok kalamıyorum az önce patron kalktı yanımdan bu kez ortak oturuyo falan kış bıde kımse dışarda durmuyoo pclerde benm masamda masa uzun amagörür buraya gırdığımı zaten huzur yok sebep ben olurummm

noldu bee nie kızdın kocişeee ...

ben dün parise gittim :nazar:

heee paris maris yok ztn halam zıyarettydıııı

1 hafta oleeee

dunde kızdım

bugunde hala kızgınım ve yarında kızgın olmaya devam edıcemmm:KK43::KK47:

cok uzdu benı cokk

cnm dedığım gıbı ustamızın yanına gıderım en büyük ıhtımal ama patron az önce yanımdaydı
ortağa demış senın bı kaybın yok ceketını alıp cıkabılırsın dıye o da ben senı bırakmam demış ama bıze tam tersını dıoo karışık aman
patronum 3 gün hastanede kaldı sımdık tonsıyon hapları ıle ayakta ortakta hıc dert yok sımdı işler kötülşınce patronumn arkasından konuşuo
aşçı ve şöforu cıkarcakmış bıde yenı ustabaşı ıle bı ustamızı:KK14:öle dedı bılmem

tüh yaaaaaa ALLAH yardımcınız olsun bacımmm
yemeklerı sana yıkmasınlar laaaa

ortak kelimesini bile sevmem adı batsın:KK47::KK47:

defolsun gitsin şerf....zzz
aşçı şöfor çıkarsa ymekeler servis nolcak hadi o tamam ustabaşı iş yapıyor akıl kÂrı deil:KK53::KK53:

geldım yavrumda cok kalamıyorum az önce patron kalktı yanımdan bu kez ortak oturuyo falan kış bıde kımse dışarda durmuyoo pclerde benm masamda masa uzun amagörür buraya gırdığımı zaten huzur yok sebep ben olurummm

yaff seninde şansın iyi olmadı 2012 de inş. 2013 güzel geçer...:KK19:

tüh yaaaaaa ALLAH yardımcınız olsun bacımmm
yemeklerı sana yıkmasınlar laaaa
yok cnm ben yapmam uğraşamam ısterse 3000 tl versın maaş
zaten öle bişi olsa bana der dırek cıkarcam kadını dışardan yerız dedı
hoş ben evden getırır yemek paramı alırımmm:)öle olursa
ortak kelimesini bile sevmem adı batsın:KK47::KK47:

defolsun gitsin şerf....zzz
aşçı şöfor çıkarsa ymekeler servis nolcak hadi o tamam ustabaşı iş yapıyor akıl kÂrı deil:KK53::KK53:

bencede yaa bı iş edeceksen kendı başına kar yada zarar yapacak iş olcak
ortakla zaten hiç uyuşmuyolar 12 yıldır ortaklar ama bırbırlerını görmedıklerınden onca yıl geçındıler
aynı odada bıle bulunmuyoo
patronum hasta oluoo herşey onun üstüne onu kaybedeceğı bişi yok bıde getrmış enıştesını dıo 13 yıldır enıştesı nerdeydı
ortak bıde dün enıştesını getrmış otomotıv sektöründe
patron demış akıl vermeye geldınse güle güle bana para lazım demış:KK14:

her ay 5 6 bın tl k kartınıpatronum öderken ıyıydı
aman ne bılemm

dışardan yenılcek cnm
yaff seninde şansın iyi olmadı 2012 de inş. 2013 güzel geçer...:KK19:

kesınlıkle yaa cok kötü bır yıl geçırdım Rabbım tabıkı daha kötüsünden korusun ama 2013 ten daha umutluyumm
zaten 2011 de demıştım ben kötü gececek 2012 dıye

Son düzenleme:
yok cnm ben yapmam uğraşamam ısterse 3000 tl versın maaş
zaten öle bişi olsa bana der dırek cıkarcam kadını dışardan yerız dedı
hoş ben evden getırır yemek paramı alırımmm:)öle olursa

bencede yaa bı iş edeceksen kendı başına kar yada zarar yapacak iş olcak
ortakla zaten hiç uyuşmuyolar 12 yıldır ortaklar ama bırbırlerını görmedıklerınden onca yıl geçındıler
aynı odada bıle bulunmuyoo
patronum hasta oluoo herşey onun üstüne onu kaybedeceğı bişi yok bıde getrmış enıştesını dıo 13 yıldır enıştesı nerdeydı
ortak bıde dün enıştesını getrmış otomotıv sektöründe
patron demış akıl vermeye geldınse güle güle bana para lazım demış:KK14:

her ay 5 6 bın tl k kartınıpatronum öderken ıyıydı
aman ne bılemm

dışardan yenılcek cnm

kesınlıkle yaa cok kötü bır yıl geçırdım Rabbım tabıkı daha kötüsünden korusun ama 2013 ten daha umutluyumm
zaten 2011 de demıştım ben kötü gececek 2012 dıye
tam böcükce bır dusunceeeee eveden getırmekkkk

X