Kokan çamaşırlar

Parfümü dolap içinde mi oneriyorsunuz? Bir arkadaş pamuğa parfüm sikip koyun diyor. Ben böyle birkaç tane kokulu sabun alıp öyle mi yapayım o zaman napayım ya

Ne bileyim kedi gibi koku mu birakiyorlar bazı yerlere anlamadım ki koku bırakmasına gerek yok bana halbuki ben bulurum onu

Ne kokuymus arkadas ya çıkmadı diyosun..
O bahsettiğimiz
koku kumaşa işlemiş oluyor ya sabun yada bu tarz kokular etki etmiyor sadece dolabı güzel kokutuyor:)
Kurutma makinesi alacağım bakalım o zaman da geçmezse artık yapacak bişi yok
Aman zaten bi ton parfüm sıkıyor o kokuyu anlık üstünü giyerken alıyor idare ediversin

Şimdi küçük lavanta tohumu var kese içine koyup birde öyle denicem.

belkı kıyafetlerın pamuk polyester oranından dolayı sentetık kokusudur
benım var oyle bır gomlegım ya sankı nemlı kaldırmısım da oyle kurumusta hamsı hamsı kokmus gıbı o kadar parfumler sıktım yumusatıcı kullandım yok yanı bı turlu o mıs gıbı temız koku yok o gomlekte
sentetık oranı yuksekse belkı ?

ama o kucuk sabunlar mantıklı bır deneyın bence de

Artık sabunlari rendeleyip zarflara koyun yada dokusu çok ince olan kagitlari katlayıp zarf gibi yapın çamaşırların aralarına sokun sabunu kalıp olarak koymaktan çok daha etkili

Maalesef ayni sorunu yasiyorum bende sadece esimin kiyafetleri ve nevresimlerimde bende febreze kullandim pek bir ise yaramiyor ne kadar cok kokular kullandim olmuyor esimin parfumunu pamuga sikip aralarina koydum o biraz aldi kokuyu

N Niloya3
Sabun rendeleyip zarfa koymak çok iyi fikir
Ben kalıp beyaz sabun da kouyorum hep dolaba ama bir süre sonra sanki kokmuyor artık kalıp sabun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…