Parfümü dolap içinde mi oneriyorsunuz? Bir arkadaş pamuğa parfüm sikip koyun diyor. Ben böyle birkaç tane kokulu sabun alıp öyle mi yapayım o zaman napayım yaSabun favorim ...koku sorunum yok ama miss kokan kıyafet takıntısı var ...açıkçası her çekmecede bir sabun bulundururum...evim miss kokan bir ev olsun içeri biri girdiğinde göze değil buruna hitap ediyor...nerelere geldim yahu...neyse öyle işte.. bissürü parfümüm var çiçeksi ve odunsu kokuyu karıştırın ortaya harika bişiy çıkabiliyor...keskin kokuyu hiç ellemeyin ama..
Ne bileyim kedi gibi koku mu birakiyorlar bazı yerlere anlamadım kiErkeklerin kendine has olan kokusu bence benim esim kendisi sorun ediyor dolap ici kokular aldik yok bitek onunki kokuyor ozellikle yastik kilifindan anladm esime dedim senin kokunmu ondan çikmiyor... ayni anda yikadgm camasiri ayni anda kurutup utusunu yaparken farketmistim benim yastik kilifim kokmuyor yumusatici kokuyorken esiminkini utuledigimde o rahatsz oldugu kokuyu almistimsanrim daha yagli oluyorlar ve camasrlara esanslrini birakiyorlar cozum bulan olursa bana da soyleyin esim benden cok takik bu konuya
Ne kokuymus arkadas yaFebreze var tela içinde dolap kokuları ama bende işe yaramadı
O bahsettiğimizNe kokuymus arkadas yaçıkmadı diyosun..
İlginçmiş gerçekten sadece onun elbiselerinin kokmasıBekleyince de koku yapıyor evet ama hayır ben direk seriyorum. Dolabın içinde havasız kaldıklarını düşünüyorum. Ama sadece onun elbiseleri
Bende sevmem ama rutubet kokusunu alıyor . .Naftalin çok koku vermez mi ya.. Naftalin kokan elbise giymekten hoşlanmaz sanırım
Çamasır makinesine konulan yumuşak bir ara koçtaşta vardı Bimde vardı şimdi tekrar almayı düşünüyorum. Bir de kese içinde vardıMarkette satılan kokular derken nasıl bişey aldınız tam olarak
Yok yok yaramiyor bende aldim hepsindenFebreze var tela içinde dolap kokuları ama bende işe yaramadı
Ben elbise aralarina koymadim dolabin icine attim kalip sabunu ortadan bölüp o sekilde koydum kiyafetlere sinmiyo kokusu ama dolaptaki kötü kokuyu aliyo kiyafetlerdeki koku gitti sanki.Elbiselerin arasına kokulu sabun koyuyorsun değil mi? Elbiselere siniyor mu kokusu gercekten
belkı kıyafetlerın pamuk polyester oranından dolayı sentetık kokusudurDolapta eşime iki bölme ayırdım. Ne oluyorsa sadece onlar kokuyor. Rutubet kokusu gibi. Ama anlayamıyorum. Yıkıyorum balkonda güzel havalandırarak kurutup çokta bekletmeden katlayıp yerine yerleştiriyorum. Ne oluyorsa o dolabın içinde bunlar kokuyor ya. Aynı dolapta havlular var benim kıyafetlerim de var. Onlarda böyle bir şey yok. Bu neden oluyor olabilir? Birde ben şöyle bir şey hayal ettim ama aslı var mı bilmiyorumminik minik sabunlar alıp kokulu sabun, bunların aralarına yerleştirsem acaba bu sorun ortadan kalkar mi. Ama yok dimi.. Ne yerleştiriyim ben buraya. Yıkanmış temiz kıyafetleri bu koku yüzünden tekrar tekrar yıkıyorum
Artık sabunlari rendeleyip zarflara koyun yada dokusu çok ince olan kagitlari katlayıp zarf gibi yapın çamaşırların aralarına sokun sabunu kalıp olarak koymaktan çok daha etkiliDolapta eşime iki bölme ayırdım. Ne oluyorsa sadece onlar kokuyor. Rutubet kokusu gibi. Ama anlayamıyorum. Yıkıyorum balkonda güzel havalandırarak kurutup çokta bekletmeden katlayıp yerine yerleştiriyorum. Ne oluyorsa o dolabın içinde bunlar kokuyor ya. Aynı dolapta havlular var benim kıyafetlerim de var. Onlarda böyle bir şey yok. Bu neden oluyor olabilir? Birde ben şöyle bir şey hayal ettim ama aslı var mı bilmiyorumminik minik sabunlar alıp kokulu sabun, bunların aralarına yerleştirsem acaba bu sorun ortadan kalkar mi. Ama yok dimi.. Ne yerleştiriyim ben buraya. Yıkanmış temiz kıyafetleri bu koku yüzünden tekrar tekrar yıkıyorum