• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokain Bagımlılıgı

Arif Verimli İstanbul damı peki? cok tesekkurler bu arada

Buraya yazıyorum Arif Verimli'nin faydası dokunmayacak, daha doğrusu kendisi diyecek: "Yatış şart!"
Amateme yatırılması, tespit edilmesi, yoksunluk krizlerinde yatağa sabitlenmesi lazım. Kokain diyorsun.
Her Amatem de değil, ruh ve sinir hastalıkları hastanesi içindeki amatem servisine.

Bağımlılarda verilen söz pek ciddiye alınmaz çünkü iradelerine hakim olamazlar.acilen hastaneye yatmalı.sıkı bir pskolojik destekte almalı ama neden amatem dışında dediniz onu anlamadım
Belki daha iyi bii yer bulur muyum acaba diye orayı ikinci ihtimale koymak istedim.

Allah yardım etsin.
Hiç farkına varmadınz mi?
Zor ve yıpratıcı bir durum sizin için zaten diğer tarafı söylemiyorum.
İmkanınz varsa özel klinik daha iyi.
Hayır varmadım. Cunku ayrı oldugumuz bir surecte basladı ve daha da kotusu buna ona benim ittigimi soyluyo sen beni biraktın bnde buna basladım diyo :(

kokain bonzai :KK57: eline geçen bütün parayı kokaine vermiş olmalı hem de sağlığını inşallah bırakır

Hayır varmadım. Cunku ayrı oldugumuz bir surecte basladı ve daha da kotusu buna ona benim ittigimi soyluyo sen beni biraktın bnde buna basladım diyo :KK43:
hep bir bahane vardır mutlaka...kendinizi suçlu hissetmeyin asla; ama sorumlu olmak istiyorsanız, yardımcı olmak istiyorsanız sizin kararınız tabi......Amatem hiç önerilmez bu tip durumlarda zaten yoğunluğu ve denildiği gibi sürekli yatış öngörüldüğü için...ayrıca ortam pek de iyi değil deniyor tabi bu benim kulaktan duyma bilgilerim gözümle birşey de görmedim....madde bağımlısı bir insan çok zordur,yardımcı olmak elbette insani bir gerekliliktir ama sonrasında ilişkiyi gözden geçirin,şunuda hatırlatmakta fayda görüyorum kokain daha kolay atlatılabilir bir bağımlılık diye biliyorum ama bonzai hakkında fikrim yok,eroin olsaydı neredeyse imkansız diyebilridim.....

hep bir bahane vardır mutlaka...kendinizi suçlu hissetmeyin asla; ama sorumlu olmak istiyorsanız, yardımcı olmak istiyorsanız sizin kararınız tabi......Amatem hiç önerilmez bu tip durumlarda zaten yoğunluğu ve denildiği gibi sürekli yatış öngörüldüğü için...ayrıca ortam pek de iyi değil deniyor tabi bu benim kulaktan duyma bilgilerim gözümle birşey de görmedim....madde bağımlısı bir insan çok zordur,yardımcı olmak elbette insani bir gerekliliktir ama sonrasında ilişkiyi gözden geçirin,şunuda hatırlatmakta fayda görüyorum kokain daha kolay atlatılabilir bir bağımlılık diye biliyorum ama bonzai hakkında fikrim yok,eroin olsaydı neredeyse imkansız diyebilridim.....

Evet bende amatem hakkında o tarz seler duydugum için daha farklı bir yer olsun diye istiyorum. Tabiki ilişkiyi gozden gecirmem gerektiğini biliyorum ama suan onu bu sekilde birakamam. Hatta keske imkanım olsada 7/24 yanında olabilsem :(

Evet bende amatem hakkında o tarz seler duydugum için daha farklı bir yer olsun diye istiyorum. Tabiki ilişkiyi gozden gecirmem gerektiğini biliyorum ama suan onu bu sekilde birakamam. Hatta keske imkanım olsada 7/24 yanında olabilsem :KK43:
sizi bu süreçte çok zor şeyler bekliyor,onunla kimse ilgileniyor mu aileden?birde sakıncası yoksa bu kişi kaç yaşında?

Bence Ayrıl. Eşin değil akraba değil baban değil kardeşin değil. İnşallah düzelir ama annesi babası ugrasacak senlik bir konu değil bu.

sizi bu süreçte çok zor şeyler bekliyor,onunla kimse ilgileniyor mu aileden?birde sakıncası yoksa bu kişi kaç yaşında?

Hayır cok az kişi biliyor malesef keske kucuk olsa.. 33 yasında kazık kadar adam ustelik işi gucu cok yerinde olan yasadıgı yerin bilindik saygın ailelerinden ama işte Allah herkese akıl versede kimisi kullanamıyor.

Bence Ayrıl. Eşin değil akraba değil baban değil kardeşin değil. İnşallah düzelir ama annesi babası ugrasacak senlik bir konu değil bu.

Yapamıyorum bırakmakta istemiyorum işin kotusu o kadar cok seviyorum ki onu su kullandıgı pislik yuzunden o kdr canım aciyoki.. İşin komiği bu adam sigara bile içmezdi yaa..

3 ay önce tanıştığınız adam mı bu?
Profilinizde de evli yazıyor ama anlamadım ben konuyu.

Yapamıyorum bırakmakta istemiyorum işin kotusu o kadar cok seviyorum ki onu su kullandıgı pislik yuzunden o kdr canım aciyoki.. İşin komiği bu adam sigara bile içmezdi yaa..
tedaviye isteklimi ?herşeyden önemlisi bu,eğer istemem olmasada olur tavrındaysa öncelikle istemesi gerekli......işin zor ve umarım hemen üstesinden gelir.......madde bağımlısı insan kendi hayatıyla birlikte bir çok insanın hayatını karartır....sizin içinde hayırlısı olsun ve umarım çabucak bu pislikten kurtulur....

benim bir tanıdığımın kardeşi balıklı rum hastanesinde tedavi gördü ve kurtuldu şimdi işinde gücünde. sanırım amatemde tedavi görünce siciline işleniyor bir nevi fişleniyosun. balık rum a bi gidin bence

tedaviye isteklimi ?herşeyden önemlisi bu,eğer istemem olmasada olur tavrındaysa öncelikle istemesi gerekli......işin zor ve umarım hemen üstesinden gelir.......madde bağımlısı insan kendi hayatıyla birlikte bir çok insanın hayatını karartır....sizin içinde hayırlısı olsun ve umarım çabucak bu pislikten kurtulur....
Hayır istekli falan değil tehditle yuruyo suan ailesine solemekle tehdit ettim ilk once benden 2 mayıs'a kadar sure istedi. 1 ay. Kabul ettim ama eger birakmazsa tedavi olmazsa 2 mayısta bende baslıcam ddedim. Ole bişey yapıcagımdan deil tabi ama vicdanıyla oynamak istedim belki bir işe yarar diye. Bu sure içerisinde de bende ne kadar klinik dr varsa onu arastırıp en iyi yere goturmek istiyorum.

benim bir tanıdığımın kardeşi balıklı rum hastanesinde tedavi gördü ve kurtuldu şimdi işinde gücünde. sanırım amatemde tedavi görünce siciline işleniyor bir nevi fişleniyosun. balık rum a bi gidin bence
Oylemi? Onu bilmiyordum tesekkur ederim.

Hayır istekli falan değil tehditle yuruyo suan ailesine solemekle tehdit ettim ilk once benden 2 mayıs'a kadar sure istedi. 1 ay. Kabul ettim ama eger birakmazsa tedavi olmazsa 2 mayısta bende baslıcam ddedim. Ole bişey yapıcagımdan deil tabi ama vicdanıyla oynamak istedim belki bir işe yarar diye. Bu sure içerisinde de bende ne kadar klinik dr varsa onu arastırıp en iyi yere goturmek istiyorum.
zaman kazanıyor sadece... ben olsam ailesine söylerdim çünkü bunun önüne uzaktan sizin geçmeniz imkansız gibi.....

Bu derecede ciddi bir bağımlılık varsa ailesine söylemekte yanlış bir durum yok bence.
Nasıl bu hale gelmiş Allah yardımcınız olsun.

Back